Şimdi Ara

iPhone 12 / 12 Mini / 12 Pro / 12 Pro Max / Kılıf Ve Ekran Koruyucu Tavsiyeleri [ANA KONU] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
575
Cevap
39
Favori
53.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende magsafe kılıflarına bakıyorum özellikle cüzdan olanı çok hoşuma gidiyor,ama küçücük cüzdan 500 TL nasıl olabilir ?
  • herkese merhaba bu 12 mini modelinin şarj durumu nedir arkadaşım kullanıyor çok şikayetçi bende almayı düşünüyorum acaba abartıyormu?

• CrewShadYS kullanıcısına yanıt

maalesef hocam fiyatlara akıl ermiyor

• Tacoob kullanıcısına yanıt

kişisel deneyimimi yazayım; oyun yok, bir sürü ayarı kapatmış durumdayım, ekran parlaklığı, rahat görebileceğim seviyede, konum vesayre de kapalı; whatsapp, zoom ve meet ile ile 3 saat görüşme yapıyorum, 1-2 saat de internet, banka, mail işlemlerim için takılıyorum, bir de bekleme süresi var tabi, toplamda yaklaşık 5 saat kadar ekran veriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar  Spigen Ultra Hybrid Crystal Clear aldım ancak masaya koyduğumda sabit durmuyor elimle oynatabiliyorum. Kameranın olduğu köşe hariç 3 köşede bir bir parça mevcut, ancak kameranın olduğu köşede bu çıkıntı yaratan parça yok ve bundan dolayı kameranın olduğu köşe hafif alçak kalıyor. Bu hususa dikkat eden oldu mu? Spigenin en çok tavsiye edilen modelinin böyle olması biraz şaşırttı açıkcası

• seglopsi kullanıcısına yanıt

hocam mini modelinden bahsediyorsunuz sanırım

• Tacoob kullanıcısına yanıt

evet, 12mini. oyun vesayre oynuyor olsam muhtemelen 3-4 saatte bitecektir şarjı.

• quote:

Orijinalden alıntı: cnryldz

Arkadaşlar  Spigen Ultra Hybrid Crystal Clear aldım ancak masaya koyduğumda sabit durmuyor elimle oynatabiliyorum. Kameranın olduğu köşe hariç 3 köşede bir bir parça mevcut, ancak kameranın olduğu köşede bu çıkıntı yaratan parça yok ve bundan dolayı kameranın olduğu köşe hafif alçak kalıyor. Bu hususa dikkat eden oldu mu? Spigenin en çok tavsiye edilen modelinin böyle olması biraz şaşırttı açıkcası

Ben de satın alma arefesindeyim. Benim tek korkum sararma yapması.

• mr.leon kullanıcısına yanıt
    Amazon gibi bir yerden satın alırsanız böyle bir durumda 1 senede geçse iade edebiliyorsunuz..
  • Hepsiburada da satilan iphone 12 slikon kiliflar orjinal mi? Satici hepsiburada. Apple in kendi sitesine gore 50₺ daha ucuza satiliyor. Sormak istedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: blacksnake03

Hepsiburada da satilan iphone 12 slikon kiliflar orjinal mi? Satici hepsiburada. Apple in kendi sitesine gore 50₺ daha ucuza satiliyor. Sormak istedim.

evet orjinal

• seglopsi kullanıcısına yanıt

anladım hocam durumu cevabınız için teşekkürler.

• Hepsiburada, Apple ve Orijinal kelimelerinin aynı cümlede geçmesi olumsuz fiil ile biterse mümkün olabilir bence. Hele aksesuar söz konusu ise...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi visceroid -- 20 Nisan 2021; 13:10:59 >
  • visceroid V kullanıcısına yanıt

Nasil yani..

• quote:

Orijinalden alıntı: blacksnake03

Nasil yani..

• arkadaşlar satıcısı hb değilse çakma olabilir adam airpods almış satıcısı mahalledeki dükkan çakma çıkıyor yazıyor hepsiburada çakma satıyor satıcısı hb olan apple ürünlerinin sahte olma ihtimali yoktur adamlar zaten apple yetkili satıcısı
    almadan önce satıcı kim ona bi bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chn_yldz_ -- 20 Nisan 2021; 18:59:56 >
  • Saticinin hb olupta orjinal olmayan urun gelmesi buyuk ekstrem durum olur

• blacksnake03 kullanıcısına yanıt
    Orijinal ben aldım kullanmaya çalıştım fakat aşırı toz topladığı ve cebe sokup çıkarırken yapıştığı icin iade ettim ve iadem kabul edildi hızlı bir şekilde ücret iadesi de yapıldı daha sonra deri kılıf aldım ve gerçekten memnunum. Silikon kılıf kadar dayanıklı değil çabuk deforme oluyor ama kullanım hissiyatında dağlar kadar fark var.
  • Spigen bulamadığım için dafoni ekran koruyucu aldım. Ekrana 1e1 uysun gibi bir beklentim yoktu fakat bu denli de boşluk kamasını kalmasını beklemiyordum. Özellikle sağ ve sol kenarlar ciddi ölçüde açıkta kalıyor. Tavsiye etmiyorum.

• Bilgilendirmeniz icin cok tesekkurler.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.