Şimdi Ara

iPhone 12 / 12 Mini / 12 Pro / 12 Pro Max / Kılıf Ve Ekran Koruyucu Tavsiyeleri [ANA KONU] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
575
Cevap
39
Favori
53.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam yanlış anlamayın “Bu kılıfı kullanacağıma telefonu aşağı atarım” diye yazdınız..Ben de bu kılıfı bedava verseler telefonumun dışına takmam zevk meselesi gerçekten🙂
  • quote:

Orijinalden alıntı: Accept07

Hocam yanlış anlamayın “Bu kılıfı kullanacağıma telefonu aşağı atarım” diye yazdınız..Ben de bu kılıfı bedava verseler telefonumun dışına takmam zevk meselesi gerçekten🙂

Elbette öyle yanlış anlayacak bir durum yok.

• US $17.90 | (+film)Official geniue Leather Case Magsafe iPhone 12 Pro Cases Luxury 1:1 Wireless Charge Cover iPhone 12 Pro Max

Ben bundan aldim. Cok memnun kaldim

• mr.leon kullanıcısına yanıt
    15-20 tl idi sanirim. Ben de 7,96 dan 2 ad aldim ama satici 1 ad gondermis. Para iadesi talep ettim. Sonucu bekliyorum. Bu fiyattan kacirmayin derim. Normalde 15-17 usd civarinda. Ayrica free shipping de var.

iPhone 12 / 12 Mini / 12 Pro / 12 Pro Max / Kılıf Ve Ekran Koruyucu Tavsiyeleri [ANA KONU]

iPhone 12 / 12 Mini / 12 Pro / 12 Pro Max / Kılıf Ve Ekran Koruyucu Tavsiyeleri [ANA KONU]

• İade ederler umarım. Seçtiğiniz renk çok iyi. Yalnız şu an16 dolar oldu iPhone 12 / 12 Mini / 12 Pro / 12 Pro Max / Kılıf Ve Ekran Koruyucu Tavsiyeleri [ANA KONU] 

• mr.leon kullanıcısına yanıt
    İade ettiler hocam. Sorun yok. 7,96 da 2 ad daha aldim. Dusunursen ozelden yazabilirsin 12 pro max icin.
  • ilkerharman İ kullanıcısına yanıt

Benimki düz 12 hocam. Güle güle kullanın

• İphone 12 için spigen Rugged Armor kılıf nasıl acaba?Acil bir kılıf almam lazım önerilerinize açığım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sizler lens koruyucu aldınız mı,almaya gerek var mı?Yoksa onun yerine kamera çıkıntılı kılıf yeterli oluyor mu
  • CrewShadYS kullanıcısına yanıt
    Ben bunu aldım:

Apple iPhone 12 Pro Benks Soft Kamera Lens Koruyucu Cam

• Accept07 kullanıcısına yanıt
    Kamera kalitesinde her hangi bir kayıp oldumu ve flash patlatıldığında engel oluşturuyor mu
    İphone 12 de kullandım bir sıkıntı olmadı siyah halkalar ışık kırılmalarını ve yansımalarını önlüyor..İPhone 12 yi geri iade ettiğim için bu ürünüde iade ettim o yüzden uzun kullanmadım..şimdi 12 Pro için olanını sipariş verdim..
    İphone 12 ve 12 pro arasında kaldım siz neden 12 yi iade ettiniz
    Aslında İPhone 12 256 GB olanını alacaktım,sonradan almışken Pro modeli olsun dedim 12’de renk seçenekleri kötü, pro da 6 GB ram var ileride fark edecektir..birde optik zoom fotoğraf çekiminde fark ediyor ama Türkiye’de maalesef fazla fiyat farkı var 2 model arasında..batı ülkelerinde bu fark çok az bu da beni düşündürüyor aslında tam da karar vermiş değilim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Accept07 -- 13 Nisan 2021; 16:36:57 >
    Bende öyle düşünüyorum almışken en iyisi olsun 128gb yeterli gelir diye de düşünüyorum ama 15,000TL az bir para değil,bakalım bende karar veremedim 11 al geç diyen bir tarafımda mevcut
    Evet maalesef bu ülkede yaşamak böyle gerektiriyor Avrupalının ,Amerikalının ödedikleri 50$ nüans farkları bu ülkede asgari ücrete denk geliyor insan da düşünüyor acaba düz modeliyle mi yetinsem vermesem diye..Bir taraftanda insanların çatır çatır hayatını kaybettiğini görüyorsunuz o zaman da elime aldığımda içime sinen bir şey olsun bari hayat zaten kısa diye düşünüyorsunuz bize bunları yaşatanlar utansın..
    Katılıyorum,mag safe küçücük cüzdanın 600 TL olduğu bir ülkedeyiz maleseff
    Ülkemizde paranın ve emeğin değeri sıfır maalesef..
  • W.Amadeus kullanıcısına yanıt

deri ve slikon kılıf mevcut kendi sitesinden almıştım deri olanı Soyulma sorunu yaşamadım lakin renk solma problemi hepsin de var slikon olanı daha kullanışlı tek dezavantajı çok toz tutuyor dış kısmı

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.