|
iPhone 12 / 12 Mini / 12 Pro / 12 Pro Max / Kılıf Ve Ekran Koruyucu Tavsiyeleri [ANA KONU] (11. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: alig48
Arkadaşlar Esr Türkiye den ip12 için aldığım kılıf geldi. Gayet güzel tavsiye ederim. Arkası cam, çerçeve silikon elde tutuş hissiyatı güzel. Spigen Ultrahybrid yerine alınabilir fiyat 150 tl.Arkası polikarbon olan kılıflarda çok fazla yansıma olur, esr de aynı şekilde mi acaba? Gerçi temperli cam kullanılmış ama yansıma konusunda kafam karışık.
ben de vatandan ttec ultra slim aldım 90₺ Olmuş fiyatı. Ben aldığımda 80₺ idi.
Her neyse dün trafik kazası geçirdim, telefon sürücü mahallinin yanında orta konsoldaydı fırlayıp gitmiş bir yerlere. Beni ambulansla götürürlerken arkadaş bulmuş telefonu, hastaneye getirdi. (Arka koltuk şaft tünelinin arasından sekip koltuğun altına girmiş, sıkışmış. ) Silikon kılıf ama telefonda en ufak çizik yok. Ben kaplama da yapmıştım dafoninin ikisi iyi iş çıkarmışlar. Tabi kılıfta ufak tefek deforme mevcut.
dafoni 50₺ Ye bir kılıfı var. Yine silikon ama ultra koruma diyor. Bir de vatan da addison var. Yoksa esr alıp kılıf olayını bitirsem mi bilemedim. Ttec çöptür deriz, 2 aylık telefonun hayatını kurtardı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Öncelikle geçmiş olsun,siz de bir şey yok umarım.
Kılıf konusuna gelince cam mat olmadığı için illaki parlama yapıyor,benim telefon beyaz olduğundan parmak izide tutmuyor gözüküyor diğer renklerde belki parmak izini gösterebilir.
Esr spigenle eşdeğer bana göre. -
Boyun zedelenmesi ile kafama darbe almam nedeniyle başımda hafif bir ağrıyla atlattım.
esr hoşuma gitti. Yanıtınız için teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Apple deri kılıfı tavsiye ederim. Her telefonum ile yanında deri kılıfta alırım apple dan. Bu sene altıda kapalı ve derisi çok kaliteli duruyor hissiyatı çok güzel. Birde deri seviyorsanız Nomad ın deri kılıflarıda çok güzel, üst kalite derisi var. Ben 12 pro max ile birlikte siyah apple deri kılıfı aldım. Ama daha sonra Nomad da alabilirim. Airpods pro kılıfını kullanıyorum sahiden çok kaliteli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -tayfun- -- 6 Mart 2021; 17:51:53 > -
İyi olmanıza sevindim 👍 Esr nin ipad için olan kılıfınıda kullanmıştım memnun kalmıştım ondan da. -
Dafoni hummer sipariş ettim. 150 tl fazla geldi açıkçası. İleride deri kılıf alacağımdan bu parayı esrye bağlamak istemedim. Yine de teşekkür ediyorum.
kaza esnasında telefonda dafoninin kaplaması vardı, silikon kılıf ve kaplama da zarar görmüş, ben de dafoni tercih ettim. Kaplamayı çıkartmayacağım. Belki sonra yenilerim.
-
Anladım sonrasında deri kılıf planınız olduğundan mantıklı düşünmüşsünüz. Spigenlerde stoklara girmeye başlamış bu arada. -
https://www.trendyol.com/zengin-carsim/apple-iphone-12-6-1-uyumlu-pembe-kamera-lens-korumali-surgulu-lux-kilif-p-74578162 Bu kılıflar sizce çok mu dandik? spigen ekran koruyucunun üstüne takılabilir mi ve telefonun kenarındaki metal kısımları çizer mi takıp çıkarırken? bilgisi olan varsa çok sevinirim.
Spigen kılıflar bana çok kaba göründü, attığım kamerası sürgülü kılıfları şeklen çok beğendim ama daha kaliteli bir alternatifini de bulamadım açıkçası.
-
Dafoni hummer geldi. Arkası sert plastik, yanlar silikon. Köşeler etli. Telefonu muhteşem sarıyor. Ki buna isim vermiş dafoni, özel bir teknoloji ile kalıp gibi oturduğunu söylüyor.
Sonuçta beğendim. Olabildiğince ince bir kılıf, köşeler etli sarece. Telefonun dizaynına olumsuz etkisi yok. Diyarıyla tavsiye ederim. İleriki günlerde yorumlarım.
Dafoni ürünlerin resmi distribütörü olan mobilcaddeden aldım.
Arkadaşlar bende dün 12 alarak telefon arayışımı tamamladım. Sanırım kasası kılcal çiziğe çok müsait. Ekran korumayı spigen ile çözdüm ancak kasaya zarar vermeyecek şekilde güzel bi kılıf öneriniz var mı? Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim
Kılıf kullanmayı sevmiyorum, En incesi bile tasarım şaheseri olan bu cihazları çok ama çok çirkin ve kaba göstermekte şahsi fikrim. Bir önceki telefonum X'te sürekli Phablet Shield kaplama kullanmıştım , ömür boyu garantili olarak . Genel olarak da memnun kalmıştım.
Pro Max aldım .
Acaba benzer fonksiyonda ,farklı markalar da var mı bildiğiniz ? Eskiden sanki Body Armor ya da Bodyguardz gibi bir marka vardı .
Öneride bulunabilir misiniz ? Teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tulû -- 12 Mart 2021; 11:19:16 > -
12 iphone mini için kılıf ve ekran koruyucusu tavsiyesi ala bilir miyim. Özellikle mini için seçenek çok az maalesef.
Herkese şimdiden teşekkür ederim.
-
Selamlar bende iphone 12 ile aranıza katıldım. Kılıf olarak spigenin bu modelini düşünüyorum tavsiyeleriniz nedir?
https://www.spigen.com.tr/urun/iphone-12-iphone-12-pro-kilif-spigen-ultra-hybrid
aslında bir tık ucuz olan Spigen Liquid Crystal nıodeli de var ama aralarında ki farkı anlamadım ondan ultra hybrid almayı düşünüyorum. yanında da lens koruyucu düşündüm ama kullanan var mı fotoğraf kalitesini etkiliyor mu bunun linkide altta.
https://www.spigen.com.tr/urun/iphone-12-kamera-lens-cam-ekran-koruyucu-spigen-glas-tr-optik-2-adet
tavsiyelerinizi bekliyorum....
-
Buff'ın kılıfları kullanan arkadaşlar var mı?
-
Naptiniz hocam aldiniz mi?
-
Hocam selamlar aldım ama Spigen liquid crystal kılıfını aldım gayet sağlam duruyor ve görünüş olarak kabada durmuyor. Lens koruyucu aldım ama ertesi gün çıkardım inanılmaz kötü flaş lı çekimlerde parlama yapıyor tavsiye etmiyorum. -
Telefonunuz Amerikadan gelme ise oraya özel bir 5G bandı var o hocam. mmwave olarak geçer ismi
Teşekkürler hocam. Ekran koruyucu olarak ne kullanıyorsunuz ve memnun musunuz?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X