Şimdi Ara

iPhone 12 / 12 Mini / 12 Pro / 12 Pro Max / Kılıf Ve Ekran Koruyucu Tavsiyeleri [ANA KONU] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
575
Cevap
39
Favori
53.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hepsiburada’da ön siparişte var

12 Mini - AGL01811

12/12 Pro - AGL01801

12 Pro Max - AGL01791

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğru düzgün kılıf bulamayınca şundan idarelik aldım çok kötü almayın;

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B08RX9J4DV/ref=ppx_yo_dt_b_asin_image_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

• Kerasuslu K kullanıcısına yanıt

Ben ön siparişli verdim 22 ocakta hala bekliyorum 30 iş günü vermişlerdi. Bu hafta içi son, bakalım gelecek mi.

• alig48 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar Esr Türkiye den ip12 için aldığım kılıf geldi. Gayet güzel tavsiye ederim. Arkası cam, çerçeve silikon elde tutuş hissiyatı güzel. Spigen Ultrahybrid yerine alınabilir fiyat 150 tl.
  • Çok güzelmiş tam benlik kim satıyor bunu

• Arkadaşlar spigen tough armor kılıfı kullanan varmı nasıldır,
  • Artles kullanıcısına yanıt

ben ocak 12 de verdim spigen'in sitesinden mart ilk haftada geleceklermiş. gerçekten 30 günü geçiyor.

• bu arada araç için araç tutucu bakıyorum da, bu araç tutucu iphone 12'yi kendi magsafe'yi ile tutar mı arkadaşlar?

https://www.amazon.com.tr/Spigen-Manyetik-Telefon-Tutaca%C4%9F%C4%B1-Cihazlarla/dp/B01AMGFY5M/ref=zg_bs_13710317031_1?_encoding=UTF8&refRID=R1JJBNNYAN5EEZSQDMDP&th=1

• Schwadorf S kullanıcısına yanıt

Ben daha da vermem zaten bu hafta gelecekmiş bekliyorum bende

• Arkadaşlar, bana kamera korumalı sağlam bir kılıf önerir misiniz ? Evde iki küçük çocuğum var onların korkusundan 1 haftadır telefonu açıp kullanamadım iPhone 12 / 12 Mini / 12 Pro / 12 Pro Max / Kılıf Ve Ekran Koruyucu Tavsiyeleri [ANA KONU] 

• UAG Türkiye henüz 12 serisi için kılıflarını satışa sunmadı. Spigen rugged aldım ama UAG hemen her telefonumda kullandığım yegane markadır. Amazon almanya UAG satıyor, fiyatı 400 liraya yakın.

Aple'ın bu sene iphıne için çıkardığı deri kılıfları da beğendim. Telefonun dört bir yanını koruması ve elde tutuş hissi ile aklımı çeliyor. Ara ara 500 liralara bulunabiliyor. Acaba 100 lira daha verip bir kez alıp, kılıf işini bitirsem mi? Yoksa UAG Trnin satışa sunmasını mı beklesem?

İnce ama koruması ile üst düzey olduğu için UAG diyorum, yoksa marka ile bir bağım yok. Bu özelliklerde bir kılıf için önerilere açığım.

• apple orjinal silikon alın çok kullanışlı

• 15 günlük İphone 12 pro max Kaliforniya turuncusu deri kılıfın görseli ektedir..

iPhone 12 / 12 Mini / 12 Pro / 12 Pro Max / Kılıf Ve Ekran Koruyucu Tavsiyeleri [ANA KONU]

iPhone 12 / 12 Mini / 12 Pro / 12 Pro Max / Kılıf Ve Ekran Koruyucu Tavsiyeleri [ANA KONU]

• Schwadorf S kullanıcısına yanıt

Kargolandı mı sizin hocam bende hala gelişme yok çarşamba çıkcak demişlerdi yalan oldu o da

• Artles kullanıcısına yanıt
    Yok valla kargolanmadı.
  • kopyakalpler K kullanıcısına yanıt
    Esr ice shield iyidir. Fiyat 150 tl
  • wtn W kullanıcısına yanıt
    Renkli deri illaki rengini atıyor,.kronik sorun. Yalnız turuncu renk efsaneymiş
  • alig48 kullanıcısına yanıt
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.