Hepsiburada’da ön siparişte var 12 Mini - AGL01811 12/12 Pro - AGL01801 12 Pro Max - AGL01791 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
iPhone 12 / 12 Mini / 12 Pro / 12 Pro Max / Kılıf Ve Ekran Koruyucu Tavsiyeleri [ANA KONU] (10. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Doğru düzgün kılıf bulamayınca şundan idarelik aldım çok kötü almayın;
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B08RX9J4DV/ref=ppx_yo_dt_b_asin_image_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
-
Ben ön siparişli verdim 22 ocakta hala bekliyorum 30 iş günü vermişlerdi. Bu hafta içi son, bakalım gelecek mi.
-
Arkadaşlar Esr Türkiye den ip12 için aldığım kılıf geldi. Gayet güzel tavsiye ederim. Arkası cam, çerçeve silikon elde tutuş hissiyatı güzel. Spigen Ultrahybrid yerine alınabilir fiyat 150 tl. -
Çok güzelmiş tam benlik kim satıyor bunu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar spigen tough armor kılıfı kullanan varmı nasıldır, -
ben ocak 12 de verdim spigen'in sitesinden mart ilk haftada geleceklermiş. gerçekten 30 günü geçiyor.
-
bu arada araç için araç tutucu bakıyorum da, bu araç tutucu iphone 12'yi kendi magsafe'yi ile tutar mı arkadaşlar?
-
Ben daha da vermem zaten bu hafta gelecekmiş bekliyorum bende
Arkadaşlar, bana kamera korumalı sağlam bir kılıf önerir misiniz ? Evde iki küçük çocuğum var onların korkusundan 1 haftadır telefonu açıp kullanamadım
-
-
UAG Türkiye henüz 12 serisi için kılıflarını satışa sunmadı. Spigen rugged aldım ama UAG hemen her telefonumda kullandığım yegane markadır. Amazon almanya UAG satıyor, fiyatı 400 liraya yakın.
Aple'ın bu sene iphıne için çıkardığı deri kılıfları da beğendim. Telefonun dört bir yanını koruması ve elde tutuş hissi ile aklımı çeliyor. Ara ara 500 liralara bulunabiliyor. Acaba 100 lira daha verip bir kez alıp, kılıf işini bitirsem mi? Yoksa UAG Trnin satışa sunmasını mı beklesem?
İnce ama koruması ile üst düzey olduğu için UAG diyorum, yoksa marka ile bir bağım yok. Bu özelliklerde bir kılıf için önerilere açığım.
-
apple orjinal silikon alın çok kullanışlı
-
Kargolandı mı sizin hocam bende hala gelişme yok çarşamba çıkcak demişlerdi yalan oldu o da
Yok valla kargolanmadı. -
Esr ice shield iyidir. Fiyat 150 tl -
Renkli deri illaki rengini atıyor,.kronik sorun. Yalnız turuncu renk efsaneymiş -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X