Şimdi Ara

iPhone 12 / 12 Mini / 12 Pro / 12 Pro Max / Kılıf Ve Ekran Koruyucu Tavsiyeleri [ANA KONU] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
575
Cevap
39
Favori
53.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tekilas

Ben dün vatan bilgisayara gittim denedim bugün de hepsiburada'dan 519 TL 'ye deri kılıf aldım.. Ağır vs demişler hiç fark etmiyor.. Kılıf kalite hissi veriyor.

Alıntıları Göster

Urun geldi mi hocam, cihazi kalinlastirdi mi merak ettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet kullanıyorum çok memnunum.. Kalite hissi veriyor.. Kalınlaşma vs gibi bir durum yok Alıştım baya güzel duruyor..

• Apple ın sitesindeki kılıflara benzeyen içi kadife gibi olan ve fiyatı 100 ü geçmeyen kılıf önerisi olan var mı ? ip 12 için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgezer -- 7 Şubat 2021; 23:17:10 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba
    iPhone 12 için şeffaf ön tarafı çıkıntılı koruyucu kolay sararmayacak kaliteli bir kılıf öneriniz var mı? Spigenler stokta yok şu an ondan başka alternatif arıyoruz.

• Cnytkyz C kullanıcısına yanıt

Hayirli olsun ustadim. Bende full body ile kullandim tum telefonlarimi. Boyle birsey ariyorum bende eskiden hep bodyguardz dan alirdim. Usa buraya gelirdi ama simdi ugrasmak istemiyorum. Aqua floryada mobileoutfitter varmis. Clear coat markasinin devami inis. You tubede dusurme vediolari izledim. Prolar celik kasa oldugu icin 1 ve 1 bucuk metre dusmelerde egilme kucuk azik ve renk cikmasi olmuyor. On cam cok guclu oldugu icin onde arkada da soeun olmuyir. İzledigim videoa 3 metre ve uzerinden dusmede arka cam catlati ve onde sorunsuz du kasa cizik veya ezilme yoktu. Kisacasi 12 prolarin fiziki yapisi cok cok saglam olmus bu sekil full bodyle rahat kullanirim diye dusunuyorum. Bahsettigim marka yaptiran oldumu hic aranizda? Mobileoutfitter tavsiye edermisiniz? Tesekkurler

• sindirgi S kullanıcısına yanıt

Saolun, komple kaplamanın bir avantajı da cihaz elden veya koyduğunuz yüzeyden kendi yalın halinden az kayıyor. Çizilmeden ziyade bu yüzden de yapıyorum kaplamayı.

o değil de hocam o yeni S-Class ı biraz daha çekseydin efsane ya 😊

Dogru arka cam kaygan biraz

• Heimdall.. kullanıcısına yanıt

Tam oyuncu arabası her tarafı argb led yapmışlar iPhone 12 / 12 Mini / 12 Pro / 12 Pro Max / Kılıf Ve Ekran Koruyucu Tavsiyeleri [ANA KONU] 

• ücretsiz kargo 39₺ arkadaş sipariş etmiş malzeme kalitesinin iyi olduğunu söylüyor ben de sipariş ettim.

iPhone 12 / 12 Mini / 12 Pro / 12 Pro Max / Kılıf Ve Ekran Koruyucu Tavsiyeleri [ANA KONU]

• Telefonum tam kavrıyor mu acaba ?
  • zahidow Z kullanıcısına yanıt

Hocam arkadaşım bu konuda birşey demedi fakat kılıfın satıldığı trendyol JoyRoom'a girince tam oturmuyor şeklinde değerlendimelerin olduğunu görüyorum. Bu konuda bir duyum aldınız mı? Hiç almadan geri iade edeceğim yoksa...

• Ben buna benzer aldım tam oturmuyor hocam. Ondan sormuştum
  • Merhaba

US $17.16 30% İndirim | Lüks hakiki deri kılıf iPhone 12 Pro kılıfları manyetik kablosuz şarj kapak iPhone 12Pro Max 12 Mini Fundas capas

https://tr.aliexpress.com/item/1005002033093889.html?srcSns=sns_Copy&spreadType=socialShare&bizType=ProductDetail&social_params=60026797737&tt=MG&aff_fsk=_u69T4R&aff_platform=default&sk=_u69T4R&aff_trace_key=99562db71a754e5b9e6e7b8a2bccb3d9-1612900724098-02907-_u69T4R&shareId=60026797737&businessType=ProductDetail&platform=AE&terminal_id=39c7181487d84a4888a17d42161140ab

Linkteki üründe magsafe özelliği var. Acaba telefona bir zararı olur mu bu tarz orijinal olamayan ürünlerin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-37F4B34B4

ücretsiz kargo 39₺ arkadaş sipariş etmiş malzeme kalitesinin iyi olduğunu söylüyor ben de sipariş ettim.

Buna benzer bende trendyoldan aldım kırılmaz ön camı kaldırıyor çok sinir bozucu bişey yani bu konunun çözümü varmı bilemiyorum araştırıyorum telefondan iyice soğuyacam yakında

• AdBlue4you kullanıcısına yanıt

Ben de trendyoldan aldım hocam. JoyRoom'dan mı aldınız? Telefonu kavramıyor dediler paraya yazık öyle bir durum varsa.. kullananlar yazabilir mi?

• Hayır ben pirokstore dan aldım sizin aldığınız yerle fikrim yok zaten bunların kalıpları aynı değilmi
  • AdBlue4you kullanıcısına yanıt

aynıdır herhalde. ekran koruyucusu konusunda Apple'in cihaza biçtiği özel bir ölçü vardır. Bu tip ucuz ürünlerde o ölçülerin olacağını sanmam. Milimetrik ölçülerle uğraşmaz bu tür kılıf üreticileri

• iPhone 12 / 12 Mini / 12 Pro / 12 Pro Max / Kılıf Ve Ekran Koruyucu Tavsiyeleri [ANA KONU]

kılıf için bilgi geldi. Tam olarak kavrıyor cihazı arkadaşlar. Kullanan arkadaşım çok memnun olduğunu söyledi. Benim de siparişim gelince ürünü inceleyeceğim eğer denildiği gibi malzeme kalitesi de iyiyse toplu alıp satma durumuna da girebilirim. Ürün hem ucuz hem kaliteli görünüyor. Ufak ufak para kazanmak için bence uygun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-37F4B34B4 -- 10 Şubat 2021; 19:19:52 >
  • Merhaba. Spigen tough armor kılıf aldım. Kılıf göz doyuruyor koruyucu olacak gibi ancak kılıfı 1 kez tak çıkar yapmama rağmen cihazda çizikler oluştu, aşırı sert bir kılıfmış. Nerede kaldı koruma işi bu kılıfı bir kez takıp bidaha çıkarmamak mı gerek yoksa yumuşatmanın bir yolu var mı acaba?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.