Urun geldi mi hocam, cihazi kalinlastirdi mi merak ettim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
iPhone 12 / 12 Mini / 12 Pro / 12 Pro Max / Kılıf Ve Ekran Koruyucu Tavsiyeleri [ANA KONU] (8. sayfa)
-
-
Evet kullanıyorum çok memnunum.. Kalite hissi veriyor.. Kalınlaşma vs gibi bir durum yok Alıştım baya güzel duruyor..
-
Apple ın sitesindeki kılıflara benzeyen içi kadife gibi olan ve fiyatı 100 ü geçmeyen kılıf önerisi olan var mı ? ip 12 için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgezer -- 7 Şubat 2021; 23:17:10 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Herkese merhaba
iPhone 12 için şeffaf ön tarafı çıkıntılı koruyucu kolay sararmayacak kaliteli bir kılıf öneriniz var mı? Spigenler stokta yok şu an ondan başka alternatif arıyoruz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayirli olsun ustadim. Bende full body ile kullandim tum telefonlarimi. Boyle birsey ariyorum bende eskiden hep bodyguardz dan alirdim. Usa buraya gelirdi ama simdi ugrasmak istemiyorum. Aqua floryada mobileoutfitter varmis. Clear coat markasinin devami inis. You tubede dusurme vediolari izledim. Prolar celik kasa oldugu icin 1 ve 1 bucuk metre dusmelerde egilme kucuk azik ve renk cikmasi olmuyor. On cam cok guclu oldugu icin onde arkada da soeun olmuyir. İzledigim videoa 3 metre ve uzerinden dusmede arka cam catlati ve onde sorunsuz du kasa cizik veya ezilme yoktu. Kisacasi 12 prolarin fiziki yapisi cok cok saglam olmus bu sekil full bodyle rahat kullanirim diye dusunuyorum. Bahsettigim marka yaptiran oldumu hic aranizda? Mobileoutfitter tavsiye edermisiniz? Tesekkurler
Saolun, komple kaplamanın bir avantajı da cihaz elden veya koyduğunuz yüzeyden kendi yalın halinden az kayıyor. Çizilmeden ziyade bu yüzden de yapıyorum kaplamayı.
o değil de hocam o yeni S-Class ı biraz daha çekseydin efsane ya 😊
-
Dogru arka cam kaygan biraz
Tam oyuncu arabası her tarafı argb led yapmışlar
-
Telefonum tam kavrıyor mu acaba ? -
Hocam arkadaşım bu konuda birşey demedi fakat kılıfın satıldığı trendyol JoyRoom'a girince tam oturmuyor şeklinde değerlendimelerin olduğunu görüyorum. Bu konuda bir duyum aldınız mı? Hiç almadan geri iade edeceğim yoksa...
-
Ben buna benzer aldım tam oturmuyor hocam. Ondan sormuştum -
Merhaba
US $17.16 30% İndirim | Lüks hakiki deri kılıf iPhone 12 Pro kılıfları manyetik kablosuz şarj kapak iPhone 12Pro Max 12 Mini Fundas capas
https://tr.aliexpress.com/item/1005002033093889.html?srcSns=sns_Copy&spreadType=socialShare&bizType=ProductDetail&social_params=60026797737&tt=MG&aff_fsk=_u69T4R&aff_platform=default&sk=_u69T4R&aff_trace_key=99562db71a754e5b9e6e7b8a2bccb3d9-1612900724098-02907-_u69T4R&shareId=60026797737&businessType=ProductDetail&platform=AE&terminal_id=39c7181487d84a4888a17d42161140ab
Linkteki üründe magsafe özelliği var. Acaba telefona bir zararı olur mu bu tarz orijinal olamayan ürünlerin.
-
-
Ben de trendyoldan aldım hocam. JoyRoom'dan mı aldınız? Telefonu kavramıyor dediler paraya yazık öyle bir durum varsa.. kullananlar yazabilir mi?
-
Hayır ben pirokstore dan aldım sizin aldığınız yerle fikrim yok zaten bunların kalıpları aynı değilmi -
aynıdır herhalde. ekran koruyucusu konusunda Apple'in cihaza biçtiği özel bir ölçü vardır. Bu tip ucuz ürünlerde o ölçülerin olacağını sanmam. Milimetrik ölçülerle uğraşmaz bu tür kılıf üreticileri
-
kılıf için bilgi geldi. Tam olarak kavrıyor cihazı arkadaşlar. Kullanan arkadaşım çok memnun olduğunu söyledi. Benim de siparişim gelince ürünü inceleyeceğim eğer denildiği gibi malzeme kalitesi de iyiyse toplu alıp satma durumuna da girebilirim. Ürün hem ucuz hem kaliteli görünüyor. Ufak ufak para kazanmak için bence uygun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-37F4B34B4 -- 10 Şubat 2021; 19:19:52 > -
Merhaba. Spigen tough armor kılıf aldım. Kılıf göz doyuruyor koruyucu olacak gibi ancak kılıfı 1 kez tak çıkar yapmama rağmen cihazda çizikler oluştu, aşırı sert bir kılıfmış. Nerede kaldı koruma işi bu kılıfı bir kez takıp bidaha çıkarmamak mı gerek yoksa yumuşatmanın bir yolu var mı acaba?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X