Şimdi Ara

iPhone 12 / 12 Mini / 12 Pro / 12 Pro Max / Kılıf Ve Ekran Koruyucu Tavsiyeleri [ANA KONU] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
575
Cevap
39
Favori
53.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Cam kalitesi nasıl peki hocam ? Parmak izi durumu vs, genel olarak memnun musunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Artles

Cam kalitesi nasıl peki hocam ? Parmak izi durumu vs, genel olarak memnun musunuz ?

Kaliteli ve genel kullanımdan çok memnunum. Parmak izi olarak kastınız nedir bilmiyorum ama parmak izi elbette oluyor. Olmayan var mı bilmiyorum...

• visceroid V kullanıcısına yanıt

Bu konuda mı başka konuda mı ne parmak izini daha az bırakıyor tarzı bişey okumuştum da dedim özel bi olayı mı var yoksa :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Artles

Bu konuda mı başka konuda mı ne parmak izini daha az bırakıyor tarzı bişey okumuştum da dedim özel bi olayı mı var yoksa :)

Beni rahatsız eden bir durum yok öyle söyleyeyim...

• Merhabalar arkadaslar birsey danismak istiyorum iphone 12 pro max e deri kilif siparişi verdim kargoda gelince zorludan acmadan degistirebilirmiyim deri yerine silikon düşünüyorum.
  • Artles kullanıcısına yanıt

11 pro max kullanıcısı olarak ben cevap vereyim, gerçi 7 plustan bu zamana hep spigen cam kullanıyorum.

bunu keşfetmeyenler anlamıyor , hak veriyorum 25-30tl'ye n11'de varken ben de almıyordum ama spigen bambaşka ekran camı konusunda, bir defa kullanınca o defteri kapatıyorsunuz.

ekran camında işin içine mühendislik giriyor gerçekten, ilk olarak bildiğiniz iphone camı hissi ve kalitesi mevcut , diğer camlara göre çok daha kaygan ve kesinlikle parmak izi çok çok az tutuyor daha da önemlisi diğerlerini silince deniz dalgası gibi savruluyor ama spigende gözlük bezi değil tişört ile silin yine tertemiz oluyor.

ben 11 pro max için uygulama kabı ile birlikte çift cam almıştım, yanına dip fiyat ihtiyacım olan kitapları alıp 30tl amazon kodunu kullanmıştım. 75tl'ye gelmişti bana 2 ekran ve uygulama yani dandik ekran ile aynı fiyata geldi , uygulama kabı da ekstrası oldu, spigen dışında alırsam onları da uygularım bu sayede, cidden müthiş ölçeklenmiş kesinlikle kabı tavsiye ederim.

https://www.amazon.com.tr/Spigen-iPhone-Koruyucu-Kurulum-AlignMaster/dp/B07VTSDN5W/ref=sr_1_101?dchild=1&qid=1611009401&refinements=p_4%3ASpigen&s=electronics&sr=1-101

• losthell kullanıcısına yanıt

Hocam ben bunu düşünüyorum

Spigen Apple iPhone 12 / iPhone 12 Pro Cam Ekran Koruyucu Glas tR EZ Fit Privacy (2 Adet) - AGL01803 https://www.amazon.com.tr/dp/B08DQDSJ9X/ref=cm_sw_r_cp_api_i_47GbGb9M544CN?_encoding=UTF8&psc=1

Kurulum daha kolay değil mi ? Sanırım bunda da 2 cam var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

evet aynı tamamen, baika bir koruyucu düşünmeyin ve mutlaka çiftli alın.

şunu belirteyim yalnız;

privacy eğer gerçekten ihtiyaç değilse kesinlikle tavsiye etmiyorum, cihaza direkt karşıdan dik bakarken bile ekranın parlaklığını ve renk kalitesini düşürüyor ayrıca ben dik bakarken bile gözlerimi çok yordu ve ağrıttı, 2007'den bu yana iphone kullanıyorum hiç böyle bir sorun yaşamamıştım. ip11 ile ofis arkadaşıma taktım , elim yatkın diye hep ben takarım cihazlara , privacy de merak ettiğim için biraz deneyimledim arasıra da cihazda yeni olduğu için öğretiyorum , kesinlikle kullanışlı değil, bir defa kalite düşüyor o kısım kesin.

kendsii metrobüs kullandığı için çok memnun orası ayrı.

• losthell kullanıcısına yanıt

Aa hocam çok sağolun privacy olduğunu farketmemişim. Hayır hiç ihtiyacım olan bir şey değil, bu şekil kolay takılanı amazonda 12 için bulamadım yarın bidaha bakayım, az kalsın yanlışını alıyordum :)

iyi bari iPhone 12 / 12 Mini / 12 Pro / 12 Pro Max / Kılıf Ve Ekran Koruyucu Tavsiyeleri [ANA KONU] hayırlı olsun şimdiden.

• Merhabalar,

iPhone 12 Mini için kılıf ve ekran koruyucusu tavsiyeleriniz var mı? Konuda biraz baktım ama bulamadım. Apple kılıflarının kaliteli replikası olursa şahane olur. Ekran koruyucusunda neye dikkat etmem lazım? ekranı çizilmelerden koruyup benzer ekran hissiyatını versin yeter.

• Herkese selam,

iPhone 12 Pro pasifik mavi cihazim icin Spigen Ultra Hybrid mavi kilifini alacaktim ancak stok bulunmamasi ve 30 is gunu temin suresi verildigi icin vazgectim ve ona benzer baska kilif arayisina basladim.

Zore Hom lacivert kilifini bulup aldim ve gercekten cok guzel oldu. Alternatif arayanlara tavsiye ederim. Tek eksisi kabin arka tarafinda yansima biraz fazla oluyor onun disinda gorunum, hissiyat cok guzel.

iPhone 12 / 12 Mini / 12 Pro / 12 Pro Max / Kılıf Ve Ekran Koruyucu Tavsiyeleri [ANA KONU]

• Litityum kullanıcısına yanıt

Belkin,spigen ekran koruyucuları kalitelidir.

Replika icin AliExpresse basvurun derim, ben gercek deri 2 tane getirttim ve fiyati olcusunde memnunum
  • 20-30 liralık kılıf alacağıma güzel bi spigen alayım diyorum. Sonra madem o kadar para veriyorum bi o kadar daha vereyim orijinal kılıf alayım diyorum. Sonra da telefona o kadar para verdik zaten kılıfa da o kadar para bayılmayayım diyip başa dönüyorum. Döngüye girdim resmen.

Hocam ben de bu kararsızlıkta; ucuz kılıf, spigen, orijinal deri arasında çok kalmıştım. Orta karar iyidir deyip tercihimi spigenden yana kullandım iPhone 12 / 12 Mini / 12 Pro / 12 Pro Max / Kılıf Ve Ekran Koruyucu Tavsiyeleri [ANA KONU]  zaten öyle onlarca kılıf alan biri de değilim tek ve kaliteli bir kılıf yeter, yetmeli :)

• quote:

Orijinalden alıntı: scanh

Hocam ben de bu kararsızlıkta; ucuz kılıf, spigen, orijinal deri arasında çok kalmıştım. Orta karar iyidir deyip tercihimi spigenden yana kullandım   zaten öyle onlarca kılıf alan biri de değilim tek ve kaliteli bir kılıf yeter, yetmeli :)

Ben de spigen alıcam gibi duruyor hocam. Normalde kılıf ekran koruyucu kullanmazdım ama kıymetli bu telefon maalesef. Ekran koruyucu aldınız mı?

"Normalde kılıf ekran koruyucu kullanmazdım"

Ben de senelerce tam dediğiniz tarzda bir kullanıcıydım, iPhone 11 Pro Max'e kadar. Geçen sene başladım kılıf takmaya (yalnızca dışarıda) epey faydasını gördüm, telefonumu kılcal çizik dahi olmadan sattım. Geçen sene ucuz şeffaf bir silikon kılıf almıştım, bu sene 12 Pro Max'le beraber nispeten pahalı sayılabilecek Spigen aldım. Ekran camı ise kullanmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: scanh

"Normalde kılıf ekran koruyucu kullanmazdım"

Ben de senelerce tam dediğiniz tarzda bir kullanıcıydım, iPhone 11 Pro Max'e kadar. Geçen sene başladım kılıf takmaya (yalnızca dışarıda) epey faydasını gördüm, telefonumu kılcal çizik dahi olmadan sattım. Geçen sene ucuz şeffaf bir silikon kılıf almıştım, bu sene 12 Pro Max'le beraber nispeten pahalı sayılabilecek Spigen aldım. Ekran camı ise kullanmıyorum.

Evet hocam. Benim de gönlüm ister ki kılıfsız kullanayım ancak yemiyor iPhone 12 / 12 Mini / 12 Pro / 12 Pro Max / Kılıf Ve Ekran Koruyucu Tavsiyeleri [ANA KONU] Olabildiğince sade bir kılıf alacağım artık. Sanırım crystal clear oluyor

• Turkcell den BUFF marka cam ekran koruma uygulattım telefonu alır almaz ekran renkleri sanki soluk geldi gözüme bu marka koruyucu kullanan var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackkk -- 30 Ocak 2021; 3:14:31 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.