Şimdi Ara

iPhone 12 / 12 Mini / 12 Pro / 12 Pro Max / Kılıf Ve Ekran Koruyucu Tavsiyeleri [ANA KONU] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
575
Cevap
39
Favori
54.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bunlar capi kucuk kaliyor, buyuk miknatisli modeler var ip12 icin cikmis onlar olur..

Bende bu attiginiz gibi kucuk miknatisli bir model var ve aracin havalandirma bosluklarinin arasina sikistirilan ozel bir model, onu kenara at yenisini al da yapamiyorum.. Isin icinden nasil cikacagim bilmiyorum.. Yani cok zor degil, vatandasin birisi bir tane miknatis plaka yapsa, arkasinda guclu bant olsa, attiginiz gibi bir telefon tutucuya yapistirsak ve bizim telefonlari tutsa 10 numara olurdu..

iPhone 12 / 12 Mini / 12 Pro / 12 Pro Max / Kılıf Ve Ekran Koruyucu Tavsiyeleri [ANA KONU]

• eapantherea kullanıcısına yanıt

akilliphone baseus satıyordu ama getirmemiş saçma olmuş .. baseusun kılıfıda bir tık güzel geldi esr den sanki daha ince gibi duruyor telefonu kalınlaştırmaması önemli benim için şimdilik spigen şeffaf ile idare ediyorum ama araçta mıknatsısa tutturunca biraz emanet gibi duruyor düşecek diye tırsıyorum 😂

• 12 duz , ekran cok ufak geldinnedense

Iade erdebilirmiyim acaba
  • Heimdall.. kullanıcısına yanıt
    Aractaki miknatisin capi biraz buyuk mu sizde? Normalde denk gelmiyor bizim magsafe e diye biliyorum, daha genis degil mi? Ben aracta tutturmak icin bu yuzuk gibi kabin arkasina takilan bir sey aldim kabi da mahvederek yapistirdim ustune
    Hocam bnm araçtaki bu 6 adet mıknatıs oldugu ıcın cok guclu cogu üründe 4 mıknatıs var .. şu an kullandgım kılıfta bu aslında tutmasına tutuyor tek problem kılıfın arkası cam .. cam oldugu ıcın kayıyor bıraz ... Aslında hissiyat olarak cok guzel telefonun arkasıda cam oldugu ıcın sankı kılıf kullanmıyormussun hıssıyatı oluyor bıraz kararsızım manyetık kılıf konusunda o yuzden

iPhone 12 / 12 Mini / 12 Pro / 12 Pro Max / Kılıf Ve Ekran Koruyucu Tavsiyeleri [ANA KONU]

• Heimdall.. kullanıcısına yanıt
    Hmm baya buyukmus miknatis sizde, o yuzden tutmus sanirim.. Kabi cikarip hic tutturdunuz mu telefonu direk? Onu nasil tutuyor?

Simdi bu yuvarlak icin olan miknatisli tutacaklarin miknatislari minik minik yuvarlak yapida oldugu icin daha duzgun tutabilirler.. Ama sizdeki bu spigen kapsizken guclu tutabiliyorsa hizli cozum olabilir, ilerde de miknatisli kilif aldiginizda daha da rahat edebilirsiniz.. Seffaf magsafe kilif bakin hocam cok hosunuza gittiyse seffaf kilif, cinliler her turlu seyi uretiyor ne de olsa 😂 70-80₺ ye filan vardi AliExpresste
    Hocam kılıfı cıkarınca ayıramıosnz telefondan o derece tutuyor kesınlıkle tavsıye ederım 😁 bakarım hocam o zaman aliexpresste
  • Hocam cevabınız için çok teşekkürler anlaşıldı durum. Güçlü bir tutucu bakayım öyleyse.

@Heimdall..

Üstad tavsiyen nedir şimdi? Ben de aynı kılıfla kullanmayı düşünüyorum ultra hybrid crystal clear rengiyle. Dediğiniz gibi arkasının cam olması çok sıkıntı yaratıyor mu? Çukura girince paldır küldür düşmesin iPhone 12 / 12 Mini / 12 Pro / 12 Pro Max / Kılıf Ve Ekran Koruyucu Tavsiyeleri [ANA KONU] 

• MaXiLoPeZ kullanıcısına yanıt
    Yanlis anlasilma olmasin, guclu degilde miknatisin alaninin buyuk olmasi, o magsafe yuvarlagina denk gelmesini bahsetmeye calismistim..

Heimdallin kullandigi mesela baya yayvan bir miknatismis ve kilifsizken baya iyi tutunmus telefona..
    Kilifla da tutunmasi icin magsafe kilif mecbur gibi duruyor malesef..
  • Bu arada n11 de ve amazonda filan su tarz cinli cakma magsafe kiliflar var, alsak ise yarar mi acaba? 3 ay filan sararmadan-catlamadan kullanilabilir mi acaba?

urun.n11.com
    iPhone 12 Kılıf Magsafe Wireless Şarj Özellikli Şeffaf Kapak Fiyatları ve Özellikleri
    https://urun.n11.com/cep-telefonu-kiliflari/iphone-12-kilif-magsafe-wireless-sarj-ozellikli-seffaf-kapak-P398779911

urun.n11.com
    iPhone 12 Pro Kılıf Magsafe Wireless Şarj Destekli Şeffaf Kapak Fiyatları ve Özellikleri
    https://urun.n11.com/cep-telefonu-kiliflari/iphone-12-pro-kilif-magsafe-wireless-sarj-destekli-seffaf-kapak-P463845012

Bana sanki alinsa 1 haftaya catlar patlar gibi geliyor bunlar ama bilmiyorum.. Keske esr veya baseusun urunleri trye gelmis olsaydi..

hocam normal basic bir silikon kılıf ile kullanırsan kılıfta mıknatıs olmasa bile çok rahat tutar ..

bu spigen in ultra hybrid in arkası cam olduğundan hafif kayıyor biraz emanet gibi duruyor bende daha dusmedı çukura girdim cıktım ama tırsmıyor değilim =))

• Şuana kadar birçok kılıfın youtube inceleme videolarını izledim. En çok hoşuma giden, "Spigen Ultra Hybrid" oldu.

• Comfort kabi taktim ve foto paylasayim.. Glitterden daha cok hosuma gitti, mat oldugu icin parmak izi vs. sorunu olmayacagindan dolayi; tutma hissi dokusu filan hosuma gitti, ustune bir de daha ucuz.. Tabi digeri yaldizliydi arkasi seffafti onun gorseli daha farkli (zevk meselesi):

• scanh kullanıcısına yanıt

Hocam benimde aynı şekilde en çok hoşuma giden kılıf o olduğu için amazon'dan sipariş vermiştim fakat ana konuda bir arkadaş kılıfta hata olduğunu belirtmiş. Düz 12'lerin arkası cam, kılıfta cam olduğu için arkası kötü görünüyor hava kabarcıkları oluşuyormuş. Amazon'da da benzer şikayetler var. İade edeceğim sanırım :/

Üzücü böyle olması 😐

Pro’larda sıkıntı var mı peki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Net bir bilgim yok pro'lar ile alakalı ama sıkıntı 12'nin arkasının parlak cam olmasında kaynaklanıyor. Pro'larda sorun oluşturmayabilir belki

• arkadaşlar bu spigenin ekran koruyucu için iki modeli var,

birisi 'Glas.tR EZ Fit' 

diğeri 'Glas.tR AlignMaster'

bu ikisi arasında ne fark var bilen varmı acaba ? hangisini önerirsiniz ?

12 Pro Maxlar da bir sıkıntı yok. Kendim siyah spigen ultra hybrid, eşim mavi spigen ultra hyrid kullanıyor. Baloncuk falan oluşumu yok kormayın.

• Arkadaslar bir sorum ve sorunum var...

Bende su magnetten (benzeri) var, tam ortadan vidali:

https://tr.aliexpress.com/item/1005001496332630.html?srcSns=sns_Copy&spreadType=socialShare&bizType=ProductDetail&social_params=60003105976&tt=MG&aff_platform=default&sk=_BS5MYJ&aff_trace_key=17657765cc564e96a5bc8e052d4777ca-1608315931885-05127-_BS5MYJ&shareId=60003105976&businessType=ProductDetail&platform=AE&terminal_id=ca74d4852bca40788734f820cd45b000

Ben gidip su tutacagi alaam buna vidayla monteleyebilir miyim? Ya da bunlarin o donen ‘top’ u ile aktarim yapilabilir mi? Amacim alttaki aracin havalandirma bosluklarina tutunan parcayi tutup bu yeni ip12 icin olan magneti uzerine montelemek:

banggood.app.link
    [TRY174.50 37% OFF]Baseus MagSafe Araba Telefon Tutucu Hava Firar / Gösterge Paneli Montajı için iPhone12 Manyetik Stand Holder Cep telefonu aksesuarları from telefonlar ve telekomünikasyon on banggood
    https://banggood.app.link/49TPwfh7jcb

• Aliexpress siparişlerim geldi soldaki rock marka ama kenar kısımları müthiş derecede güzel bi hissiyat veriyor tutarken arka kısmı koyu mat bi renk, sağ taraftaki ise nilkin marka zaten yıllardır her telefonuma alıyorum onun malzeme kalitesi tamamıyla fiyatını fazlasıyla hakediyor dokulu kabartmalı arka kısmı tamamıyla tavsiye ederim düşünenlere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mseyitsahin -- 19 Aralık 2020; 13:53:5 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.