|
iPhone 12 / 12 Mini / 12 Pro / 12 Pro Max / Kılıf Ve Ekran Koruyucu Tavsiyeleri [ANA KONU] (3. sayfa)
-
-
Hocam benimki 12 pro max için olanı aldım sitede şuan bakınca 3 adet farklı mevcut hizalamalı -
arkadaşlar bu zamana kadar hiç telefon ekranı, kasası vs kırmadım, bana en incesinden kılıf veya arka kaplama sticker önerir misiniz? tek derdim çizikler, çizilmesin diye bi koruma takmak istiyorum.
telefon düz 12, max bütçem 100 lira
-
Hocam ben de ariyorum ama kaliteli seyler yok.. Aliexpresste dandirik seyler var, urun 20₺ ama 45₺ kargo ucreti var, 17₺ vergi cikar gelince, 80-90₺ ye gelecek ama cok kalitesiz urunlerdir diye tahmin ediyorum.. Bildigim kaliteli esr-baseus tarzi markalardan olsa ve bu maliyeti bulsa eyvallah derdim ama o sekil degil, noname aliexpress urunleri gibiler..
Ben de arkaya kaliteli ‘mat’ tempered glass bulan olursa almak istiyorum, kalitesiz ama kalitesizligi oraninda fiyati dusuk ama mat olan olursa yine almak isterim -
https://www.esrturkiye.com/kategoriler/apple/iphone-12/
Daha once bu markanin urunlerini kullanan oldu mu? Bir de aliexpress harici bu trde satisi yapanlardan (monofe haric, bu attigim site veya e-ticaret platformlarinda exoticcase diye gecen yerden) alip sorun yasayan var mi? Nasil bir satici acaba tr deki saticisi.. -
bunu sipariş ettim,
https://www.aliexpress.com/item/1005001773836784.html?spm=2114.12010612.8148356.18.b88876e5vtgQtI
şu ikisinden de birini alacağım kesin ama 1-2 hafta sonra, kredi kartının içinden geçtim. nillkin önceden çok kullandım kalitesine her türlü güveniyorum.
https://www.aliexpress.com/item/1005001373124799.html?spm=a2g0o.cart.0.0.2c123c00jmmxae&mp=1
https://www.aliexpress.com/item/1005001607317706.html?spm=a2g0o.cart.0.0.2c123c00jmmxae&mp=1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi colaker -- 11 Aralık 2020; 15:45:27 >
-
iPhone magsafe deri kılıf var aklımda iPhone 12 için
-
12 ve 12 pro için ekran koruyucu, kılıf arayan arkadaşlar aşağıdaki ürünleri değerlendirebilirsiniz. Her ikisi de Spigen'e göre 15-20 lira daha uygun. Amazon'da 150 lira üzerine 30 tl indirim de var mobil uygulamada. Kaçırmayın derim. Özellikle ekran koruyucu hizalamalı güzel bir ürün.
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B08DQT3F3C/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s01?ie=UTF8&psc=1
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B08BHCY8CN/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
-
Arkadaslar arabada kullandigim eski minik miknatis tutucuyu bu magsafe boyutuna donusturecek bir sey ariyorum..
Eger boyle bir urun bulan olursa lutfen paylassin -
ya 3.parti firmalar neden mıknatıslı kılıf üretmediler şimdiye kadar anlamış değilim 😩
-
arkadaşlar telefonu iade etmek istiyorum vatan ' dan aldım ,
14 gün geçmedi iade edebilirmiyim ?
-
Var hocam, esr da silikon magsafe var, baseusda hem silikon hem deri magsafe var.. Hatta yine bu iki markada magsafe 15w qi chargerda var(normal masaya koymalik), baseusta birebir apple inki gibi olani da var..
Benim sorun ise su, magsafe deri kilif alayim dedim, esr da yok, baseus trye gonderimi yasaklamis, trdeki firma getirirse anca alabiliyoruz.. O da yok..
2. sikintim arabadaki eski miknatisi yukselticek yeni miknatis ariyorum bulamiyorum (aractaki miknatis araca ozel oldugundan onu atip yenisini alamam) -
-
note 10 plustan 12 256 a gectim ilk deneyimlerim, vatanda pro denedim arada gerçekten kalite farkı büyük hissiyat açısından, note 10 plus 6.8 inc ekran ve kavisli ekranın köşeli tasarıma gecmesi göruntu olarak hoş olsada net bir şekilde kenarlara uzanmayi cok zorlastirmis iphone 11 ve 11 pro kullanan gecmeyi düşünenler çok dikkat etsin, note 10 plusta 12den cok cok daha iyi kamera odaklama var bu açıdan pro almak daha mantıklı ve 2 kat zoom minimum gereklilik arkadaşlar resmen çamura dönüyor fotoğraflar yakınlaştırma yapınca 12de , 6.8den sonra 6.1 çok küçük geldi hız ve akıcılık yeni bir telefon olduğu için mi yoksa note 10 plus 2 senelik olduğu için mi onu karşılaştıramiycam ama uygulama açılışları en az 3 sn onde iphone da ki note 10 plus islemcis sd 835 işlemciye denk, ekran bir samsung amoled ekranı değil bunu en iyi gece yatakta netflix izlerken siyah bölümlerde farkettim noise(görüntünün çamurlaşması dediğimiz durum) çok fazla oluyor ve kamera da note 10 plustan hiç bir farki yok nedeni de ana kamera özellikleri(diafram aralığı lens uzunluğu vs) neredeyse aynı,apple watch ve ios deneyimi için bu telefonla başlamak istedim su an akıcılık açısından çok memnunum bu demek degilki samsung akmıyordu samsung amirallerindede su ana kadar 10 uygulama açsam 10uda arka planda kapanmiyordu iphone bunu 4 gb ile yapti sasirmadim ayrica ipad pro kullanicisi oldugum icin beklediğim gibiydi, kalem olmaması baya bir eksik hissettiriyor yani baya baya,ben çok uygulama kurarım telefona apple watchta aldım o da bağlı ve gece 99da bıraktım sarj 7 saatte 94 e inmiş note 10 plusta ne kurduysam 12 e de onu kurdum ilk izlenim olarak apple i övüp androidi yere vuran kullanıcıların çoğu belli başlı basit uygulamalar kuran telefonda çok fazla verimlilik aramayıp basit sosyal medya vs zaman geçiren üst tepe model android kullanmayan arkadaşlar olduklarını düşünüyorum, iş extrem bir çok uygulamayi kullanan verimlilik isteyen oyun oynayan kullanicilara gelince standby da hicte iyi performans vermedi umuyorum ki ios 14.2.1 hatasidir duzelir ben haksız çıkarım çünkü 2 senelik note 10 plustan daha kötü standby performansi note uygulamalaro olsun sosyal medya olsun google uygulamalari oyunlar vs olsun kurarim diyenler batarya önemli arkadaslar diyenler bu konuyu iyi düşünsünler ben güncelleme geldikçe sizle paylaşacağım burdan, hala elimde note 10 plusta duruyor arkadaslar kılıf almadigim icin iphone 12 gün icinde evde kullaniyorum yoğun tecrube icin sim kart takili degilken ve arka plan yenilemelerini kapatıp karanlik modda 7 saatte geceden 99dan 94 e dusmesi beni baya üzdü, kullanım deneyimine alışır pil düzelir kalem yokluğunu hissetmezsem pro max lerden birine geçmeyi düşünürüm zamanla ama umudum pili duzeltmesi apple in su anki durumla bu is kötü, oyun oynayacak extrem uygulamalar kullanan arkadaşlar dikkat etsin batarya konusuna,kamera için ust model telefoto lens ve odaklamasi cok iyi olan telefonlarda kamera da cok eksiklik hissedersiniz,hafif günlük kullanici icin apple a 14 islemci cok fazla bataryası onlari üzmez ama gereksiz güçlü onuda bilsinler bir kac ay daha boyle kullanip deneyimlerimi ilgilenen arkadaşlar icin paylasmaya çalışacağım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zncrsz16 -- 13 Aralık 2020; 11:0:4 >
-
Hocam batarya durumundan dolayi ve note 10+ dediginiz devasa ekranli telefondan sonra iphone serisinde sizi kesecek tek model 12 pro max.. O telefondan sonra ip12 nin bataryasi tabi ki sizi tatmin etmez.. Ekran da tatmin etmez.. Ram de 6gb 12 pro maxte.. Istediginiz kameralarda var.. Bence ip12 yi iade edip haftaya 12 pro max siparisi verin bu rksiklikleri hissetmek istemiyorsaniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eapantherea -- 13 Aralık 2020; 10:2:19 > -
aynen hocam ilk defa apple deneyimi yaşamak için ve pişman olursam diye fazla para vermeden satınca da üzerine koyarak pro max alabileceğim model olsun diye bunu seçtim, uzun uzun deneyimlemem lazım diye düşünüyorum güncellemeler geldikçe daha iyiye gider ise pro max e geçerim ki umudum o yönde -
Hocam çok saolun bilgi ve linkler için keşke işi TR de çözebilseydik ama yok sanırım 😂 burdan bişiler sölicem artık -
Hocam yine de cok rahat degil durum.. Baseus saticiya mesaj attim tr ye satisi acin da alayim diye cevap vermedi, esrde de sadece silikon kilif var miknatisli ama manyetiginin baseus kadar kuvvetli oldugunu dusunmuyorum ve deri magsafe almak istiyorum bakalim ben de bekliyorum oyle ya yeni model ciksin ya da baseusun modeli trye gelsin diye.. Bir de baseus derisi hakiki deri olmayabilir, esr derisine de magsafe cikarsa onlar hakiki deri kullaniyor.. Bakalim yani tam cozum yine yok malesef.. -
Hocam merhaba, bir şey soracağım. Belki saçma bir soru olacak ama aşağıdaki gibi bir araç içi tutucu alsak telefonu direk buna tutturabilir miyiz acaba? İçinde mıknatıs varmış ya telefonun Yoksa yine magnet kullanmak gerekiyor mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaXiLoPeZ -- 13 Aralık 2020; 12:34:19 > -
Hangi model ve neden iade istiyorsunuz hocam?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X