https://www.urbanarmorgear.com/collections/iphone-12-pro-max-5g bu uag modelleri içinden favorim sırayla;
|
iPhone 12 / 12 Mini / 12 Pro / 12 Pro Max / Kılıf Ve Ekran Koruyucu Tavsiyeleri [ANA KONU] (2. sayfa)
-
-
-
-
Kesinlikle katılıyorum bende aynı ürünü her telefonuma alıyorum, şimdiden aldım bile geldi ürün baya kaliteli olmuş yine tavsiye ederim.
-
güle güle kullanın hocam bende bugün yarın geçicem bu kılıfın siparişini camla birlikte.
hangi rengini altınız acaba mavi mi siyah mı, birde telefonu hangi renk alacaksınız acaba
-
Özellikle Pasific Blue seçecekler için çok şık bir ürüne benziyor:
https://www.spigen.com.tr/urun/iphone-12-pro-max-kilif-spigen-ultra-hybrid-navy-blue
-
Telefonu aldım, telefon ip 12 mavi renk yarın kargolanacak diye umut ediyorum. Kılıf ise siyah renk vardı sadece stoklarda siyah aldım mecbur 112 liraya amazon üzerinden. Camı pahalı geliyor bana ya, 1 telefon kırılmaz camına 100 lira vermek canımı yakıyor. Beğenirseniz iletir misiniz camı, bende alayım çok iyi ve sağlam diyorsanız. Şimdilik Zore'nin film-cam karışımı birşeyini aldım 30 liraya onu takmayı düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JuernofbaN -- 3 Aralık 2020; 17:21:1 > -
Ben Matte Black aldım hocam geldi ürünler sırada telefonu beklemek kaldı
-
Hayırlı olsun inşallah cihazınıza da tez zamanda kavuşursunuz. Ultra hybrid ile crystal hybrid arasındaki fark nedir?
-
Malzeme olarak değişiyor sanırım hocam Termoplastik Poliüretan - Polikarbonat fln deniliyor birine diğeride benzeri bir şeydir bazen biri tam cam gibi oluyor bazıları biraz mat cam görüntüsü gibi arkası
-
Benim geçen sene 11 Pro Max'in şeffaf kılıfın arkası pütürlüydü hiç hoşuma gitmemişti Spigen değildi ama. Bakalım cihazlar gelsin kılıf konusuna da yazan çok olur, insanların deneyimine ve zevkimize göre bakacağız bir şeyler. Teşekkürler bilgilendirme için.
-
bu arada bendeki tam cam gibi hocam hatta o şeffaf kısımın iç ve dış tarafına jelatin koymuşlar az kaldırıp baktım bildiğin cam gibi berrak şeffaflığı var
-
dostlar denemek için şu ekran koruyucu filmini sipariş geçtim daha önceden tecrübe eden varsa yorumlarını merak ediyorum beğenmezsem değiştireceğim
-
Telefonlar gelmeden kılıf ve ekran koruyucu siparişi vermek lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onboardx -- 6 Aralık 2020; 13:49:2 > -
Soldaki ekran koruyucu mu hocam? Öyleyse hizalama aparatıyla beraber mi geliyor sanki öyle anladım kutudan. -
Evet 2 adet ekran koruyucu artı hizalama aparatı mevcut içinde -
Bu apple apple pay ile kartı telefona tanıtıp telefondan kartsız hayatı reklam edip, şimdi kartlık çıkardı ne alaka 😄
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Baseus Gan Hızlı Seyahat Şarjı, 65Whttps://www.amazon.com.tr/dp/B01M1FNKHL/ref=cm_sw_r_cp_api_fabc_dlC_qVp0Fb39EESZ5?_encoding=UTF8&psc=1
AMAZONAPP kodu hala gecerliyse 30₺ indirimle 270₺ ye geliyor, dusunenler icin guzel fiyat haberdar etmis olayim..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X