amazondan spigen rugged armor matte black aldım. telefonu beyaz almıştım. Aslında mavi için gitmiştim ama beyaz çok daha fazla hoşuma gitti. Mavi ton olarak garip geldi gözüme. Şimdiye kadarki tüm telefonlarım siyah olduğu için, bu sefer bir değişiklik olsun istedim, beyaz iphone 12 64 aldım. Kılıf dün itibariyle teslim edildi. Mağazada bir de ttec slim silikon vardı, onu da aldım. Bugün de yine amazondan aldığım 2li paket kolay uygulanabilir ekran koruyucusunun teslim edileceği bilgisi geldi telefona. Şu anda ekran üzerinde herhangi bir koruma yok. Bunun dışında kılıfın arkasındaki elma logosu açıkta olduğu için, dafoniden arka ve yan koruyucu jelatin aldım. dafoni amazon satmıyor, mobilcadde ana distrübitörü, oradan spariş ettim. o da pzt. gelmiş olur. Bu arada vatanda telefonu alırken belkin lightninglerde indirim olduğunu gördüm ve bir tane de belkin usb a lightning aldım. Kutudan usb c - lightning çıkıyor ama benim evdeki tüm powerbanklarım,adaptörlerim vs. standart usb olduğu için 200 lirayı aksesuar ve kabloya harcamayı uygun gördüm. ekleme spigen glass tr ez fıt bugün teslim esildi, uyguladım. Dokunmatikte en ufak gecikme yok ve ekranda parmaklarınız yağ gibi akıyor. Kesinlikle tavsiye ederim. 2li paketini alırsanız ilerisi için daha uyguna gelir. Amazonda 114 lira < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 27 Aralık 2020; 1:10:0 > |
iPhone 12 / 12 Mini / 12 Pro / 12 Pro Max / Kılıf Ve Ekran Koruyucu Tavsiyeleri [ANA KONU] (5. sayfa)
-
-
2 cihaza'da bu ekran koruyucuyu takım (Açar açmaz taktım çok daha rahat oluyor temiz cama) Spigen Apple iPhone 12 Pro Max Cam Ekran Koruyucu Kolay Kurulum Glas.tR EZ Fit :https://www.amazon.com.tr/gp/product/B08DQGH9T1/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o03_s01?ie=UTF8&psc=1
2 tane çıkıyor paketten ve gayet iyi , içinden çıkan adaptörü sayesinde ekrana kalıbı oturtup 30-35 sn bırakıp kalıbı çıkartıyorsunuz mikron hata/hava/toz olmadan yapışıyor ekrana.Kaliteside çok iyi hem parmak izini çok daha az belli ediyor hem ekran da cam olduğu belli olmuyor hemde dokunmada vb orjinalinden bir farkı yok.
İpucu : Cihazın ekranının silin (0 sa jelatini çıkartın) aydınlık tozsuz bir ortamda iPhone Nun ekranın üstüne bir el feneri ile hafif yan açıdan 10-15 cm mesafeden bakın varsa mikroskobik tozları da görüceksiniz onlarıda hemen yanında gelen bez ile alabilirsiniz.Ondan sonra kalıbın içindeki ekran korucunun telefona bakan yüzündeki jelatinin çıkartıp kalıbı telefona oturtun hafifçe el ile bastırın 30-35 sn sonra kalıbı çıkartın , camın üst yüzündeki korumayıda çıkartın içeride halen çok az hava vb varsa beraberinde gelen plastik aparatla hemen onuda temizleyin.:ok basit bir işlem toplam 1-2 dk sürüyor ve hata yapma kötü aplikasyon yapma şansınız neredeyse yok!Ben çok memnun kaldım.
Bir sürü kılıf aldım/alıyorum ama F/P ürünü olarakda bu kılıf hoşuma gitti : Apple iPhone 12 Pro Max Uyumlu Magsafe Kılıf Köşe Korumalı : https://www.amazon.com.tr/gp/product/B08PPJMQWY/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1. Fazla kalın değil ve Magsafe korumasıda gayet yeterli.
-
Bu telefona hiç bir kılıf cam vs hoş olmuyor 2 gün dayanabildim sonra çıkardım sanki başka bir telefon.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
12 için şeffaf kaliteli kılıf öneriniz var mı amazonda spigen bitmiş bulamadım, aliexpress den felanda olabilir ?
-
Esr marka, gerçek deri kılıf mevcut. iphone 12 ve 12 pro için siyah renk. uygun fiyattan vereceğim sıfır ayarında
-
Ekran koruyucu olarak : https://www.amazon.com.tr/Spigen-Koruyucu-Kurulum-Glas-tR-AlignMaster/dp/B08GPB3R9P/ref=sr_1_39?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&dchild=1&keywords=spigen&qid=1609490966&sr=8-39
kılıf olarak şunu sipariş verdim: https://tr.aliexpress.com/item/1005001424102968.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.34174c4dBvRh7v
Kılıf hoş gözüküyor hemde buradan uyguna geldi muadillerine göre bence düşünülebilir kılıf araştıran arkadaş varsa :)
-
Merhaba hocam hangisin de karar kıldınız acaba bende ikileme de kaldım
-
Align master olan takma aparatlı gelen model. Hata yapma şansınız yok bu aparatla. Tavsiye ederim.
Magsafe li kilif tavsiyesi olan var mi
Align master aparatı yanın da siz takıyorsunuz Glas.tR EZ Fit aparata takılı hazır takması daha kolay sıfır hata şansı ama face ID kısmı açık ben de orda takıldım Align master tam ekran ama kalite farkı var mı acaba
-
Ben karıştırdım o zaman. Takılı geleni kastetmiştim ben de. Çentik kısmı açık olmasında bir sıkıntı yok bence. Hatta tam ekranlarda zamanla ahize kısmında çok tozlanma oluyor. Uygulaması da çok kolay bu aparata takılı olan model...
Sizce Glas.tR EZ Fit mi tercih edeyim kafam karıştı benim de :)
-
Aynen bu modeli tercih edin. Aparata takılı geliyor. Ekranı güzelce temizledikten sonra adımları izleyin hata yapma şansınız yok zaten tam hizalı oturuyor. Paket içerisinden 2 adet çıkıyor. Ben de bunu kullanıyorum 12 için çok memnunum... -
Ben de bunu kullanıyorum çentik kısmı açık, memnunum. Tam ekran olanlarda ön kamera çekimlerinde sorun olabiliyor. Bir de anti blue light özellikli olanını tavsiye etmiyorum. İlk başta baseusun anti blue light olanını almıştım ekranın rengini farklı gösteriyordu. -
Anladım teşekkür ederim Glas.tR EZ Fit sipariş geçiyorum ben de
-
Arkadaşlar 12 için ekran koruyucu tavsiyesinde bulunur musunuz lütfen ? -
12 Pro Max için Spigen Ultra Hybrid Navy Blue kılıfı aldım Amazon'dan
Şuan stokta gözükmüyor ancak spigen.com.tr'de diğer renkleri mevcut:
https://www.spigen.com.tr/urun/iphone-12-pro-max-kilif-spigen-ultra-hybrid
-
Ben aliexpressten tanesini 150-160₺ civarina denk gelecek sekilde 2 adet deri kilif aldim. Kendileri hakiki deri cikti, kilifin genel kalitesinden memnunum (sadece tuslarin hizalamasindan ve kamera etrafindaki plastik materyalin birlesim noktalarindan cok asiri memnun kalmadim, gerisi fiyatina gore cok cok iyi cikti) satin aldigim yerden banlamislar urunu, ama aliexpresste herhangi bir baska orjinal kilifin cakmasi olan, gercek deri oldugunu iddia eden kisilerden mesaj ile foto isteyerek alisveris yapmanizi tavsiye edebilirim. Dedigim gibi ben fiyattan oturu cok tatmin oldum..
2. onerecegim durum ise esr-baseus gibi markalarin magsafe destekli silikon kiliflari var, suni deri de vardi baseusta, fiyatlari yaklasik 150-200₺ araliginda, aliexpressten baseus satisi yok ama banggooddan bulabilirsiniz, bunlar da tercih edilebilir, cakma kiliflara gore iscilik kaliteleri daha iyi olur bu markali cinlilerin..
Onun haricinde sanirim amazon tr de melofoni diye seffaf magsafe kilif vardi, alanlar memnun olduklarini soyluyorlardi
-
quote:
Orijinalden alıntı: Hubifrit
Arkadaşlar 12 için ekran koruyucu tavsiyesinde bulunur musunuz lütfen ?Uygulaması çok kolay ve sorunsuz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X