Şimdi Ara

iPhone 12 / 12 Mini / 12 Pro / 12 Pro Max / Kılıf Ve Ekran Koruyucu Tavsiyeleri [ANA KONU] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
575
Cevap
39
Favori
53.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. İphone 12 mini aldım kendime ama magsafe de kullanmak istiyorum. Kullanan arkadaşlar var mi deneyimleri ve önerileri nasıl olabilir ? Bir de ekstra kılıf gerekiyor mu ?
  • Amazon’dan 12 Pro telefonum için Decoded marka deri kılıf almıştım,ürün Amazon Almanya’dan gönderilmişti..Ayrıca ithalat gümrük ücreti alınmıştı..İthalat gümrük ücretinde indirim olmuş ve Amazon 11₺ yi kartıma iade etmiş..Amazon gerçekten 1 numara.👍🏻
  • iPhone 12 için Baseus Wing Case füme siparişi geçtim. Olabildiğinde ince ve sade bir kılıf arıyordum, 39.90'a kargo hariç bulunca hemen aldım. Elime ulaşınca incelememi paylaşırım almayı düşünenler için.

• İphone 12 beyaz renk sipariş ettim hepsiburada üzerinden. Silikon ve güzel uyumlu kılıf önerisi olan var mı ?

• olcayypc O kullanıcısına yanıt
    Magsafe desteklı kılıf almanız gerekiyor ancak ben magsafe İ tavsiye etmiyorum batarya sağlığını olmumsuz etkiliyor,magsafe dediğimiz cihaz hızlı ısınan cihaz zaten batarya ısınıyor şarjdayken bir de arkasına yapışık halde ısınan bir cihaz olmasını pil sağlığı açısından istemeyiz.Ancak kullanmak istiyorsanız kullanın tabiki
  • Arkadaşlar merhaba. İphone 12 mini icin 20 Watt apple şarj aleti ile MagSafe kullanıyorum ama anlamadığım şekilde cihazı şarj etmiyor . Daha doğrusu şarj ibaresi görünüyor magsafe ibaresi çıkıyor ama ne kadar süre geçerse geçsin şarj etmiyor sabit kalıyor pil yüzdesi . Normal kablolu 20 wat ediyor ama MagSafe ile şarj etmiyor . Fakat MagSafe yi daha güçlü bir adaptöre takınca cihazı direk şarj ediyor . Bunun sebebi ne olabilir ?
  • Devilmaybad kullanıcısına yanıt

Linki paylaşabilir misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satıcı stok bahane ederek iptal etti siparişi, 1 saat sonra daha üst fiyata koydu. Kanıtlarıyla satıcıyı siteye ihbar ettim. Rezalet resmen...

Bast kılıflarını denediniz mi peki? Bana kaliteli ve ince olarak güzel bir çözüm gibi geldi. Açıkçası şu anda indirimde olduğu için şeffaf 12 için 1 adet sipariş geçmeyi ciddi ciddi düşünüyorum.

şu anda ttec superslim silikon kullanıyorum. Darbeye dayanıklı bir kılıf ama silikonun hissiyatını sevmiyorum. O yüzden mümkün olduğunca ince ve tuşları açıkta bırakan bir kılıf sipariş edeceğim. Bast bu anlamda ihtiyacımı karşılar gibi duruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Accept07

Evet maalesef bu ülkede yaşamak böyle gerektiriyor Avrupalının ,Amerikalının ödedikleri 50$ nüans farkları bu ülkede asgari ücrete denk geliyor insan da düşünüyor acaba düz modeliyle mi yetinsem vermesem diye..Bir taraftanda insanların çatır çatır hayatını kaybettiğini görüyorsunuz o zaman da elime aldığımda içime sinen bir şey olsun bari hayat zaten kısa diye düşünüyorsunuz bize bunları yaşatanlar utansın..

Aha 12 mi 12 pro mu arifesinde olan ben'im tam hissettiği şeyler bunlar .. Amerikada 50 100 dolarlık fark burda 3 4 bin tlye mal oluyor

Öte yandan aynıını düşündüm hayat çok kısa alabiliyoken almak lazım mı acaba diye

Naptınız hocam en son merak ettim

• galaxyg kullanıcısına yanıt
    Merhaba,12 Pro aldım ..256gb lık olanını almak için 10 gün sonra iade ettim fakat 4 ay sonra tanıtılacak 13 pro modelini beklemeye karar verdim..
  • Accept07 kullanıcısına yanıt

Şuan ne kullanıyosunuz peki ? Ben de beklemeyi düşündüm de çıkmadı 6 ayı bulcak sonra dolar nolur vs bir de elimde cihaz yok o yüzden almaya karar verdim

Elimde 1 tane iPhone SE 2020 var onu kullanıyorum..Ekran yenileme hızının 120hz olması, çentiğin küçülmesi.kamera boyutlarının ve özelliklerinin arttırılması ve benim için en önemlisi batarya kapasitesi ve verimliliğinin arttırılacak olması beni beklemeye itti..12 pro yu kullanıp 13 çıkınca değiştirmeyi düşündüm ama zarar fazla oluyor dolar yükselse de bekleyeceğiz artık..
  • Benim amacım olabildiğince ince sert plastik bi kap almak. Telefonu çok düşüren birisi değilim o yüzden ince olsun kabalaştırmasın istiyorum. Dediğiniz kılıflara baktım sizin siparşiniz gelince inceleyip fikirlerinizi belirtirseniz çok sevinirim.
  • Accept07 kullanıcısına yanıt
    Benim de başka cihazım olsa beklerdim .. Hayırlısı bakalım
    İphone 12 pro da iyi bir cihaz ihtiyacınız varsa alabilirsiniz..aslında ben de kararsız kalmıştım ama böyle bir karar alıp iPhone 13’ün tanıtılacağı yaz sonunu beklemeye karar verdim..

Henüz sipariş vermedim, satıcıya mesaj çektim. Bu tip bir kılıfı spigen yapmıştı, sabun gibiydi, elden çok çabuk kayıyordu. Umarım bu elde kayma yapmaz.

şu anda ttec superslim kullanıyorum, memnunum. Trafik kazasında kasayı koruması ile beğenimi kazandı. Ama daha ince bir kılıf istiyorum.

ekleme: benks lollipop protective aldım. 0.4 mm ultra ince bir kılıf ve elde kaymıyor. Silikonun hissiyatından kurtuldum böylece…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 17 Mayıs 2021; 12:2:27 >
  • Arkadaşlar merhabalar elimde iPhone 12 Pro için

Caudabe Graphite rengi sıfır kılıf bulunmaktadır. İnce aynı zamanda çok kaliteli üründür. Amerikan firmasıdır.

34 $ ürün kargo dahil. 39 tl de gümrük bedeli ödeyerek yaklaşık 1 ayda elime ulaştı.

Hiç kullanmadım.

Clear değil graphite rengidir. Clear olan görsellerde kapağın yapısını, tipini anlayabilmeniz için eklenmiştir. Gerçekten çok kaliteli üründür.

Düşündüğüm fiyat 250 TL’dir. Aras kargo ile ücretsiz sevk edilir. Fiyatta pazarlık payı yoktur.

iPhone 12 / 12 Mini / 12 Pro / 12 Pro Max / Kılıf Ve Ekran Koruyucu Tavsiyeleri [ANA KONU]
    iPhone 12 / 12 Mini / 12 Pro / 12 Pro Max / Kılıf Ve Ekran Koruyucu Tavsiyeleri [ANA KONU]

• Dostlar selam, normalde kılıf kullanmam fakat telefona 11 bin'e yakın para bayılınca bu sefer çıplak bırakasım gelmedi iPhone 12 / 12 Mini / 12 Pro / 12 Pro Max / Kılıf Ve Ekran Koruyucu Tavsiyeleri [ANA KONU]  Spigen koruyucular iyiymiş diye okudum hepsiburada'da da kampanya var gözüküyor. Tough armor mu kullanmak daha iyidir yoksa rugged armor mu? Rugged armor yarı fiyatından daha ucuz, tough armor bariz şekilde daha koruyucu görünüyor fakat telefonu tank gibi kullanmanın da pek manası yok diye düşünüyorum. İkisini de deneyimlemiş arkadaşlar önerilerini paylaşabilir mi?

Konuyu biraz araştırdım daha önce de ayrı ayrı soran arkadaşlar olmuş fakat cevap veren göremedim, daha sonra soranlar için de referans olur.

• Teemo Erdoğan kullanıcısına yanıt
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.