Şimdi Ara

iPhone 12 / 12 Mini / 12 Pro / 12 Pro Max / Kılıf Ve Ekran Koruyucu Tavsiyeleri [ANA KONU] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
575
Cevap
39
Favori
54.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4 gün önce hb almış olduğum silikon kılıfımı teslim aldım ancak bugün fark ettim ki ön tarafından soyulmaya başlamış hafif hafif böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu hb iade alır mı iade alırsa deri kılıf alacam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamangaribi -- 18 Ağustos 2021; 23:59:48 >
  • Iphone 12 Mini için aldığım şeffaf Spigen kılıfım sarardı. Spigen diye sararmaz diye düşünen varsa haberi olsun.

Magsafe destekli önerebileceğiniz kılıf var mıdır?
    Bir de magsafe destekli powerbank kullanan var mı? Türkiyede apple battery pack haricinde göremedim ve kendileri de oldukça pahalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • covert kullanıcısına yanıt

Bende orjinal silikon kılıf kullanıyorum. Bende böyle bir sorun olmadı. İlk etapta bende deri kılıf alacaktım fakat zamanla çok deforme olduğu için vazgeçtim.

• https://www.esrturkiye.com/urunler/esr-iphone-12-12-pro-kilifclassic-hybrid/

İphone 12 için kullanan var mı arkadaşlar güzel mi kılıf acaba?

• Arkadaşlar ekran hissi güzel ve dayanıklı ekran koruyucu arıyorum, net bütçe yok ancak sağlam f/p ürünü arıyorum (iPhone 12 6.1)

• 12 mini için spigen rugged armor mu yoksa tough armor mu daha iyi olur acaba, ikisinden herhangi birini deneyimleyen oldu mu?

• 12 mini için 27.08.2021 faturalı 2 yıl distribütör garantili Buff ekran koruyucu yarın elimde olacak, isteyene 100 TL den verebilirim. Piyasasına bakabilirsiniz.
    En ufak çizilme ve kırılmada değiştiyorlar.

iPhone 12 / 12 Mini / 12 Pro / 12 Pro Max / Kılıf Ve Ekran Koruyucu Tavsiyeleri [ANA KONU]

• Arkadaşlar merhaba. Ablama hediye olarak iPhone 12 pro gelmiş de. Silikon kılıfla kullanmak istiyor. Ben daha sağlam koruma olsun diye arka yüz ve yan tarafı kaplayan ince jelatinlerden alıp kaplatalım üstüne de kılıf takarız dedim. Çünkü kılıflı kullanımda da boya atması ya da toz sebebiyle çizik oluşabiliyor. Sizce bu jelatinin bir zararı olur mu? Yapılması ekstra koruma sağlar mı?

• dolcia kullanıcısına yanıt

Kesinlikle faydası olur. Şeffaf arka ve yan yüzeyi koruyanlardan alırsanız, üzerine bir de spigen rugged armor ve ekran koruyucu, harika olur.

trafik kazası geçirdiğimde telefon orta konsoldan fırlayıp, ön camdan sekip koltuk arasına sıkışmıştı. Bir şey olmamıştı telefona

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 3 Eylül 2021; 7:51:32 >
  • Merhaba, Spigen, Belkin gibi bilindik markaların filtresiz normal ekran koruyucularından hiçbir yerde yok. Yakın alternatif önerisi var mıdır 12 için?

• emryrgc E kullanıcısına yanıt

Geldi mi hocam

• Arkadaşlar elimde kutusu açılmamış aksesuarlar var dükkanıma bakabilirsiniz
    https://forum.donanimhaber.com/iphone-12-aksesuarlar-toplu-satis--149861542

• Apple iPhone 12 Kılıf Benks Lollipop Protective Case

Bunu kullanan var mı acaba?

• from_anatolia kullanıcısına yanıt

Ben kullanıyorum ve çok memnunum. 1 kez düşğrdüm, kılıf darbeden dolayı ufacık çatladı ama telefonda herhangi bir sorun yok.

beyaz renk iphone ile çok klas duruyor

• Bendeki iphone da beyaz :)
    Ses açma kapama tuşlarını korumuyor sanırım ama o kadar da gerekli değil heralde.

• Arkadaşlar iPhone 11 kullanıcısı olarak yazıyorum. 1-1 orjinal silikon kılıfları nerden tedarik edebiliriz ? Şimdiden teşekkürler.

• from_anatolia kullanıcısına yanıt

Bugün mat siyah olanını aldım tek kelime mükemmel alınacak en iyi en ince kılıf . Tabii ultra ince olduğundan darbe oranlarına fazlaca dayanıksız gibi . Telefonda kaba hissi yaratmıyor tavsiye ederim. Ekran koruyu olarak yine benks tercih ettim ultra pro be ultra kaliteli bir ürün düşünmeden almanızı tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eternalses -- 19 Eylül 2021; 2:22:56 >
  • Arkadaşlar nano ekran koruyucu önerisi olan var mı?

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.