12 pro için sararmayan şöyle cam gibi bir kılıf önerisi olan var mı ya ? |
iPhone 12 / 12 Mini / 12 Pro / 12 Pro Max / Kılıf Ve Ekran Koruyucu Tavsiyeleri [ANA KONU] (21. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Hocam apple logosu gözüküyor mu takınca kılıfı, yani kılıf transparan mı ? Bir diğer sorum, kamerayı koruyor mu ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FearLıfe -- 29 Eylül 2021; 1:51:52 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
www.spigen.com.tr
iPhone 12 Pro Max Kılıf, Spigen Ultra Hybrid | Spigenhttps://www.spigen.com.tr/urun/iphone-12-pro-max-kilif-spigen-ultra-hybridArkası sararmaz sert mikadır. Yanlar sararabilir ama kolay sararmaz epey götürür.
-
Hocam bu arkadaşımda vardı sarardı malesef ..
Ben 1 seneye yakın kullandım sararmadı :) Şans işi demek ki.
-
12 pro için ince ekran camı önerisi var mı? kırılmayanlardan mümkünse
-
12pro ile 12pro max arasında hissedilir batarya farkı mevcut mudur?
12pro max 256gb mi ıphone13 512gb mi önerirsiniz? (Iphone13 modellerinde stoklar olmayınca)
-
arkadaşlar gidip ekran koruyuculara 100 tl falan vermeyin. mediamarktta ömür boyu garantili ekran camları var. istediğiniz zaman istediğiniz mağazada sınırsız sayıda değişim yapabiliyorsunuz. örnek vermek gerekirse 12 pro için 3 farklı cam var. fiyatları 170, 220, 250 tl. bu parayı bi kere ödeyip ömür boyunca ücretsiz ekrna camı değişimi yapabiliyorsunuz. 4 kere değişseniz zaten parasını çıkarır. bana çok mantıklı geldi. isterseniz ayda bir canınız sıkıldıkça gidip değişin.
-
Arkadaşlar cam ekran koruyucularda önem verdiğim parmağın kayması yani twitterda gezerken aşağı yukarı yaparken parmak takılıyor çoğu zaman spigen slim hd kullanıyorum ama memnun kalmadım açıkçası öneriniz var midir yağ gibi akan söyle takılmayan?
Arkadaşlar ,
Hayalet ekran cam koruyucu aldım.
Cok kolay bi şekilde uyguladım.
Ama görüntü biraz değişti gibi , yakından bakınca piksel piksel bi görüntü görünüyor. Bu normal midir??
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EfsaneFocus -- 28 Ekim 2021; 21:12:54 >
Hayaletlerde normal hocam
O zaman bizim ekran korucusunda sorun var. 🤦🏻🤦🏻
Buff markadan daha iyimidir tavsiye edermisiniz ücreti ne kadar yeni iphone 12 pro aldım
Kılıf ekran koruyucu ve lens koruyucu alcam ama me alacağımı bilemiyorum
Merhaba iPhone 12 pro max kullanıyorum spigen kılıf kullanıyorum ama kamera ve etrafı toz oluyor kamera korumalı kaliteli bir kılıf tavsiyesi olan varmı
Hocam wiwu be Benks ivista ve gorilla glass ürünleri en iyisidir kendim de kullanıyorum ,Geç gördüm kusura bakmayın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar kablosuz mıknatıslı üst düzey powerbanklarımız geldi , ilanıma göz atmanızı rica ederim .
https://forum.donanimhaber.com/iphone-11-12-13-magsafe-wireless-benks-wiwu-xipin-powerbanklar-bol-cesit--151342575
m.n11.com
iphone 12 Pro Max Kılıf Şeffaf Silikon Roll Kapak Yüksek Korumalı Fiyatları ve Özelliklerihttps://m.n11.com/cep-telefonu-kiliflari/iphone-12-pro-max-kilif-seffaf-silikon-roll-kapak-yuksek-korumali-P510771044
Ben 20₺ aldım kuponla 70₺ İken şuan 110₺ olmuş ama inanın bana mükemmel sağlam ve şık arka cam da 1 aydır kullanmama rağmen çizik ve sarar mı yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Cepax’a git 15 tl ye ekran koruyucu taktır. Bazen kaliteli olsun diye gereksiz para harciyoruz, baseus ve spigen denedim. Şu an kullandığım kadar haz almadim telefondan 😂
Şuan hangi markanın kırılmaz camını kullanıyorsunuz hocam
Arkadaşlar Spigen iPhone 12 Alignmaster 2 ADET cam ve hizalama aparatı şuan 129₺
1 kutu almıştım fakat 2 camdan birini takarken mahvettim diye 2 kutu daha aldım zaten kullanılıyor malum size de öneririm. Normalde tek cam olarak hizalama aparatı olmadan 150-160₺‘ye geliyor. 129₺’ye bu ürünü öneririm hemde 2 adet olması müthiş fırsat bence. Ne olduğu belli olmayan camların tanesi 60-70₺ oldu artık.
Spigen Apple iPhone 12 / iPhone 12 Pro Cam Ekran Koruyucu Kolay Kurulum GLAS.tR AlignMaster Full Cover (2 Adet) Black - AGL01802amazon
Spigen Apple iPhone 12 / iPhone 12 Pro Cam Ekran Koruyucu Kolay Kurulum GLAS.tR AlignMaster Full Cover (2 Adet) Black - AGL01802https://www.amazon.com.tr/dp/B08GPB3R9P/ref=cm_sw_r_cp_api_glt_i_2WWJN562BQZK4W3W6NQM
Edit: Bazı arkadaşlar Buff’ı sormuş. Ben iPhone 11 için Spigen bulamayıp Buff almıştım mecburen, Buff’ı sadece Türkiye piyasasında şişiriyorlar nedense. Yurtdışında vs. pek inceleme, kaynak vs. göremedim. Buff’ın Türkiye’de meşhur olmasının sebebi de youtuberlara vs. verdiği reklamlar sanırım. Onun harici Spigen yurtdışında da satış yapan bir firma ve 5-6 senedir kullanıyorum hiç sorun yaşamadım. Buff bana daha çok youtuberların şişirdiği 20 liralık koruyucu gibi hissettiriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent Guardian -- 21 Aralık 2021; 14:42:16 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X