Gorilla glass dediğiniz bildiğimiz gorilla glass mı? Yani iPhone camları üreten firma koruyucu camlar mı üretmeye başlamış? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
iPhone 12 / 12 Mini / 12 Pro / 12 Pro Max / Kılıf Ve Ekran Koruyucu Tavsiyeleri [ANA KONU] (22. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
www.bufflabs.com.tr
Buff iPhone 12 Hybrid Corner Kılıfhttps://www.bufflabs.com.tr/urun/buff-iphone-12-hybrid-corner-kilif.html#tabs
Bu kılıfı çok beğendim. Kullanan var mı, bilgi alabilir miyim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Arkadaşlar 12 pro max için bu avm lerde full body kaplama uyguluyorlar , tavsiye edermisiniz yapıp kullanan varmı ? Risklimidir?
Bu arada spigen nin şeffaf biraz sertçe olan kılıfını kullandım , çelik kenar kısımlarda küçük çizilmeler yapıyor bilginiz olsun. Orası ayna gibi parlak en ufak bişide demekki hareleniyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belmont -- 26 Aralık 2021; 14:17:6 > -
Şuan kullanıyorum , çelik kısımlarda hafif çizilmeler yapıyor. kenarlar 4 aya sarardı.
-
Nano koruyucu kullanıyorum fena değil birde çok ince olduğu için görüntüyüde bozmuyor.
-
Ben de merak ettim bu kılıfı, elit bir şeye benziyor. Kalınlaştırıyor mu acaba telefonu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Mutlaka bir miktar kalınlaştırıyordur. Note 8 kullanırken buff kılıf ve ekran koruyucu kullanmıştım. Ekran koruyucusu aşırı parmak izi bırakıyor ve görüntüyü bozuyordu, çıkarıp spigen takmıştım. Kılıfla en ufak bir sorun yaşamamıştım. Bu da iyidir diye düşünüyorum.
Bi tecrübe eden olsaydı iyiydi. Yurtdışında satışı yok mu acaba? Hiç başka yerde denk gelemedim.
iPhone 12 modellerindeki en iyi cam koruyucu ve şeffaf kılıf tavsiyesi alabilir miyim arkadaşlar?
-
bakıyorum ama bulamıyorum, piyasa malları tam oturmuyor onu deneyimledim baya. iPhone 12 Pro Max Kılıf, Spigen Ultra Hybrid çok hoş ancak fiyatı abartı geldi bana.
-
Mediamarkt'a gidip bakacağım ben ekran koruyucu için. Sanırım belli bir ücret verdiğinde değişim sağlayabiliyormuşsun istediğinde.(Belli bir süre boyunca tabi)
Ama kalitesi nasıldır bilmiyorum, denediğimde yazarım.
Belki deneyen arkadaşlar varsa yorum yaparlar?!
-
Spigen kılıf almıştım 150tl ye. Telefonu çok hantallaştırdı. Birde çiziyor tozdan falan dediler. Bugün vatan dan silikon aldım 12 için. 679tl çok para elim gitmedi ama sonuçta bu cihaz da 13.000tl. Fakat dokunuşu gerçekten çok güzel. Bütçesi olan almalı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
iPhone 12 aldım bu ekran koruyucu alınır mı? www.bufflabs.com.tr
Buff Blogy iPhone 12 / 12 Pro Flexi 5D Ekran Koruyucuhttps://www.bufflabs.com.tr/urun/blogy-iphone-12---12-pro-flexi-5d-ekran-koruyucu.html
-
Lansman kılıfların replika olanlarından Almak istiyorum kaliteli olmalı bilen varsa link atabilirim
klavye boşluğunu kaldırmanın bir yolu var mı arkadaşlar?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IznickX -- 18 Şubat 2022; 18:58:59 > -
Arkadaşlar Replika kılıf almak istiyorum Lansman , şuan ki kılıfım ekran koruyucunun etrafını hep toz topladı.. tam oturmadıgı için mi acaba kılıf ?
güzel ve uygun replika kılıf linki varmı :)
-
Merhaba, aldınız mı bu kılıfı?
Maalesef almadım. Spigen rugged ile devam. Biraz daha ucuzlamasını bekleyeceğim. Şöyle 130-140₺ civarlarına inerse alırım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X