Şimdi Ara

iPhone 12 Pro Max ilk kez sızdırıldı! Büyüyen ekranı ve küçülen çentiğiyle iPhone 12 Pro Max karşınızda (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
108
Cevap
0
Favori
7.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • başlarlar şimdi ağlamaya fakir aç evine ekmek götüremeyen donanım haber üyeleri parabirimi muhabbetlerine

• Sızan tasarıma bakılırsa, şu anki Apple tasarımlarının birleştirilmesi olmuş.

Ben tasarımını çok beğendim. Köşeli hatlara sahip tasarımları oldum olası severim. 5s'in ve 4s'in tasarımı mükemmeldi bence.

Yanında İpad prolardaki gibi bir giriş de bulunuyor gibi görünüyor. Bunun apple pencil için konulduğuna ben şahsen katılmıyorum. Klavye falan bağlamak için konulmuştur. Pek kullanılmayacak olan gereksiz bir port olarak karşımıza çıkacak.

Pile ilişkin yerin büyütüldüğü de söyleniyor. Böyle olursa çok daha iyi olur.

Ekran yüzey alanı da arttırılmış. , çentik de küçültülmüş. Lidar sensörü de kameraya eklenecek gibi duruyor.

Ortaya gayet güzel bir pakete sahip , güzel bir iphone çıkacağını söyleyebiliriz.

Alınır mı derseniz, alınmaz. Hele bu vergilerle teknomarketlerde elimize alıp, biraz kuracalayabiliriz sadece.

• En sonunda lacivert bir iphone geliyor sanırım. Yıllardır bekliyoruz bir türlü çıkarmamışlardı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Off ne büyük değişiklik yapmışlar be tasarımda. Yeter artık kaldır şu çentiği. Ne kadar az emekle yeni telefon çıkartırım gibi bi kafada. Sadece renk değiştiriyor cihazlar dalga geçer gibi.

• effffsane duruyor. hemen kumbarama para atmaya başlayayım. yoksa annem hayatta o kadar para vermez bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

başlarlar şimdi ağlamaya fakir aç evine ekmek götüremeyen donanım haber üyeleri parabirimi muhabbetlerine
    Türkiye asgari ücret 2900 TL.
    Amerika asgari ücret 2000 dolar.

bir amerikalı 1 ay çalışarak iphone 12 pro max alabiliyor.
    bir Türk 6 ay çalışarak iphone 12 pro max alabiliyor.
  • Halen ABD ve Avrupada alım gücünün Türkiyeden az olduğu iddia eden asalaklar var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel telefon ama bu vergi öldürdü bizi beee
  • i13 çıksada alsak
  • o çentik ne ya

kenarlar ve arka efsane ama ön taraf yine berbat

katlanır telefon bekliyoruz appledan yaptığına bak
  • gayet şık duruyor.
  • yine çok başarılı bir telefon yapıyor apple yaaaaa
  • saçmalamayın lansmana 5 ay kala prototip mi sızar
  • Yalan olduğunu düşünüyorm

• Türkiye için ulaşılması zor hayaller.

Coğrafya kaderdir.

• daha çok küçülmeli çentik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatı ne olacak acaba

• 20 bin tl olur artık

• ilk ciktigindan beri se kullaniyorum, bu tasarimla cikarsa alirim.

• Soze gelince soyle gurur duyuyorum boyle gurur duyuyorum diyenlerin bir telefon icin cografya kaderdir diyerek aninda sirt donmeleri.. paha bicilmez..

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.