Şimdi Ara

iPhone 12 Pro Max ilk kez sızdırıldı! Büyüyen ekranı ve küçülen çentiğiyle iPhone 12 Pro Max karşınızda (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
7.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet 20bin tl de buna verin olsun bitsin ulke zaten sorumsuz harcamalar yuzunden batmis.

Birazcik fkir vermem gerekirse bu telefonu alip.Render calismalarinda veya biolojik calismalarda veya nukleer silah gelistirmede veya astronomi bilimleri arastirmasinda kullanmayacaksiniz.Veya uzerine bnip szi gdeceginiz yere ulastirmayacak.Bu telefonda ve diger telefonlarda yaptiginiz is resim cekmek video izlemek muzik dinlemek ve internette gezmek .

Kamera
    ram
    islemci
    batarya
    ekran dan olusan bu minik aletlere lutfen 1500-2000 den fazla vermeyin ksaca iphone almayin baska markalarinda yukarda standart olarak yapacaginiz isleri zaten yapabiliyorsunuz.

Saygilarimla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiçkimseninHiçbirşeyi

Bu kadar lükse ne gerek var anlamış değilim, bir telefona kadar para verilir mi ?
    Cogu ulkede 1000-1200 birime alinabilen birsey luks degildir. Bizim ulkede luks degil utopya yada kodaman oyuncagi denebilir ancak.

• islandman İ kullanıcısına yanıt
    apple trump kurmadı onuda sen yap

• quote:

Orijinalden alıntı: FaRCaN

O zaman bende niye İphone, Arçelik, Samsung var. Sende bir sorun olmasın.......
    Belki de sende sorun vardır. Mesela reis beyaz eşyada full alman kullanır, öyle dandik bosh siemens de değil en az liebherr. Tvde de sony altı malesef sayılmıyor. Üzgünüm saray kriterlerine göre alt sınıf çıktınız.
  • 15ten fazla kadar sensor eksik yazmışsın 👌 teknolojinin cahilide hiç çekilmiyor önüne gelen alınmasın şu foruma🤦🏻‍♂️

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ataetgi -- 17 Nisan 2020; 11:36:47 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yine fakirler doluşmuş iphone konusu altına bok atmaya çalışıyorlar parası olan alır sizene arkadaş sen git ne olduğu belirsiz marka cihazlarınla dh gir yorum yaz

her yeni model çıktığında aynı şeyleri konuşuyorsunuz bu telefonda deli gibi satıyor yani anlayacağınız sizi takan kimse olmuyor çünkü adamın parası var ayrıcalık istiyor kalite istiyor hizmet istiyor sanane bunlardan

• isml38 İ kullanıcısına yanıt
    Bir telefona 3-4 bin lira vergi koyan benim

Kamera olabilir mi? Yazılım olabilir mi?

• İyi iyi fiyatı pahalı olsunki herkes almasın parası olmayan almasın uzatmaya gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haQQo

iphone 7 Plus kullanıyorum ve tek eksiği düşen pil kalitesi. Eskisi gibi her modelin üzerine atlamıyorum.
    Ne zaman ki yazılımsal olarak ihtiyacı karşılamaz o zaman yeni bir modele geçerim.

Ayrıca bu yeni model bildiğin iPhone 4 ve 5’in yeni hali olmuş gibi.
    Ben de 7 plus kullanıyorum ilk çıktığında yurtdışından getirtmiştim. Dediğiniz gibi pili öldü. 1 ay önce yeni batarya taktım deji. Canavar şu an
  • Ya her sene ayni muhabbet acin 3 yil onceki konulari okuyun birebir ayni, bi salin artik birakin artik alana enayi alamayana fakir demeyi, nalet olasi bi telefon iste herkesi esir almis.

• türkiye fiyatı 15k olur

yurt dışı cihazlarında önünü kestiler en güncel iphone alabilmek artık sağlam bir t.. ister

ha yine kredi çekip alanlar olur onlara da bir şey diyemem bir nevi hobi bence
  • iPhone 12 ye düştüm ben ama dolar tuttu son anda
  • Böyle gelsin, androidi bırakıp geçeyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple türkiyede bitti dolar 7 olmuş nasıl alalım biz bu telefonu.

• "Cahille girme münakaşaya;
    Ya sinirini zıplatır tavana,
    ya da yazık olur adabına"

• Tasarımını çok beğendim çıktığında almayı düşünüyorum umarım Türkiye'ye geç gelmez cihaz.

Türk Lirası kazanan insanlar için fiyatlar çok gelebilir, allahtan ülkemizde telefon alternatifi çok fazla ve Türk Lirası kazananlar içinde uygun telefonlar mevcut.

Kilisdaroglu dur tek sorumlu
    Selam ve dua ile

Hahaha . Millete ezik diyen bot sen asgari ucret ile calismaya devam et köle seni aşar bunlar.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.