Şimdi Ara

iPhone 12 Pro Max ilk kez sızdırıldı! Büyüyen ekranı ve küçülen çentiğiyle iPhone 12 Pro Max karşınızda (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
7.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hiç bir anlamı kalmıyor bizim için. Millet asgari ücretle 2 tane alabilecekken biz 6-7 asgari ücretle alabileceğiz.

Videolarına bakıp tatmin olacağız yapacak bir şey yok. Bizi bu hallere düşürenlerin Allah belasını versin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dünyanın her yerinde faturaya ek satılıyor kimse bin dolar vermiyor vermezde, bizde hayel oldu iphone artık kaldırdılar faturaya ek olayını.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir iPad Pro 11 kullanıcısı olarak mükemmel bir tasarım olacağını söyleyebilirim.

• Alıyorum böyle gelirse
  • Keskin kenarları da çentiği de beğenmedim. Kenarlar yıllardır olduğu gibi yuvarlatılmış olur umarım. 2 yıl önce 2020 iPhonelarında çentik tamamen kalkacak demişlerdi, kalkmayıp küçülmesinin çok anlamı yok bence. Hatta estetik olarka eski daha geniş olan çentik daha şık duruyor.
  • Küçük çentik daha itici duruyor.

• Gençler ekmekçiler kapınızın önünden geçiyor artık. 1.5 liraya bir ekmek alın bu haberi okurken ekmeği ekrana banın

• İphone 7 ile 4. Yılıma girdim çok memnunum bataryası serviste değişti efsane cihaz. Bu aralar değiştirmeyi düşünüyorum 12 böyle gelirse değiştiririm.

• 2 bin liraya güzel bir huwai alirsin kalan 5 bin lira ilede sağlam bir kamera alirsin üstüne kalan para ile ne istersen alirsin

• 11 Pro Max 1100 dolar

• Telefon bu şekilde çıkarsa gayet güzel olur.

• Millet telefon pahalı diye iphone şirketine küfrediyor.

Yabancı En son çıkan iphone ( 1000 dolar diyelim ). Asgari ücretle ( 1500 dolar diyelim ) 1,5 telefon alabiliyorken. Biz ise 6 asgari ücret vererek 1 telefon anca alabiliyoruz veya alamıyoruz. Birde üstüne ne işin var senin o kadar pahalı telefonla diye küfür yiyoruz. Bırak en son çıkan iphonu , tek kamerası olan , tuşlu iphone se2 yi bile 2 asgari ücret versek bile alamıyoruz.

Yanılmıyorsam İphone telefonlarını Dünya'nın her yerine aynı paraya satıyor. Bizim ülkemizde bu kadar pahalı olmasının sebebi vergiler + dolar kuru bilin istedim.
  • Süreyya hanımın muhteşem değişimi

• Yine pis fakirler toplanmış haberin altına yumurtalı ekmek yapın yeyin çene yapmayın :-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foreveriphone -- 19 Nisan 2020; 17:3:19 >
  • Hala telefonları lüks olarak gören zihniyet var konuda. Abi siz ne zaman bitersiniz tahmini olarak?
  • kurlar ve vergi cok olabilir ama türkiye iphone fiyatını belirleyen de firmanin kendisi daha bir kac zaman önce yedek parçalarina bile zam yaptilar sonra da türkiye satis rakamlarini gizleyecegiz ya da vermecegeiz dediler bence herkes durumdan memnun gibi ayni sekilde rusya da da bir takim oyunlar oldu

• Lansmana 1-2 ay kala telefonun çakmasını çıkarıyorlar (iPhone x çakması lansmandan 2 ay önce çıkmıştı)

• Çok şık
  • 5.4" ekranlı iphone 12 olacağı muhabbeti doğru çıkar umarım, sonunda aradığım boyutta ve performansta bir telefon bulmuş olacağım. Fiyat olarak da 5.4" ekranlı olan diğer 12 lerden ucuz olur heralde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tasarımla gelsin fiyattan ne olursa olsun alırım bir dal.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.