Şimdi Ara

iPhone 12 Pro Max ilk kez sızdırıldı! Büyüyen ekranı ve küçülen çentiğiyle iPhone 12 Pro Max karşınızda (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
7.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayır,şundan bahsediyorum şuanda o kadar para vermek gereksiz ancak sen amerikada yaşıyor olsaydın bir maaşının yarısına o telefonu alırdın burda nasıl huawei ucuz diyoruz adamlarda orda Apple ucuz diyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • iphone 7 Plus kullanıyorum ve tek eksiği düşen pil kalitesi. Eskisi gibi her modelin üzerine atlamıyorum.
    Ne zaman ki yazılımsal olarak ihtiyacı karşılamaz o zaman yeni bir modele geçerim.

Ayrıca bu yeni model bildiğin iPhone 4 ve 5’in yeni hali olmuş gibi.

• İşte yorum budur ya Boykot burda başlar Çağdaş ve Emperyalizme karşı bir insanın asıl boykotu bu sömürü düzenin çarkına en en en az düzeyde su taşımak olmalıdır.
    Olaya biraysel değil bütünsel bakarsak işin içinden çıkarız yoksa Coğrafyamızı kötüleyerek bu iş olmayacak...

• darkaura kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle

• islandman İ kullanıcısına yanıt
    Başına taş düşse Reis den bilicen kininizde boğulun ne diyeyim

• Dolari ben çıkarıyorum suclusu benim . Ben soyledim baskanlik seciminde dolari 4tlden assagi düşürcem cok fena ugrascam dolarla dedim. Simdi 7 tl oldu o yüzden ben söylediğime göre suclu benim heralde

• İnan herşey göründüğü gibi değil çok uzun mevzu ordan aldığın maaş belli peki kira ne kadar ordan ondan haberiniz var mı yada 1 ekmek vs. Emin olun bi tele ulaşmak orda göründüğü kadar kolay değil...

• Hayırdır Milleti mi beğenmiyon yoksa Ülkeyi mi yada yönetimi mi meselen nedir Nedir bu eziklik dostum ...

• quote:

Orijinalden alıntı: HiçkimseninHiçbirşeyi

Aslında sende çok haklısın, Amerikada Asgari ücret 1200 Dolar İphone 12 Pro Max 700 Dolar adam bir maaşla alıyor.Bize gelince araba parası
    tabi ki öyle düşüneceksin. birimden hesap yapacaksın. kamilin aldığı asgari ücret 2500 lira diyelim. ama iphone yaklaşık 12 bin lira. johny orada 2500 usd asgari ücret alsa. iphone 800 usd yaklaşık. rakamlar tahminidir.
  • isml38 İ kullanıcısına yanıt
    Aynı konuları savunuyoruz kardeşim ben burda Acil servis çalışanıyım 2.700 Maaş alıyorum evin kendi evim ama yinede iphone 12 Pro Alamam elimdeki telefon 2015 model İphone 6S onu bile 2020’de aldım düşün yani bir iphone almak için üstüne 5 model cıkmasını bekliyorum ki alabileyim

• quote:

Orijinalden alıntı: isml38

Hayırdır Milleti mi beğenmiyon yoksa Ülkeyi mi yada yönetimi mi meselen nedir Nedir bu eziklik dostum ...
    gelen geçiriyor giden geçiriyor. nesini beğeneyim? ülkemizi seviyoruz orası ayrı ama doğru yönetilmiyor maalesef. yada yönetmek istiyorlar ama olmuyor. bilemiyorum. bizde istemez miyiz 1000 tl'ye iphone alalım. hadi vergisi mergisi cartı curtu 3000 olsun. 15000 nerede 3000 nerede?
  • Gayet doğru ancak birisi çıkar der ki bende para çok istediğim yere harcarım konu orda biter bişi diyemessin gelir adaletsizliği çok

• Kardeşim beklemeyin hayırdır yav bu beklemekde nedir bırak onlar beklesin millet almasın bak nasıl düşüyor fiyatlar kur felan hikaye millet sanki İlah gibi kurtarıcı gibi bekliyor iPhone u nedir bu sevda yav ne vaadiyor bana ne artı katıyor yada ben Xiaomi alınca benim neyim eksiliyor Devlete millete ve Coğrafya ya suç bulanlar birgün dönüp kendilerine baktıklarında bu Coğrafyanın insanına ne kadar büyük haksızlık yaptığını anlayacak

• Hep tahmini zaten gidip gören yok iPhone da hayal ve fiyatı da tahmini Onun için Xioami al huzura kavuş bırak iPhone ne ki onca para vereyim Örnek Mustafa Kemal 2500 TL alıyor Fatih Sultan da 10.000 TL alıyor yani bu iki arkadaş neden aynı teli kullanmasın Mesele sadece Gurur ve kibirden ibaret baskın olmak istiyor herkes

• isml38 İ kullanıcısına yanıt
    Fiyatının düşmesi olanaksız adamlar dolar bazlı pazarlamasını yapıyor,doların zaten kendisi yüksek olduğu için neden illa İphone sorusuna gelecek olursam daha öncede Android telefonlar kullandım ancak belli bir süre sonra telefonlarda kasma takılma sistem hataları vermeye başladı ancak iphone telefonlarda yıllarda geçse ne bi donma takılma performans azalması ( ana merkezinden yavaşlatılmadıkça ) olmuyor elimdeki telefonu 5/6 yıl daha rahatlıkla kullanabilirim

• Bu tasarıma geçmeleri iyi olmuş. İPhone 5S gibi yan tarafları düz. Yani 5S kasasına çerçevesiz ekran giydirmişler bir nevi. Tabii daha büyük ekranı var normal olarak. Keşke ülkemizde vergiler falan olmasa sağolsun devlet kendine de istiyor bir tane. Hali hazırda şirketin hediye etmiş olduğu İPhone X’i kullanıyorum ne zaman güncelleme almaz ve uygulama desteği biter o zaman yeni telefon alırım (sanırım 10 yıl falan daha gider bu.)

• Sızdırılmış, yani hiç güvenli değil çünkü sızdırılmış. Bıktık bu sızdırılmalardan ve saçma telefonlardan
  • FaRCaN kullanıcısına yanıt
    Evet ülkenin %50 sinde sorun var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ey türkiye vatandaşları şu ipon denilen hurda ile kurduğunuz duygusal ilişkiyi sonlandırın .kendinize gelin aynı işi görebilecek üç de bir fiyatına onlarca alet var .her amerik da yaşayan insanı zengin mi zannediyorsunuz.sizin kafa doğru olsa her sene Amerika'da 350 milyon ipon satılması lazım .

• köşeli gelsin yeter

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.