Şimdi Ara

iPhone 12 Türkiye fiyatları Apple tarafından resmen açıklandı! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
293
Cevap
2
Favori
26.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
75 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BlackLead

bende bu telefon için pusudayım. bazı kişiler güncelleme desteği kesilecek vesaire diye kafamı karıştırmıyor değil ama 4500 civarına görürsem yapıştırıcam gibi bu sefer.

Alıntıları Göster

Valla en kötü ayın 27'sini bekleyip siparişi geçeceğim ben. Amazon'da 4999 TL şu an. 4500'e falan düşerse satış rekoru kırar. Oppo Realme falan yeni çıkan orta segment telefonları bile 4000 TL zaten. S 10 Plus ise geçen senenin amiral gemisi. Ve yine ilginç şekilde daha alt versiyonları olan S10, S10e ve S10 Lite'tan daha ucuz.

Güncelleme konusunda Samsung'un 3 yıl güncelleme vereceği telefonlar arasında, resmi açıklama yapıldı. Android 11'i kesin alacak, 12'yi de alacağını tahmin ediyorum.

Diğer yandan benim elimdeki 5 senelik A5 2016 bile hala Samsung'un güvenlik ve iyileştirme güncellemelerini alıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Black friday zamanı iphone 12 'nin fiyatı sizce düşer mi dostlar? Fiyatları 9bin civarı falan bekliyordum bi umut ama 11bin 'den çıkması gerçekten üzdü.

• 1.400 birim paraya satılan en üst model bizde 20.000 birim para. Ülke ekonomisi ve yönetiminin sonucu bu. Uçuyor maşallah.

• 6-7 sene önce 2.500 tl ye 6 plus alan bir arkadaşıma bir tanıdığım o paraya ikinci el tipo almıştı verilir mi bir telefona o para demiştim. Geldiğimiz noktaya bir bakın.

• iphone 11 alın geçin...

• 5-6 bin liraya araba alabiliyorduk bir zamanlar eski model de olsa. 99 model Opel corsayi 10 bine aldığımızı net hatırlıyorum 2010 öncesinde. Bugün geldiğimiz durum gerçekten insanı derinden üzüyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ülkenin en iyi üniversitelerinin en iyi bölümlerimden mezun olanlar (Boğaziçi işletme, ODTÜ bilgisayar, Galatasaray hukuk, tıp..) eğer şanslılarsa maksimum 6000-8000 arası işe başlarlar. Yani artık en tepedeki okumuş aydın kesimin bile 1 maaşı yurtdışında asgari ücretin yarı fiyatı olan bir iPhone etmiyor.

Siyasal islamın bu topraklara bir daha uğramaması lazım ama bu halka az bile. Olan orta direğe ve okumak için çabalayanlara oldu... Asgari ücretle çalışan şükürcü cahillere bir şey olmadı nasılsa.

• quote:

Orijinalden alıntı: turkay23

Bu konuda buna mı takıldın yani arkadaş gayet türkiye ortalaması üstü bir maaş alıyor 11000 lira bir maaş az mıdır.

Alıntıları Göster

TR değersiz olduğu için evet azdır. 11K paraya son çıkan telefonu bile zor alabiliyor renault clio olmuş 284K.

Normalde 11K paraya 2 adet iPhone alabilmesi lazımdı

• berk768 kullanıcısına yanıt
    Başka ülkedeki genç Alex e pahalı gelmezken ülkemizdeki Mehmet’e neden pahalı geliyor bunu sormalısın. Ucuz olsun kimseye yine zorla satılmayacak zaten, alacak adam öyle alsın almayan zaten almaz. Mehmet’in Alex’ten eksiği ne? İkisi de bir ay çalışıp emek verip hakkıyla kazandığı parayla geçinip, heves ettiği seyleri almak isteyen sivil vatandaş.

• Mhmmt4991 kullanıcısına yanıt
    doatum boşuna anlatıyosun,sessizce adamın pp'sine bak

• Project Cupertino kullanıcısına yanıt
    Ne saçmalıyorsun sen bacım?

• iPhone 12 Türkiye fiyatları Apple tarafından resmen açıklandı!

Bu fiyatları döviz kuru ve ekonomik sorunlar var bahanesi ile izah etmek zor.

Kutudan sadece telefon çıkacak ve değeri en az 10.000 kağıt'tan başlayıp ve 20.000 kadar uzayacak.

Bazı versiyonları da seneye gelecek ve muhtemelen zamlı olacak.

Yine çok satar mı bence eskisi gibi satış rakamları olmaz ama satar.

Ve sonuç olarak APPLE böyle giderse ülkemizde kaybeder.Samsung liderliğini bırakmaz.

Çünkü 1 APPLE TELEFON = 3 ORTA SINIF SAMSUNG TELEFON DEMEK...

• İçişleri bakanlığı Apple’a vatandaşı umutsuzluğa sürüklemekten soruşturma açsın.

• Bence ucuz parası olmayan almasın. Ayak yorgan meselesi küçük işler bunlar kafaya takmayın

• Gecen seneden beri tek aşkım iPhone 11ciğim bu rakamlardan sonra satışlarını artırır

İphone 11 öyle muhtesem tatli bir f/p cihazı ki apple bu sene onu gecemedi iphone 12 mini gibi salak minnak ekranli bir sey yaptı iphone 12yi 100 dolar zamladi ustune batarya kulaklik masrafi var 100 dolar da ordan 899 ustune iphone 11 100 dolar indirimle 599a indi ulaaaa gavurlar cok sanslisiniz amerikada neyin olsam tum renklerden iphone 11 alir haftanin her gunu baska birini kullanirdim

İphone 11lerden yelpaze yapar kendimi serinletirdim yada barbekümü yellerdim

Hatta elimde iphone 11ler varken halay çekerdim

cCc iphone 11 cCc

Not: para yok alabilirsem ipad 8 alacam htc 10 cihazim var 3 yillik bozulursa kayitli redmi alacam napalm aga fakirlik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza5806 -- 21 Kasım 2020; 3:47:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pudinkk kullanıcısına yanıt

yok buyuk ıhtımal garsonluk yapıp 1-2 ay yemeyıp para kasacak

• 700 dolar 10 Bin TL yapiyor.. Nakliye,kar marji,kdv ve isletme maliyeti +3000 TL alanada hayirli olsun.. bu kadar absurtluk de fazla artik. İttirdikce yeniden yagliyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Snn_bln23

Ne saçmalıyorsun sen bacım?
    Yazdığı her şey kelimesi kelimesine doğru. Hayırdır yediremedin mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

Alanla alamayan belli olsun. Eskiden herkes kredi çekip alıyordu artık onu da yapamazlar. Geçen BK gittim Double Texas Smokehouse sipariş ediyordum adam bir Platinum kartıma baktı, bir de elimdeki iphone'a. Hoşuma gitti  

Üzüldüm senin adına.

Kendi değerini böyle belirlemek ve bunlara sevinmen üzücü, demek ki kişisel becerilerin yerine dış görünüş ve sahip olduklarin ile değer biçiyorsun kendine. Demek ki başka sevinecek bir şeyi yok yazık kendine iPhone ve platinium kartı ile mental mastürbasyon yapıyor.

Banyoya da götürür kartla telefonu üst üste koyar

• berk768 kullanıcısına yanıt
    yav yemin ediyorum şu forumda yorumlarını okuduğum en boş adamsın. engelleme butonu varsa engelleyecem. Var mı engelleme gibi birsey forumda yardımcı olun.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.