< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
iPhone 12 Türkiye fiyatları Apple tarafından resmen açıklandı! (10. sayfa)
-
-
Aga bu nedir yaa !!! Bir telefona bu kadar çok para verilir mi ya şaka gibi..
Zenginlerin kullanacağı telefona döndü artık gittikçe artıyor yükseldikçe yükseliyor. Dolar Euro Gr Altın bu kadar artmadı yani, yazık !!!
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Iyidir iyi..
-
Clio Joy Dizel 210.000 TL
Audi A3 Benzin 440.000
Artık Audi bitmiştir. Çok kazıkçı bu Audi. Herkes Clio alacak bundan sonra. İkisi de A noktasından B noktasına gidiyor ya daha ne... Ayrıca 440.000 fiyatın tamamı Audiye gidiyor. Devletimiz sağolsun kur farkıymış vergiymiş böyle şeyler söz konusu bile değil.
İyi uykular Türkiyem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voyager1979 -- 21 Kasım 2020; 13:1:42 >
şu durumda 12 mi mantıklı 11 pro max mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ben 11.11 de 4,500 e aldım, inan telefona aşık oldum ( iphone ekosisteminden gecen biri olarak ) . amoled ekranı görünce ben iphone da ekran diye ne kullanıyormusum dedim. Pişman olmazsın..
-
Bu devlette yaşıyorsan alacaksın yurtdışı çıkışlı xiaomi, imei çaktıracaksın vergiden kaçacaksın.
Bulgaristandan araba alacaksın, 6-7 ayda bir gir çık yapacaksın yine de bu vergileri vermeyeceksin.
Madem kural bu, kuralına göre oynamak lazım. Bir vatandaş olarak elimden geldiğince vergiden “kaçınacağım”
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
64’den başlaması saçmalık olsa da arada 500 lira fark varken kimse 64 almaz herhalde. Herkes 128’lik alır en kötü. Ben öyle yapacağım en azından.
Telefona 15-20,000 TL verdikten sonra insanların konuştuğu tek şey telefonun fiyatı olur. Hatta o telefonun kendisini rahatça cebinizden çıkartıp kullanmakta bile zorlanırsınız. 10 milyondan fazla işsizin olduğu, çalışanların da asgari ücretli olduğu ülkede telefona bu paraları vermek yanlış diye düşünüyorum. Zaten telefonla prestij kazanma devri bitti de, en azından enayi durumuna konmazsınız.
Malum, mekana altında iyi bir arabayla gittiğinizde bile valenin sizden aldığı para artıyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ~Lion King~
Bu devlette yaşıyorsan alacaksın yurtdışı çıkışlı xiaomi, imei çaktıracaksın vergiden kaçacaksın.
Bulgaristandan araba alacaksın, 6-7 ayda bir gir çık yapacaksın yine de bu vergileri vermeyeceksin.
Madem kural bu, kuralına göre oynamak lazım. Bir vatandaş olarak elimden geldiğince vergiden “kaçınacağım”Aynı benim kafa.
Bu yüzden Suriyeli mültecileri geçen yaz günlüğü 50 liraya çalıştırıyordum yazlık işleri için.
-
ekonomi iyi olduğu için insanlar da harcıyorlar haliyle.
tüketim yüksek memleketimizde , refah çok olunca böyle şımarıklıklar da normal.
verilen tepkiyi ben biraz abartılı buldum.
-
Sızdırılan fiyatlar doğru çıktı. Şaşırmadık.
-
Ziyaaaaaaquote:
Orijinalden alıntı: Stand AloneAynı benim kafa.
Bu yüzden Suriyeli mültecileri geçen yaz günlüğü 50 liraya çalıştırıyordum yazlık işleri için.
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: ~Lion King~
Ziyaaaaaa
Alıntıları Göster
-
Kimse 64GB'lığı almıyor olsaydı üretmeyi bırakırlardı.
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: voyager1979
Clio Joy Dizel 210.000 TL
Audi A3 Benzin 440.000
Artık Audi bitmiştir. Çok kazıkçı bu Audi. Herkes Clio alacak bundan sonra. İkisi de A noktasından B noktasına gidiyor ya daha ne... Ayrıca 440.000 fiyatın tamamı Audiye gidiyor. Devletimiz sağolsun kur farkıymış vergiymiş böyle şeyler söz konusu bile değil.
İyi uykular Türkiyem.Attığım mesajda "Yalnızca vergi kazığı yok" diye başlamışım bunun Türkçedeki bir diğer anlamı Vergi kazığı var buna ek olarak şunun veya bunun kazığı da var demek anlam olarak. Bitirirken de "Devlet karını fazla alıyorsa" demişim tekrar bu da demek oluyor ki devlet gereğinden çok daha fazla vergi alıyor. Bana niye mesajımı tam olarak anlamadan böyle gereksiz bi cevap verdin anlamadım. Umarım aceleden yanlış anlamışsındır. Diğer seçenek ise Apple a artık nasıl tapıyosan gözün kör olmuş sadece ona karşı olan kısmı anlamışsın demek oluyo. Umarım anlamama sebebin ilkidir. He bu arada senden çok daha fazla uyanık haldeyim ve farkındayım ülkenin nasıl bi bataklığa saplandığının. Çocukluğumdan beri yurtdışına çıkarım akrabaları kuzenleri görme amaçlı veya gezme amaçlı. Batışı çok daha net görüyorum bu sebepten dolayı. Uçurumun ne kadar çok açıldığının farkındayım.
Yukarıdaki mesajıma ek olarak da şunu yazmam gerekiyor. Eğer Samsung ve Xiaomi bunca vergiye rağmen karından feragat edip nispeten ucuza satabiliyosa bunu Apple ın da yapması gerekirdi çünkü bi aralar Tim Cook Türkiye bizim için çok önemli bu yüzden özel fiyatlandırma yapmayı düşünüyoruz demişti. Güzellik yapsalardı fiyatlar böyle olmazdı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Emekli biri varsa 2 yıl kullanabiliyosun burda. Dedem BG den emekli onun üzerine alıcaz kardeşimin arabayı ve vekalet vericek kardeşim kullanabilsin diye. Bu şekilde 25.000 tl ye 2006 2.0 TDI Audi A4 sahibi olucak kardeşim yakın zamanda. Varsa ordan emekli bi tanıdığın onun üzerine al ki 6 ayda 1 değil 2 yılda 1 gir çık yapıp araba değiştirmekle uğraş.
Beklenen fiyat
quote:
Orijinalden alıntı: Mhmmt4991
Yani bu pahalılığın sebebi halk sana göre?Mesajımı tekrar okuyun vergi yüzünden dedim ( Döviz ile savaşamamakta var). Yine alacaklar onu anlatmaya çalıştım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X