Şimdi Ara

iPhone 12 vs S23

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10 yıldır iPhone kullanıyorum, (sırasıyla iPhone 4S - 5S - SE 2).Telefonu değiştirmeye karar verdim 12 almayı düşünüyordum normalde hiç Samsung bakmam ama bu sefer S23 aklımı çeldi gibi.Apple ekosistemine alışmış bir kullanıcı için hangisini tavsiye edersiniz?

edit: 13 almaya karar verdim.Aynı zamanda iPad ve Mac kullandığım ve android arayüzünden pek haz etmediğim için S23'ü eledim fakat özellikleri konusunda diyecek bir şey yok.Yıllardır 4.7 inch üstü telefon kullanmadığım için SE3 ve 13 mini de seçeneklerim arasına girdi fakat mini serisi artık sıfır satılmıyormuş SE2'de de batarya konusunda zorlanmıştım, aynı sıkıntıları SE3'te de tekrar yaşamak istemedim.Baştaki 12 fikrini de yıl olarak eskimesi ve aradaki fiyat farkını bir üst modele çıkmaya değer bulduğum için eledim.Herkese teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vamosnikko -- 8 Eylül 2024; 14:55:46 >

• İkisini de denemedim ama 3 senelik telefon yerine 1 senelik s serisi alınır bence

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • abi sen iyi misin konuyu açtığın foruma bak

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sonrasında satacaksan net iphone

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ıphone 6s > samsunk

• 3Rayy kullanıcısına yanıt

Burdakilerin fikrini merak ettim ya ama haklısın

• Hocam iPhone'dan devam bence, o ekosisteme alışınca kağıt üstünde samsung daha iyi olsa da eksik geliyor bazı şeyler. Tabi ki kişisel yorumum. Samsung tercih edilse de mantıksız olmaz yani.

• Bu hafta iph 12 alicam kime desem alma ustune koy 13 al diyor fakat ustune koymayacağım 12 alınır mı alınmaz mi

• bence s23 ama iphone alıştıysan iphone al

Kanka seni mod yapsınlar rahatla her konu açana sataşıyorsun

• infernix azıcık mantıklı yaz şunları ya. saçma sapan konuları bu başlıkta açıyorsunuz sonra adına da “aktiflik”diyorsunuz bunun usulsüz iş yapmaktan farkı ne söylesene?

"Usüle uygun" iş yap da bu forum yarı ölüyken komple ölsün 

• Egon_Krenz E kullanıcısına yanıt
    bu mantıkla mezun olup bi yerlerde çalışmaya başlamadan fikriniz umarım değişir iyi forumlar.

iş - forum alakasını anlayamadım, burası ciddi bir platform değil. Yarı ölü bir forumda insanların her kurala uymasını bekleme

Kasma bu kadar kirvem. Forum biter yoksa

• S23 abi iphone 12 nedir bari 13 al. O paraya s23 yerine 12 alan enayidir özür dilerim ama

• Se2 den 12ye gecilecek net bir fark yok ki zaten, bariz s23 daha iyi bir aley ama 256lik olmali

• RamseyBolton kullanıcısına yanıt

13'ü de seçenekler arasına ekleyeceğim sanırım bu tip çok yorum gördüm

• The Killing Road kullanıcısına yanıt

Ya bu da doğru aslında se2 perte çıktı yoksa 1-2 sene daha kullanırdım mecburiyetten alacağız bi şey

• vamosnikko kullanıcısına yanıt

Ille apple diyosan se3 de bakilabilir belki, 5g filan da var. Yoksa min 13 sonra 14u atlayip 15 diye gidiyor ki çok sacma fiyatlar mevcut trde

S24 de bakilabilir belki, çok fiyat farkı yoktu en son, s23e kıyasla 3+1 yıl daha çok güncelleme alacak

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.