Neden peki? Nesnel olarak soyleyebileceginiz herhangi bir arguman var mi? Guncel pro iphone modelleri kendi kategorisinin en iyilerinden ancak 12 veya 13le s23 u kiyaslamak bile anlamsizken, siz bir de birkac nesil onceki iphoneun daha iyi oldugunu savunuyorsunuz. |
iPhone 12 vs S23 (3. sayfa)
-
-
ınstaya foto atınca her şey ortaya çıkıo
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Adalar aga
-
Yarin bilmem kac yil sonra muhtemelen apple a donuyorum ve yok be, hardware olarak harbi basarili cihazlar yapiyo samsung özellikle note9dan beri, os seciyorsun ikisi de pişman etmiyor. Apple>samsung net bi sekilde olsaydi zaten cift telefon tasimak zorunda kalmicaktim
Forum yine bildiğimiz gibi... Odtü, itü'yü kötüleyen çarlar gelmiş burada iphone 12-13'ü kötülüyor.
-
S7yi 7 yildir kullanmıyorum (ki elimde olsa da cekilek fotograflarin %98i liseli ben olacagi icin atmam, manzara filan çekerken emektar nx300umu cikarirdim) cihazla aramda 8000kmden fazla var, ama bastan sunu soyleyeyim guzel kompozisyon yakalamak≠guzel fotograf, fotoğraflarda dinamik aralik ben yokum diye agliyor ozellikle bayrak ve 3 ve 5.fotodaki deniz/kara birlesimden belli.
Yine de ornek olsun ve fotograftan ne gordugunuzu anlamak icin 2 fotoğraf atacağım, ayni sahilden cekilme, iki fotograf da telefonlarin sadece kendi islemesi ile oluşmuş, hiçbir oynamada bulunulmadi. 1) bu fotograflarin cekildigi zaman dilimini tahmin etmenizi istiyorum (net bir saat vermek zor olabilir, gunes batisina gore de verebilirsiniz), nasil bir cihazla cekildiklerine ve hangi cihazın daha basarili fotograf ortaya cikardigina dair de bir yorum istiyorum. Uzgunum elimde kendi cektigim mini test yapabileceğim eski dag tas pozu yok baska.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
O tamamen facebookun bok yemesi, ozel olarak calistiklari s serisi aletler ve pixeller gayet duzgun sekilde yukleyebiliyor (cunku kamera kisminda.harbiden kameralari calisiyor, digerleri viewfinderdan ss aliyo)
ok.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam şuan manzara cart curt fotosu çekmek için başlangıç kamerası alacak olsan kaç k'ya mâl olur?
-
Tr piyasasi ne alemde hic bilmiyorum ama 1 sene once filan a6x00 (6100 en optimaliydi ama cok fark yoksa 6400 daha tatli olur) bodysi 600(700) dolar civariydi, kit lens+35/50 1.8 cekmek uzerine gayet yeterli bir baslangic olur. Bütçe varsa a7iii 1300-1500, a7c yine 1500-1700 bandina vardir muhtemelen, a7cii 2000 üzerine gidiyor daha iyi bir kompakt makine yok.
Alternatif olarak hardwarede ayni alet olsa da fotosu kisilmis vidyo kisminda doldurulmus zve10in cok guzel baslangic setleri var tripodlu falan, her sey dahil 600e alınabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X