Bildirim
iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU] (101. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
14 pro maxi olan bi arkadaşta var orjinal silikon kılıf şimdi denedim ses falan yok. İade ya da değişim yapılması gerekiyo bence böyle saçma sapan bi ürün olmaz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Troy da iyi indirim varmış kaçırdık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
elimde apple'ın orijinal deri magsafe dark cherry modeli mevcut. kutusu hiç açılmadı ürünün. ürün apple'da 1300 tl. almak isteyen daha makul bir fiyattan verebilirim.
-
-
Ürünü teslim aldığınızda fotoğraf paylaşabilir misiniz ?
-
-
Arkası silikon değil, tpu poliüretan bir madde silikon gibi sararmıyor.
13 pro max için spigenin linkteki ürününü kullanan var mı ?
Spigen Apple iPhone 14 Plus / iPhone 13 Pro Max Cam Ekran Koruyucu Kolay Kurulum Glas.tR Slim EZ Fit HD - AGL03722
https://www.hepsiburada.com/spigen-apple-iphone-14-plus--iphone-13-pro-max-cam-ekran-koruyucu-kolay-kurulum-glastr-slim-ez-fit-hd---agl03722-p-HBCV000013132B?url_src=ios-product-detail
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Tavsiye eder misiniz ?Kalitesi nasıl sizce ?
-
Ben beğendim hocam. Tavsiye ederim
Ekran koruyucu olarak ESR aldım Spigen kılıflar Esr ile uyumlu mu ?
amazonESR iPhone 14/iPhone 13/iPhone 13 Pro ile uyumlu koruyucu folyo, pratik hizalama çerçevesi, askeri standart koruma, çok sağlam, çizilmeye dayanıklı, 3 adethttps://www.amazon.com.tr/gp/product/B099KMZPMZ/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o01_s00?ie=UTF8&th=1 -
13 Pro olanı için satın aldım, yarın gelecek.
-
Maalesef bilmiyorum, ben spigen ekran koruyucu taktım.
İphone 13 pro için ekran kalitesini bozmayacak ve ekranı tamamen kapatan kırılmaz cam önerebilir misiniz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Elimde Aşağıdaki Orjinal 13 pro Apple Kılıflar bulunmaktadır. Kılıflar sıfır faturalı 2 yıl Apple Türkiye Garantilidir. İlgilenirseniz DM den bana ulaşabilirsiniz. Ufakta olsa pazarlık payı vardır.
1 Adet 13 Pro Şeffaf (Sıfır) 700TL
1 Adet 13 Pro Silikon Gece Yarısı (Sıfır) 700TL
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpercck -- 10 Ocak 2023; 13:59:22 > -
Spigen Apple iPhone 14 Plus / iPhone 13 Pro Max Cam Ekran Koruyucu Kolay Kurulum Glas.tR EZ Fit Slim HD (2 Adet) - AGL03375
https://www.hepsiburada.com/spigen-apple-iphone-14-plus--iphone-13-pro-max-cam-ekran-koruyucu-kolay-kurulum-glastr-ez-fit-slim-hd-2-adet---agl03375-p-HBCV00000UG6XK?url_src=ios-product-detail
Linkte ki üründen aldım. 1 tanesi boşta duruyor. Düşünen olursa uygulama aparatıyla 200 TL den gönderebilirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
iPhone 13 aldım sıfır. Telefon görüşmesi yaptığımda karşı tarafın sesi ve çevredeki sesler aynı anda geliyor . Bundan dolayı duymakta zorlanıyorum. Hattım Turkcell ve çekme problemi yok
Kronik problem mi var 13'lerde?
13 pro max için Orjinal apple şeffaf magsafe kılıf kullanan varsa cihaz üzerinde detaylı resim atma durumu varmı arkadaslar. Özellikle alt kısmı merak ediyorum.
SELAMLAR,
şeffaf ama sararmayan (sert de olabilir) kaliteli bir ürün önerir misiniz. Spigen olur Buff olur...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beauregard -- 17 Aralık 2022; 14:17:32 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X