Şimdi Ara

iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU] (101. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.173
Cevap
137
Favori
200.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu kılıftan kullanan var mı? Silikonlar sürekli sarardığı için bundan aldım. Yüksek ihtimal arkası silikon değil plastik vb madde sararmaz diye düşünüyorum.
    iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • omerkartalfb O kullanıcısına yanıt
    14 pro maxi olan bi arkadaşta var orjinal silikon kılıf şimdi denedim ses falan yok. İade ya da değişim yapılması gerekiyo bence böyle saçma sapan bi ürün olmaz

• Troy da iyi indirim varmış kaçırdık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elimde apple'ın orijinal deri magsafe dark cherry modeli mevcut. kutusu hiç açılmadı ürünün. ürün apple'da 1300 tl. almak isteyen daha makul bir fiyattan verebilirim.

• Arkadaşlar fazladan aldigim ve kullanmadığım 13 Pro Magsafe kılıfları satıyorum . Degrade Mor olan 150 TL , Carbon fiber magsafe kılıf da 200 TL .. İkisini alan olursa epeyce zararında 300 den verebilirim . İlan açamadım sistem cep telefonuna onay mesajı göndermiyor.
    Bu iki kılıftan hariç mürdüm deri kılıf da var , orijinal değil ama 1-1 aynı logolu,animasyon aktif magsafe hiç kullanmadım , isteyen olursa da onu da 280 tL den verebilirim .Çift çift aldım :) Şimdi sıkıştım .

iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]

• muslucus kullanıcısına yanıt

Ürünü teslim aldığınızda fotoğraf paylaşabilir misiniz ?

• avb A kullanıcısına yanıt

Arkası silikon değil, tpu poliüretan bir madde silikon gibi sararmıyor.

• 13 pro max için spigenin linkteki ürününü kullanan var mı ?

Spigen Apple iPhone 14 Plus / iPhone 13 Pro Max Cam Ekran Koruyucu Kolay Kurulum Glas.tR Slim EZ Fit HD - AGL03722
    https://www.hepsiburada.com/spigen-apple-iphone-14-plus--iphone-13-pro-max-cam-ekran-koruyucu-kolay-kurulum-glastr-slim-ez-fit-hd---agl03722-p-HBCV000013132B?url_src=ios-product-detail

Tavsiye eder misiniz ?Kalitesi nasıl sizce ?

Ben beğendim hocam. Tavsiye ederim

Ekran koruyucu olarak ESR aldım Spigen kılıflar Esr ile uyumlu mu ?

iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]amazon
    ESR iPhone 14/iPhone 13/iPhone 13 Pro ile uyumlu koruyucu folyo, pratik hizalama çerçevesi, askeri standart koruma, çok sağlam, çizilmeye dayanıklı, 3 adet
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B099KMZPMZ/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o01_s00?ie=UTF8&th=1
  • ehliask kullanıcısına yanıt

13 Pro olanı için satın aldım, yarın gelecek.

Maalesef bilmiyorum, ben spigen ekran koruyucu taktım.

• İphone 13 pro için ekran kalitesini bozmayacak ve ekranı tamamen kapatan kırılmaz cam önerebilir misiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elimde Aşağıdaki Orjinal 13 pro Apple Kılıflar bulunmaktadır. Kılıflar sıfır faturalı 2 yıl Apple Türkiye Garantilidir. İlgilenirseniz DM den bana ulaşabilirsiniz. Ufakta olsa pazarlık payı vardır.

1 Adet 13 Pro Şeffaf (Sıfır) 700TL

1 Adet 13 Pro Silikon Gece Yarısı (Sıfır) 700TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpercck -- 10 Ocak 2023; 13:59:22 >
  • Spigen Apple iPhone 14 Plus / iPhone 13 Pro Max Cam Ekran Koruyucu Kolay Kurulum Glas.tR EZ Fit Slim HD (2 Adet) - AGL03375
    https://www.hepsiburada.com/spigen-apple-iphone-14-plus--iphone-13-pro-max-cam-ekran-koruyucu-kolay-kurulum-glastr-ez-fit-slim-hd-2-adet---agl03375-p-HBCV00000UG6XK?url_src=ios-product-detail

Linkte ki üründen aldım. 1 tanesi boşta duruyor. Düşünen olursa uygulama aparatıyla 200 TL den gönderebilirim

• iPhone 13 aldım sıfır. Telefon görüşmesi yaptığımda karşı tarafın sesi ve çevredeki sesler aynı anda geliyor . Bundan dolayı duymakta zorlanıyorum. Hattım Turkcell ve çekme problemi yok
    Kronik problem mi var 13'lerde?

• 13 pro max için Orjinal apple şeffaf magsafe kılıf kullanan varsa cihaz üzerinde detaylı resim atma durumu varmı arkadaslar. Özellikle alt kısmı merak ediyorum.

• SELAMLAR,

şeffaf ama sararmayan (sert de olabilir) kaliteli bir ürün önerir misiniz. Spigen olur Buff olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beauregard -- 17 Aralık 2022; 14:17:32 >
  • 
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.