Şimdi Ara

iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU] (102. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.173
Cevap
138
Favori
200.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bak amcacım burası sence telefon görüşmesi yaptığında karşı tarafın sesi ve çevredeki seslerin aynı anda gelmesi sorunlarına çözüm bulma başlığı mı? bence değil...

• Beauregard kullanıcısına yanıt
    Kullanıyorum arkası silikon değil tpu sert bir malzeme sert olduğu için sararmıyor. Tavsiye ederim. Farklı renkleri de var.

iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu kılıftan var ama arkadaki yüzük aparatı yok kaybolmuş, temin edebileceğim bir yer varmıdır?
    iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muslucus kullanıcısına yanıt

Saolun hocam hem korunaklı hem de şık bir ürün arıyordum. Tecrübeli birinden öğrenmek iyi oldu. Bir bakayım umarım bulurum

• Beauregard kullanıcısına yanıt
    Lens koruması da mevcut. Yükseklik olarak yani. Amazon’da şuna da stokta bilginiz olsun.

• İphone 13 için magsafe özellikli şeffaf olmayan kılıf önerisi olan var mı?
    Orijinali çok pahalı bende de çabuk kirleniyor tükenmez kalem filan bulaşıyor ve çıkmıyor onun için çok para vermek istemiyorum.

• busonartik kullanıcısına yanıt
    Aşağıda benim paylaştığım kılıfın tamamen şeffaf olanı var tavsiye ederim.

• 3 ay öncesine kadar gittim ama doğru düzgün sararmayan şeffaf kılıf önerisine denk gelmedim

• ImKeynes kullanıcısına yanıt

sararmayan kılıf yok kardeşim, sadece apple sararmaz. diğerleri zaman içerisinde sararır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jocabonita -- 22 Aralık 2022; 10:10:39 >
  • Kamerayı korumak için ne tavsiye edersiniz?

• Merhaba 13 mini aldım arkadaşlar.. şarj aleti,kılıf, lens koruyucu ve ekran koruyucu tavsiyesi rica edebilir miyim?Teşekkürler.

• caution C kullanıcısına yanıt
    Ekran koruyucu-> ESR 2 adet Armorite ekran koruyucu, iPhone 13 mini ile uyumlu, konumlandırma yardımlı, 50 kg kuvvet direnci, sert kırılmaz cam ekran koruyucu folyo
    amazon
    ESR 2 adet Armorite ekran koruyucu, iPhone 13 mini ile uyumlu, konumlandırma yardımlı, 50 kg kuvvet direnci, sert kırılmaz cam ekran koruyucu folyo
    https://www.amazon.com.tr/dp/B099K9QWZJ?ref_=cm_sw_r_apin_dp_5M9PC92R0MP3H5PKR6N8

Lens koruyucu tavsiye etmem. Zaten safirden yapılmış camın kendisi.

• neWer-s kullanıcısına yanıt

yanıtın için teşekkürler.

geçenlerde 13 pro için aldım , 2li geldigi için bir tanesini 13 kullanan arkadaşıma taktım. sorunsuz takıldı, hiçbir baloncuk vs kalmamıştı ama arkadaş bugun kenarlardan hava alıyor diye yazmış. Kılıfsız da denemiş ama yine alıyormuş. Ben henüz takmadım, taktıgımda umarım böyle bir sorun yaşamam. Kılıf da spiegen , kenarlardan biraz sıkan bir kılıf..

• SW4RTHY kullanıcısına yanıt
    Sabitleme aracı olmadan taktıysa belki ondan olmuştur. Normalde hiçbir ekran koruyucuyu düzgün takamam ama ilk defa bu kadar sorunsuz bir şekilde taktım. Ama tavsiyem, esr yurtdışı sayfasına mail atmanız yönünde. Para iadesi sağlıyorlar.

• iPhone 13mini orjinal kılıf İlan No: 1028337689https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-aksesuar-iphone-13mini-orjinal-kilif-1028337689/detay

Ben taktım hocam arkadaşa, kalıp ile taktım, cuk diye oturdu. Normalde ben hep spigen takardım, sagda solda baloncuk oluşurdu ittirince geçerdi daha da çıkmazdı. Ama ESR yi taktıgımda hiçbir baloncuk yoktu, kusursuz takmıştım yani. Hatta taktıktan sonra kılıfı da takmıştım ben sağda solda boşluk olacak mı diye ama olmamıştı,bugun olmuş. Nasıl oldu anlamadım..

Kendime de bugun yarın takacagım ekran koruyucuyu. Yine aynı sorun olursa atacagım mail adresini paylaşır mısınız hocam?

• sahibinden.com
    Spigen magsafe ıphone araç telefon tutacağı - Araç İçi Tutucu ve Tüm Cep Telefonu Aksesuarları sahibinden.com'da - 1069477665
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-aksesuar-spigen-magsafe-iphone-arac-telefon-tutacagi-1069477665/detay

• _RaSCaL_ kullanıcısına yanıt

ne bu

• SW4RTHY kullanıcısına yanıt
    esr help center
    ESR Help Center | Submit A Tickets
    https://support.esrgear.com/portal/en/newticket?esr-from=menus

Bu siteden kayıt oluşturun, onlar size dönüyor. Ondan sonra mail ile devam edersiniz.

• 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.