bak amcacım burası sence telefon görüşmesi yaptığında karşı tarafın sesi ve çevredeki seslerin aynı anda gelmesi sorunlarına çözüm bulma başlığı mı? bence değil... |
iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU] (102. sayfa)
-
-
-
-
Saolun hocam hem korunaklı hem de şık bir ürün arıyordum. Tecrübeli birinden öğrenmek iyi oldu. Bir bakayım umarım bulurum
-
Lens koruması da mevcut. Yükseklik olarak yani. Amazon’da şuna da stokta bilginiz olsun.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İphone 13 için magsafe özellikli şeffaf olmayan kılıf önerisi olan var mı?
Orijinali çok pahalı bende de çabuk kirleniyor tükenmez kalem filan bulaşıyor ve çıkmıyor onun için çok para vermek istemiyorum.
Aşağıda benim paylaştığım kılıfın tamamen şeffaf olanı var tavsiye ederim.
3 ay öncesine kadar gittim ama doğru düzgün sararmayan şeffaf kılıf önerisine denk gelmedim
sararmayan kılıf yok kardeşim, sadece apple sararmaz. diğerleri zaman içerisinde sararır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jocabonita -- 22 Aralık 2022; 10:10:39 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kamerayı korumak için ne tavsiye edersiniz?
-
Merhaba 13 mini aldım arkadaşlar.. şarj aleti,kılıf, lens koruyucu ve ekran koruyucu tavsiyesi rica edebilir miyim?Teşekkürler.
-
Ekran koruyucu-> ESR 2 adet Armorite ekran koruyucu, iPhone 13 mini ile uyumlu, konumlandırma yardımlı, 50 kg kuvvet direnci, sert kırılmaz cam ekran koruyucu folyo amazonESR 2 adet Armorite ekran koruyucu, iPhone 13 mini ile uyumlu, konumlandırma yardımlı, 50 kg kuvvet direnci, sert kırılmaz cam ekran koruyucu folyohttps://www.amazon.com.tr/dp/B099K9QWZJ?ref_=cm_sw_r_apin_dp_5M9PC92R0MP3H5PKR6N8
Lens koruyucu tavsiye etmem. Zaten safirden yapılmış camın kendisi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
yanıtın için teşekkürler.
-
geçenlerde 13 pro için aldım , 2li geldigi için bir tanesini 13 kullanan arkadaşıma taktım. sorunsuz takıldı, hiçbir baloncuk vs kalmamıştı ama arkadaş bugun kenarlardan hava alıyor diye yazmış. Kılıfsız da denemiş ama yine alıyormuş. Ben henüz takmadım, taktıgımda umarım böyle bir sorun yaşamam. Kılıf da spiegen , kenarlardan biraz sıkan bir kılıf..
-
Sabitleme aracı olmadan taktıysa belki ondan olmuştur. Normalde hiçbir ekran koruyucuyu düzgün takamam ama ilk defa bu kadar sorunsuz bir şekilde taktım. Ama tavsiyem, esr yurtdışı sayfasına mail atmanız yönünde. Para iadesi sağlıyorlar.
iPhone 13mini orjinal kılıf İlan No: 1028337689https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-aksesuar-iphone-13mini-orjinal-kilif-1028337689/detay
Ben taktım hocam arkadaşa, kalıp ile taktım, cuk diye oturdu. Normalde ben hep spigen takardım, sagda solda baloncuk oluşurdu ittirince geçerdi daha da çıkmazdı. Ama ESR yi taktıgımda hiçbir baloncuk yoktu, kusursuz takmıştım yani. Hatta taktıktan sonra kılıfı da takmıştım ben sağda solda boşluk olacak mı diye ama olmamıştı,bugun olmuş. Nasıl oldu anlamadım..
Kendime de bugun yarın takacagım ekran koruyucuyu. Yine aynı sorun olursa atacagım mail adresini paylaşır mısınız hocam?
-
sahibinden.comSpigen magsafe ıphone araç telefon tutacağı - Araç İçi Tutucu ve Tüm Cep Telefonu Aksesuarları sahibinden.com'da - 1069477665https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-aksesuar-spigen-magsafe-iphone-arac-telefon-tutacagi-1069477665/detay
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
ne bu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
esr help centerESR Help Center | Submit A Ticketshttps://support.esrgear.com/portal/en/newticket?esr-from=menus
Bu siteden kayıt oluşturun, onlar size dönüyor. Ondan sonra mail ile devam edersiniz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X