Şu an 13 Pro Orjinal kılıfları Troy'da 465TL hemen kapın kaçırmayın derim. Stokta olan renkler aşağıda mevcut www.troyestore.com Apple iPhone 13 Pro için MagSafe Kılıf Modelleri ve Fiyatları | Troy Estore https://www.troyestore.com/magsafe-iphone-13-pro-kiliflari?t=18363Şeffaf Gece Yarısı Koyu Abis Marigold Puslu Pembe |
iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU] (100. sayfa)
-
-
13 pro lara indirim var düz 13 lere yok 😡
-
şeffafı aldım teşekkürler
silikonlar 2 ay sonra yapış yapış oluyor
-
Hepsiburada'da var hocam 330TL fiyatı. Satıcı Hepsiburada.
-
arkadaşlar bu Spigen ürünlerinde Hepsiburada üzerinden geçerli olan indirim ne zamana kadar bilginiz var mı?
-
hocam çok çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için. uzun süredir arıyordum bulamıyordum.
spigen kendi sitesinde 500 küsür lira.
sanırım indirim varmış 230tl ye geldi ürün. tekrar teşekkür ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rica ederim hocam. Çok iyi fiyata gelmiş.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
-
apple orjinal deri kılıf kenarından soyulmaya başladı şaka gibi daha 1 ay olmadı çıldıracam gitti 970 tl
-
Hocam apple ürünü kılıflar faturalı ise 2 yıl garantisi var apple store dan randevu alıp gidiyorsunuz. Yenisi ile değişim yapıyorlar. 1 ay olmadan başladıysa zaten fabrikasyon hatalıdır ürün.
Merhaba, sararmadığını nereden biliyorsunuz acaba? Testi vs denk geldiniz mi?
-
Teşekkür ederim yanıtın için. Umarım yardımcı olurlar.
-
Şeffaf olanını aldım ama kılıfın alt tarafında oynama mevcut. Çıt çıt ses geliyo. Anlamadım başka o şekilde ses gelen var mıdır?
Arkası diyo sert malzeme diyo o yüzden diyo sararmaz diyo, ama diyo yanları diyo normal silikon diyo oraları diyo sararır diyo amca neyi anlamadın :) sert kılıflar sararmaz, silikon kılıflar sararır genellemesinden yola çıkmış. Gayet mantıklı. Testi demişken kalkıp bi testi su içeyim.
@cmshn Hocam @cali4nication açıklamış.Arkası sert malzeme olan kılıflar sararmıyor deniyor genellikle.Bu markanın kılıfıda piyasada oldukça yüksek fiyatlara satılıyor.Toptancı tanıdık ve telefoncu tanıdığa sordurdum arkası kesinlikle sararmaz dendi.Ama yan taraflar sararmaya başlıyor internette denk geldim.Benim için önemli olan arka tarafı.Hem sararmıyor hem mat güzel durur.Yan taraf içinde yapacak birşey yok.
-
Sökünce ilerde iz kalır mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnternette araştırırken şöyle bir video buldum ben de konuyla ilgili:
-
Bende de durum aynı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X