Şimdi Ara

iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU] (100. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.173
Cevap
137
Favori
200.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu an 13 Pro Orjinal kılıfları Troy'da 465TL hemen kapın kaçırmayın derim. Stokta olan renkler aşağıda mevcut

iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]www.troyestore.com
    Apple iPhone 13 Pro için MagSafe Kılıf Modelleri ve Fiyatları | Troy Estore
    https://www.troyestore.com/magsafe-iphone-13-pro-kiliflari?t=18363

Şeffaf

Gece Yarısı

Koyu Abis

Marigold

Puslu Pembe

• 13 pro lara indirim var düz 13 lere yok 😡

• alpercck kullanıcısına yanıt

şeffafı aldım teşekkürler

silikonlar 2 ay sonra yapış yapış oluyor

• Brünett kullanıcısına yanıt
  • arkadaşlar bu Spigen ürünlerinde Hepsiburada üzerinden geçerli olan indirim ne zamana kadar bilginiz var mı?

hocam çok çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için. uzun süredir arıyordum bulamıyordum.

spigen kendi sitesinde 500 küsür lira.

sanırım indirim varmış 230tl ye geldi ürün. tekrar teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Brünett kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam. Çok iyi fiyata gelmiş.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 13 mini orijinal magsafe silikon kılıflar turuncu rengi dışında 479, deri olanlar 519 lira, satici turkcell. ayrica ilk alisverise 50 kupon da var + banka kampanyalari, vade farksiz taksit olaylari da var. Kargo kolay gelsin 1 gunde elime faturali ulasti kirmizi rengi. aliexpressten 18-19 dolara bire bir cakmasini almayi dusunurken fiyat gozume baya iyi gozuktu aldim.

iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]
    iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi end0plazmikretikulum -- 26 Kasım 2022; 17:30:24 >

• Spada kılıftan sonra Mcdodo mat magsafe kılıfı aldım.Toptancıdan daha uyguna almış olsamda fiyatı pahalı kesinlikle.Ama kılıf baya kaliteli.Kenarları kullanımdan sonra sararır ama arkası sert malzeme onda sıkıntı olmuyormuş.

• apple orjinal deri kılıf kenarından soyulmaya başladı şaka gibi daha 1 ay olmadı çıldıracam gitti 970 tl

• M0meNtS kullanıcısına yanıt
    Hocam apple ürünü kılıflar faturalı ise 2 yıl garantisi var apple store dan randevu alıp gidiyorsunuz. Yenisi ile değişim yapıyorlar. 1 ay olmadan başladıysa zaten fabrikasyon hatalıdır ürün.

• Atatürk_1881 kullanıcısına yanıt

Merhaba, sararmadığını nereden biliyorsunuz acaba? Testi vs denk geldiniz mi?

Teşekkür ederim yanıtın için. Umarım yardımcı olurlar.

Şeffaf olanını aldım ama kılıfın alt tarafında oynama mevcut. Çıt çıt ses geliyo. Anlamadım başka o şekilde ses gelen var mıdır?

• cmshn kullanıcısına yanıt
    Arkası diyo sert malzeme diyo o yüzden diyo sararmaz diyo, ama diyo yanları diyo normal silikon diyo oraları diyo sararır diyo amca neyi anlamadın :) sert kılıflar sararmaz, silikon kılıflar sararır genellemesinden yola çıkmış. Gayet mantıklı. Testi demişken kalkıp bi testi su içeyim.

• @cmshn Hocam @cali4nication açıklamış.Arkası sert malzeme olan kılıflar sararmıyor deniyor genellikle.Bu markanın kılıfıda piyasada oldukça yüksek fiyatlara satılıyor.Toptancı tanıdık ve telefoncu tanıdığa sordurdum arkası kesinlikle sararmaz dendi.Ama yan taraflar sararmaya başlıyor internette denk geldim.Benim için önemli olan arka tarafı.Hem sararmıyor hem mat güzel durur.Yan taraf içinde yapacak birşey yok.

• Guest-0173FC748 G kullanıcısına yanıt

Sökünce ilerde iz kalır mı?

• Atatürk_1881 kullanıcısına yanıt

İnternette araştırırken şöyle bir video buldum ben de konuyla ilgili:

https://www.youtube.com/watch?v=7CVXDDBAxQk

• LunarOgred kullanıcısına yanıt
    Bende de durum aynı.

• 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.