Şimdi Ara

iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU] (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.173
Cevap
138
Favori
200.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • spigen in ayıbı kılıfa gömeceğine magsafe i ya kılıf arkası yapışmaya müsait değil ise bu neyin kafası amaç milleti düdüklemekmi dışa yapışınca çok mu iyi 349 lira ne 100 lira olmalı

iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]
  • Arkadaşlar merhabalar. Araçta usb a Girişi var Apple car play ile kullanmak için bir kablo alacağım. Orjinal 175 TL civarı sanırım lightening to usb a kablolar. Daha fiyat performans vs var mıdır? Yoksa hepsiburada da bulduğum şu ürünü almalı miyim? Teşekkürler

Apple Lightning - USB Kablosu (1 m) - MXLY2ZM/A
    https://www.hepsiburada.com/apple-lightning---usb-kablosu-1-m---mxly2zma-p-HBV000002466A?magaza=EvSTeknoloji&url_src=ios-product-detail

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]
    iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]www.urbanarmorgear.com
    UAG Civilian Series iPhone 13 Pro Max 5G Case Heavy Duty Protective Tough Modern
    https://www.urbanarmorgear.com/products/civilian-series-iphone-13-pro-max-case

arkadaşlar daha önce 11 cihazımda 2 yıl kullanıp aşırı memnun kaldığım urban armor gear civilian (UAG) kılıfı amazon dahil hiç bir sitede bulamadım 13 pro max için UAG ' nin kendi sitesinden sipariş vermeyi düşünüyorum daha önce bu site üzerinden sipariş veren oldu mu süreç nasıl kaç günde geliyor extra gümrük ücreti vs. çıkıyor mu bilgilendirirseniz sevinirim.

• Orijinal Apple silikon kılıf kullanan arkadaşlar var mı ? Kırmızı renk bi tane almayı düşünüyorum. Magsafe için birazda.

Uzun ömürlülük dayanıklılık ne durumda merak ediyorum ? Solma, leke vs. konularında bilgilerini paylaşırlarsa sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pyramidpele kullanıcısına yanıt

Hocam lansman kılıflar logosuz görünüyor. Size gelende logo var sanırım ? Seçenek var da ben mi görmüyorum acaba 🙂

• LithiumTR kullanıcısına yanıt
    Yok hocam logolu geliyor bir problem yok :)

• pyramidpele kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam 🙂

Yakın arkadaşım kullanıyor 12PM kullanıcısı orjinal silikon kılıf almıştık. 7-8 ay oldu geçen baktım köşelerde soyulma olmuştu rengi solmamıştı fakat kirlenmişti bana sorarsanız okadar para verilmez çok uzun ömürlü değil. Silikon kılıf için konuşuyorum.

• RatchetReis kullanıcısına yanıt

Hocam teşekkür ederim yanıtınız için..

• visceroid V kullanıcısına yanıt
    Benks kullanıyor.

Benks marka powerbank kullanıyorum

• memomur M kullanıcısına yanıt

Bu kadar para vermeye gerek yok Baseus alın kullanın. Ben bunu kullanıyorum senelerdir

• RatchetReis kullanıcısına yanıt

Youtube’da bir silikon kılıf incelemesine denk geldim, kılıf ekranı korumuyordu. En ufak düşüşte ekran darbe alıyor.

Kılıf denilince, Uag başta olmak üzere Otterbox, element case, i blasson , Tech 21, ghostproof gelir. Ancak bu kılıflar cihazı ciddi anlamda kalınlaştırıyor dolayısıyla orta segmentte spigen,buff tercih edilebilir.

İşi kılıf yapmak olan markaları tercih etmekte fayda var.

Hocam birkaç ay sonra köşe kısımlarda hafiften eskimeyle birlikte parlamalar meydana geliyor ama kılıfın kendi renginden hiçbir şey kaybolmuyor. Ben de sizin gibi düşünerek bir tane orijinal silikon aldım arada kullanıyorum. Aliexpress’ten replika lansman kılıflara da bakabilirsiniz 3’te 1 fiyatına bulunabiliyor.

• |Don Corleone| kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam. Eşim almış bile hediye olarak orijinal :) kullanıcaz artık bakalım gittiği yere kadar

• welmour kullanıcısına yanıt

Belkin öneririm. 3'lü versiyonunu uzun süredir kullanıyorum. Memnunum...

• Benks kullanan arkadaşlar? Memnun musunuz? Sallanma, ısınma vs problem var mıdır? Foto paylaştınız mı önceki sayfalarda?

@Reee @Yürüyen Hoparlör

Memnunum. …5000mah diyor ama. iPhone 13 tam olarak doldurmuyor. Benim için sıkıntı değil.. normal kılıf ile iyi tutuyor .bugün magsafeli bir şeffaf kılıf aldım. Mükemmel oldu çıkması çok zor.. bir şarj ederken ısınma tabiki olur ama çok ısınma olmuyor. Tek olumsuz denilecek şey iphone da powerbank pil 🪫 Seviyesini göstermiyor. Ama genel olarak memnunum. Ben iş yerinde tutuyorum fotoğrafları yarın gönderebilirim.

• Peki magsafe araç tutucu tavsiyesi gelir mi?

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.