< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU] (69. sayfa)
-
-
Baseus iPhone 13 - 13 Mini Full Çerçeve Kamera Lens Koruyucu 2 Adet Set SGQK000002
https://www.hepsiburada.com/baseus-iphone-13---13-mini-full-ereve-kamera-lens-koruyucu-2-adet-set-sgqk000002-p-HBCV000014W9NE?magaza=Ak%C4%B1ll%C4%B1phone&url_src=ios-product-detail
Bu ürünü de kullandım güzel fakat şöyle bir durum söz konusu ;
Uygulama kolay ve fotoğraf çekimini etkilemiyor lakin kılıfla kullanacak için kılıfa tam oturuyor, fakat kılıfı çıkarırken zorluyor ve koruyucu çıkabiliyor oyüzden pek çıkarmadan kılıfı kullanabilirsiniz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Arkadaşlar magsafe kılıf almayınca kablosuz şarj olmuyor mu? veya çok yavaş mı oluyor?
-
Teşekkürler , yumuşak şeffaf kilif sararma yapar dostum çünkü silikondur , silikon ne olursa olsun sararma yapabilir belli süreden sonra kalite kalite farkları vardır tabiki , çıkarılıp takması çok kolay zaten pro cihazların köşeleri kolay kolay çizilmiyor sağlamlar yanı darbeye gelirsek ben koruyacağını düşünüyorum , mıknatıs olayida harika ben magsafe ile sarj ediyorum standli olarak kullanıyorum . Dediğim gibi isteyen her ürünü araştırıp bulabilir yeterki araştırsın 😂😉
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam biliyorum yumuşak kılıflar sararıyor belli zaman sonra.Ben şunu sordum senin aldığın bu kılıfın arkası sert kenarları yumuşakmı,yoksa kenarlarıda sertmi.Kenarlarıda sert olanların takıp çıkarması zor oluyor ve çizme tehlikesi oluyor.
Bir de ben araca mafsefli araç tutucu alacağım.Mıknatıs gücünü o yüzden sordum araçta tutucuyla kullanırken düşme tehlikesi olurmu diye.
Teşekkürler verdiğin bilgiler için.
Alt tarafta iki tane çizgi var sagda ve solda o kısım esnek yapilmis hafif ayrik yapida.o yuzden takip çıkarması kolay
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gerçekten çok şık bir kılıf bende sipariş vereyim.Bir de magsafeli araç tutucu bulmam lazım.Varmıdır önerebileceğiniz veya kullandığınız.
İyi günler bu kılıfı nereden aldınız? 13 Pro Max için kılıf tavsiyesi verir misiniz?
Akilli phone uzerinden alabilirsiniz.Pro max modelide var.
mobil.akilliphone.comBaseus Crystal iPhone 13 Pro Max 6.7 Kılıf Magsafe Uyumlu Şeffaf Kılıfhttps://mobil.akilliphone.com/incele/baseus-crystal-iphone-13-pro-max-6-7-kilif-magsafe-uyumlu-seffaf-kilif-105946
Arkadaşlar hepsiburada'da 20 watt şarj adaptörü satın aldım satıcı hepsiburada. Fiyat 219tl olduğu için de tam emin olamadım. Ürünün orjinalliğini nasıl kontrol edebilirim ? İnternette araştırdığımda sadece kutu üzerindeki seri numarası ile adaptör üzerindeki seri numarasını kontrol etmem gerektiğini gördüm. Başka türlü anlama şansım var mıdır ? Yada teknik servise götürsem yardımcı olurlar mı ?
https://www.hepsiburada.com/apple-20-w-usb-c-guc-adaptoru---mhje3tua-p-HBV0000120WWA?magaza=Hepsiburada&url_src=and-product-detail
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Satıcı hepsiburadaysa sahte olma imkanı yok sanırım hocam.
Bende öyle düşünüyordum ancak şikayetvar da şikayetler olunca tedirgin oldum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Her markanın şikayetleri var hocam orada çok takılmayın derim ve Hepsiburada replika ürün göndermez.
HB sahte ürün satar. Çünkü ben aldım Apple şarj kablosu. Ve Apple bu sahte dedi. HB geri almadı tüketici mahkemesi yolu ile aldım. O nedenle satıcı HB diye güvenmeyin.
hb den hiçbir bok alınmaz zaten
Hocam bende pek güvenemiyorum işin açıkcası. Kontrol etmenin bir yolu var mı kutusunu açmadan yada açtıktan sonra ? Yada hiç macera aramayıp iade mi etsem
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Geçenlerde bende Amazon dan Apple kılıf aldım muhtemelen kullanılmış yada iade olsa gerek güvenlik bandı yoktu iade işlemi başlattım ve iade konusunda başarılılar hakkını vermek lazım.Demem o ki en sağlıklı alışveriş kendi sitesinden alıp içinizin rahat etmesi olacaktır
Deri kılıflarda güvenlik bandı zaten yok. Silikon ve şeffaflarda var. Deri kılıfı çekince direkt açılıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FearLıfe -- 12 Nisan 2022; 22:38:24 > -
HB bir ara açık açık mağazaların replika saat satmasına müsaade ediyordu. Saat&Saat satışa başlayınca apar topar tüm replika saat mağazalarını kapattılar. HB’den ucuz ürünler dışında tek iğne alınmaz
Zamanında xiaomi mi band 3 satış rekorları kırarken satıcı hb olan saatler çakma çıkmıştı. Aynı şey yine xiaomi airdots tws kulaklıkta yaşandı. Hbnin sattığı hemen her kulaklık sahte çıkmıştı. Toptancıdan kaynaklanan bir sorun, benlik değil demişti hb. O yüzden hbden toplu iğne bile almam çok zorda kalmadıkça.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X