Şimdi Ara

iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU] (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.173
Cevap
138
Favori
200.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Esr Armorite , Spigen Align Master var hocam baya kapatıyor.

Full kaplayan varsa da önermem kılıf taktığınızda kenarlardan kastırıp kaldırabilir.

• Samsungun orjinai pd destekli 25w adaptoru mevcut,iphone 13de kullanmak sorun yaratır mı? Benım bildiğim ihtiyacı kadar watt degeri cekiyor ama yine sorayım dedim
    iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DT28 kullanıcısına yanıt
    Hocam bizzat telefon teknik servisinde çalışıyorum hiç bir sorun olmaz zaten değerler hemen hemen aynı cihaz fazlasını çekmemesi açısından içerisinde koruyucu devreler mevcut aklınızda soru işareti olmasın.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Şöyle kamera görüntü kalitesini bozmayan ve kamerayı da koruyacak mazın bir koruyucu varsa ben de tavsiye almak isterim..

• Ben aldım bu üründen. Sorunsuz çalışıyor. Orijinal kabloyu eski adaptörümle kullanabilmemi sağladı.
    Ayrıca pc ye takıp itunes üzerinden temiz kurulum yaptım bir sorun çıkarmadı.

• Arkadaşlar selam. Kılıf konusunda fikrinize ihtiyacım var. Abim ve yengem 13 pro ( Grafit) ve 13 Pro Max ( Köknar Yeşili) olmak üzere 2 telefon aldılar. Bunlara kılıf arıyoruz. MAgsafe olması şart değil. Tavsiyelere açığım.

• Cluptechno kullanıcısına yanıt
    Benks diyorlar ama bilmiyorum

• DT28 kullanıcısına yanıt

Laptopun sarj aletini kullaniyorum 65 watt sanirim.Sorun olmuyor 😁 hatta 6-7 ay iphone 12imde kullandim pil sagligi 100 olarak sattim

• B.B.C.Y. B kullanıcısına yanıt

Onun da fiyatı baya uçuk.. Değer mi acaba alıp kullanan var mı?

Bir arkadaşım lens üzerine tek parça takılanlardan almış 3 adet tek tek yapıştırmış baya da memnun flaş ile sorun da olmuyor dedi ama bilmiyorum.

• Arkadaşlar merhaba 15 Nisanda Sipariş verdim 17 Nisanda garantim basladı şuanda 23 Nisan ve daha telefonu yenı kullanmaya basladım sayılır ama bu tabi apple ilgilendirmez hemen baksaydın der neyse kamerada siyah tonajları cekerken özellikle gün batıma geçtiği sırada yanı gölgenın düştüğü taraf değil diger tarafda cekilen siyah objeli ürünlerde yuvarlark bildiğin deniz anasına benzer sekiller olusuyor bi ara bişi okumustum 10/15 gun içinde kusurlu mallarda direk iade hakkımız var felan deniyordu varmı böyle bişi ben bu durumda satıcı ilemi garanti ilemi muhaddap olacam yada tüketici haklarınamı basvurumam gerek ivedilikle dönebilen konu hakkında bilgisi olan varsa sevınırım

• Türkiye içinden yeşil renk Apple’ın kılıflarına benzer kılıf arıyorum ama orjinal çok para Çin’den de geç geliyor nereden bulabilirim yurtiçinden

• |Don Corleone| kullanıcısına yanıt
    Evet o kılıflardan istiyorum Çin’le hemen hemen aynı fiyata satıyorlar burda magsafe olmasa da olur. Link varsa atabilir misiniz

• |Don Corleone| kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam ilki pahalı gerek yok öyle bir şeye. İkincisini sipariş geçerim İnstagramda satan yerler var da dönüş yapmıyorlar yapanlar güven vermiyor en güzeli burası.

• Arkadaşlar 13 pro için bu kılıf ve ekran koruyucu almayı düşünüyorum. Şu daha iyidir dediğiniz başka bir tavsiyeniz var mı ?

Spigen Apple iPhone 13 Pro Kılıf Crystal Pack Clear + Glas.tR Slim HD Cam Ekran Koruyucu (2 Adet) 360 Tam Koruma - ACS03637https://www.amazon.com.tr/dp/B09CCZYHC3/ref=cm_sw_r_cp_apan_i_EZHBDS9D060X1FH76K4P

• iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]
    iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]

instada görüp almıştım, deri kılıf

• cmshn kullanıcısına yanıt

Terleme ve kayma yapıyor mu hocam bu kılıf

• Arkadaşlar 13 pro kılıf terleme yapmayan kılıf ve ekran koruyucu önerir misiniz
    Cihazım grafitr renk

• 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.