Şimdi Ara

iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU] (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.173
Cevap
138
Favori
200.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 13 Minilerinizin şarj performansını nasıl buluyorsunuz? Gündelik işler için kullanıyorum, oyun vs. telde çok az oynarım. Telefonların giderek büyümesi hoşuma gitmediği için 13 miniyi inceledim, tam istediğim boyut.

• montanaturner kullanıcısına yanıt
    12 sen geçtim gayet güzel cihaz günü çıkarıyor en önemlisi de küçük olması bana göre iyi memnunum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • FearLıfe kullanıcısına yanıt
    Ben var diye biliyordum ama olmaması enteresan bir durum keşke store dan baksaydım yinede ilk açan ben olmak istediğim için içime kurt düştü iade ettim

• hudo0707 H kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam, deri kılıfın kutusu çekmece şeklinde çekince açılıyor herhangi bir güvenlik bandı yok. Şeffaf ve silikonlarda var o bant. Apple neden böyle bir ayrıma gitmiş ben de anlamadım.

• RatchetReis kullanıcısına yanıt
    Satıcı hb üzerinden çok Apple ürünü ve aksesuarı aldım daha hiç sahte ürünle karşılaşmadım .

• iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]
    bu markayı kullanan varmı.sararmazlık iddaları var.fiyatları da uygun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • scorpion3560 S kullanıcısına yanıt

ben aldım siyah olandan gerçekten kullandığım en ince kılıf siyah aldığım için sararmasını bilmiyorum. hb de falan satılan 20liralık ince kılıflardan daha kaliteli siyah olanı. şeffaf hakkında fikrim yok.

• Arkadaşlar 13 pro max kamera için koruyucu lens önerirmisiniz? Takmalımıyım sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Opinion -- 13 Nisan 2022; 17:19:10 >
  • Arkadaşlar yaklaşık 1-1.5 ay önce esrnin kare şeklindeki lens koruyucusunu almıştım, ilk kez ESR’nin bir ürününden memnun kalmadım. Lens koruyucu görüntüde doğrudan bir bozulmaya sebep olmadı fakat kamera; koruyucu taktıktan sonra ışık kaynaklarını normalden fazla yansıtmaya başladı. Özellikle 3x kamerada hareket halinde odaklanma ve netleme problemi oluştu, ışığın yetersiz olduğu ortamlarda ise çekim kalitesi düştü. Ben de bugün lens koruyucuyu sökmek zorunda kaldım. ( Cihaz: 13 pro)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nocara -- 13 Nisan 2022; 21:3:35 >
  • Selam, 13 için kutu icerisinden cikan bir ucu type-c diger ucu lightning olan kabloyu pc ye dosya aktarimi (itunes) icin ne satin almak gerekiyor, ürün tavsiye edebilecek var mi?

• Type c den usb a ya çevirici işinizi görecektir. Aslında Hama bulursanız daha iyi olur ama baseus da fena marka değildir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• nocara N kullanıcısına yanıt
    Ne yazık ki hemen her lens koruyucunun kaderi bu hocam. Yurt dışında sapphire adı altına safir lens koruyucu satılıyor ama Türkiye’ye gelmiyor bir türlü. Fiyatından olsa gerek.

• Bu urun icin itunes cihazi gormedigi yazilmis yorumda, yine de teşekkür ederim ilgilendiginiz için.

• Bi tane baseus kablo alın, işinizi görür

• |Don Corleone| kullanıcısına yanıt
    Valla hocam ben tekrar lens koruyucu olmadan kullanmaya başladım. Kameradan tam randıman alamadıktan sonra bu cihazları kullanmanın anlamı yok zaten.

• www.spigen.com.tr
    iPhone 13 Pro Kılıf, Spigen Enzo | Spigen
    https://www.spigen.com.tr/urun/iphone-13-pro-kilif-spigen-enzo-1

Bu fiyat şaka mı?

• ciho. kullanıcısına yanıt
    Hocam yurt dışında $150’mış. Aslına bakacak olursak vergiler eklenmeden bile yurt dışı fiyatından ucuza geliyor 😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |Don Corleone| -- 16 Nisan 2022; 20:53:8 >
  • Şuan kullandığım şeffaf kılıfın kenarları kalın ve ekranın yanlarından koruma amaçlı çıkıntıları var diye hem telefon kaba duruyor hem de kullanımda ergonomik değil. Ekranın Yanlarından çıkıntı yapmayan sıfıra sıfır bir şeffaf kılıf arıyorum. Tavsiyesi olan var mı?

Kullandığım kılıf;

Minesk İphone 13 Magsafe Uyumlu Kamera Lens Korumalı Cyrstal Clear Şeffaf Silikon Kılıf
    amazon
    Fırsat: Minesk İphone 13 Magsafe Uyumlu Kamera Lens Korumalı Cyrstal Clear Şeffaf Silikon Kılıf
    https://www.amazon.com.tr/dp/B09LWMX4GF/ref=cm_sw_r_cp_api_i_dl_A13BM8RG973T24H9716Z?_encoding=UTF8&psc=1

• iPhone 13 Pro için ekranı tam kapatan kaliteli ekran koruyucu yok mudur?Esr ve Spigen aldım ikisinde de 2 mm boşluk kalıyor ekranın alt kısmı açıkta..

• 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.