Şimdi Ara

İphone 13 almalı mıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kardeşler selam. Bende XR var. Kardeşim de ise 6s. Ona XR ı vereyim diyorum. Şuanki bütçem ancak iphone 13 kadar. Diğer markalaro kullanmak istemiyorum. Şuan alınır mı ? Yoksa yılbaşına doğrı 14 çıkacak 13 düşer mi ? Anlayan arkadaşlar yazabilir mi ?

• Xr var bende de, maddi sıkıntk yoksa bekleyin. Ben bekliyorum.
  • Maddi zorluk şöyle yok. Xr ı satmayacağım zaten kardeşime vereceğim. Ama sanki her beklediğim gün zam geliyor gibi hissediyorum 😅 14 çıkınca fiyatları daha da düşer zannediyorum ama emin olamıyorum

• Al geç hocam. Son 2 yılda ders çıkarmış olmanız lazım. Almadığınız her şey yalnızca daha da pahalanacak. 13 çıkınca 12 hatta 11 ucuzladı mı? Hayır. Daha da pahalandılar. 13 de çıktığından pahalı oldu. Bu kez 13 de zamlanır yeni çıkan 14 de birkaç ay sonra. Hiç beklemeyin. Alın geçin.
  • Bende de XR var, değiştirme zamanı geldi artık yavaştan.

Yeni çıkaracak iPhone 14 modelleri elbette daha da pahalı olacaktır. Mevcut telefonların fiyatlarında düşme olmayacağını ön görmek zor değil geçmiş yıllara bakınca.

Bence bütçe yeterliyse 2-3 ay daha sabredilmeli. Siz de benim gibi telefonu en az 5-6 sene kullanıyorsanız 1 yıllık telefon yerine güncel teknoloji ile devam etmek iyi olacaktır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.