Şimdi Ara

iPhone 13 ekran parlaması hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi forumlar. 2 haftalık iPhone 13 kullanıcısıyım, nadir de olsa bir şey farkettim, sanırım özellikle Instagram dm ve not defteri gibi genelde beyaz sayfalardan ana ekrana döndüğüm zaman ekranda saniyelik bir ufak parlama oluyor ve eski parlaklığına geri dönüyor, flaş açıp kapatmak gibi çok kısa bir sürede, acaba oled ekranda mı bir sorun var ben bunu götüreceğim servise nasıl kanıtlayacağım, nadir olan bir şey, geçenlerde Apple destek servisi telefonuma bağlandı ama bir sorun bulamadığını aktardı, ileride ekran veya piksel yanması gibi bir durumla karşılaşmak istemiyorum, nasıl bir yol ve yöntem izleyebilirim. Bir de instagramda reels/keşfet videoları izlerken 4k videoya denk geldiğim zaman otomatik olarak cihaz parlaklığı artmadan daha parlak ve detaylı gözüküyor, bunu sebebi nedir?

• neutran35 N kullanıcısına yanıt
    Acaba otomatik parlaklık ayarını mı kapatsanız mesela deneyin kamerayı elinizle tutunca telefonun parlaklığı azalır bırakınca tekrar artar
  • Hdr videolarda öyle oluyor hocam. Cihazınızda bir sıkıntı yok yani.
  • Kalendert K kullanıcısına yanıt
    Otomatik parlaklık ile alakalı olduğunu sanmıyorum çünkü bu anlık bir şey şimşek çakması gibi anlık ufak parlayıp sönme
  • Lexco kullanıcısına yanıt
    Hdr videoları anladım, kalite dolayısı ile, ancak bu anlık parlama nedenini çözemedim, 4 nesildir iPhone kullanıyorum böyle bir şey dikkatimi çekmedi
  • İlginç bir durum bende 13 mini var hiç yaşamadım
  • Kalendert K kullanıcısına yanıt
    Zaten nerede antin kuntin olaylar var beni bulur, ben geç olmadan servise müracat edeyimde başıma iş gelecek gibi hissediyorum, oled narin bir erkan böyle kullanmaya değmez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3 aylık iPhone 13'üm de aynı şekilde ara sıra ekran parlaklığında dalgalanma, bir saniyeden kısa süreli parlaklık artışları gibi sorun yaşıyorum. Nedeni hakkında bilgim yok garantiye yollamayı da düşünmedim değil.

• Bugün instagramda gezerken benimde dikkatimi çekti bu olay. Şimdi forumda böyle bir konu görünce acaba sorun mu var diye düşünmeye başladım. @neutran35 Servise gönderdiniz mi ? Konuyu takip edeceğim.

• Servise götürdüm tek söyledikleri şey format atılmasıydı, şimdi takmıyorum artık dikkatte etmiyorum

• neutran35 N kullanıcısına yanıt
    Bende de bazen oluyor o. 14 plus benim. 16.6 da oluyordu. iOS 17 ye geçtim değişir diye ama yine de anlık oluyor. Yazılımsal olduğunu düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.