Şimdi Ara

İki iPhone 11 fakat ekran parlaklığı farklı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İki iPhone 11 fakat ekran parlaklığı farklı

Geçende forumda bi arkadaş aynı konuyu açmıştı kendi telefonunda parlaklık yüksek fakat diğer aynı model telefonların parlaklığı düşüktü. Bugün aynı testi bende yaptım 2 adet aynı model iPhone 11 ekran parlaklığı full, ikisininde true tone kapalı, ikisinin de night shift kapalı, gece modu kapalı ve sonuç.

Mağazada iPhone 11 almak isteyen insanlar aradaki farkı görünce almaktan vazgeçtiler çalışanlar da şaşırdı.

Telefonu kullandıkça parlaklığı düşüyor mu yada ekran üretici firmalar değişmişti iPhone 11 için ondan dolayı mı böyle merak ediyorum.

• Bu durum Apple'da 2012'den beri (iPhone 5'den beri) var olan bir durum. 2 farklı ekran paneli üreticisinden kaynaklanıyor. En özet halindeb bir üretici mavi renk profilli düşük ışık şiddetinde üretirken diğeri sarı renk profilli ve daha parlak üretiyor.

Öbür yandan sizin paylaştığınız görsele bakınca burada normal olmayan bir şeyler var. Biz aynı anda bir arkadaşımla aynı yerden sipariş verdik, onunla benim ekran panelleri farklı çıktı yukarıdaki dediğim durum yaşandı fakat bu kadar büyük bir fark yoktu.

• Beyaz noktayı azalt ayarı açık olabilir belki.
  • DelReyLana D kullanıcısına yanıt

Haklısınız iki telefonda da beyaz noktayı hiç ellemedim belki kapalı veya açık olabilir ama bu kadar fark etmesi imkansız bence

• demo moduyla alakalı olabilir mi ? ekranı korumak için parlaklığı belli bir seviyede tutuyordur belki ?

• Otomatik ekran ışığı ayarlama sensörünü kapattın mı ? Sensör açıkken dik gelen ışığa göre kısıyor sen en full'e çeksen bile.

• Birisi demo modundadır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cevap gayet basit demo cihazlar ekranı uzun süre açık kaldığı için parlaklıkları kısık olarak ayarlanıyor. İstediğin kadar son ayara çek .Samsung demo cihazlarda uzun süre ekranın açık kalması ekran yanığı oluşturuyor müşteri bu durumu görüyor ve ürünü almaktan vazgeçiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881-1938 -- 24 Nisan 2021; 3:12:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali_6195

Haklısınız iki telefonda da beyaz noktayı hiç ellemedim belki kapalı veya açık olabilir ama bu kadar fark etmesi imkansız bence

Beyaz nokta açıksa inanılmaz bir fark oluşuyor, beyaz noktanın bir de derecesi var sona getirildiyse telefon en yüksek parlaklıkta bile okunmaz dereceye gelebiliyor. Beyaz noktayı hafife almayın. :) Ama demo modda düşük ışık olur demiş herkes, ondan da olabilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.