|
iPhone 13 kopyası Gionee G13 Pro, 80 dolarlık fiyat etiketiyle duyuruldu (2. sayfa)
-
-
Çıkar telefonunu aleti yapmışlar.
-
60 fps kaliteli tek arka kamera, açılır kapanır kaliteli 60 fps tek ön kamera, tak çıkar batarya, 5.4 veya 5.5 inç full ekran , 3.5mm jack, ses de kaliteli de olursa mis.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloody Roar -- 31 Ocak 2022; 13:18:21 >
-
720 x 1600 pixels, 20:9 ratio (~280 ppi density)
kötü değil mi? 2014-2015 yılı aldığım xperia Z2
- 1080 x 1920 px
- 424 ppi
ya sahip idi.
-
Mesele dış görüntüsü değil ki.Onu dubai veya çin klonları da yapabiliyor ucuza da sahte iPhone 13 satıyorlar.Dışı birebir aynı hatta.Önemli olan içinin nasıl çalıştığı.Kasmadan düzgün bir cihaz gibi çalışacağına ihtinal vermiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
başlığı açmadan yinemi çinliler dedim evet yine çinlilermiş
-
Şimdi gelir 8 tane alırımcılar
-
Bu ne abi, bu telefon mu şimdi? General Mobile alır bunu 5K fiyat ile satmaya çalışır ülkede.
-
iPhone dan daha iyi görünüyor.
-
30$'a hafızayı dörde katlıyor.
Apple da aynısı 300$
Neden sekiz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kullandığım telefonlar 3310, neonode,
gm discovery aldım, ardından air aldım, sonra mi5 32gb şimdide enson trendyol dan 4700 civarina x3 pro 8gb modelini aldım,
şimdi air i elinde tutunca inceliği ve hafifliği verdiği hissiyat şuanki cihazlardan çok farklı ve o seviyeye halen daha gelememiş durumdalar,
bir eline gm air i alıp diğerine x3 pro yu alınca net olarak görüyorsun farkı, bu araç kaymasın diye araç lastiği altına koymalık x3 pro takoz nedir diyorsun..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B9CAFB864 -- 31 Ocak 2022; 18:8:56 > -
İPhone sanki 1000 dolara mal oluyor oda 50 100 dolar civarı bir şeye mal oluyor
Sonra amerika yaptırım uygulayınca kabadayılık yea emperyalizm yea
7000 çeşit telefon var,Giriş seviyesi diye diye özellikleri kisip iteliyorlar Afrika kıtasında ülkeyiz mk
-
pil büyüdükçe (mAh) telefon kalınlaşıyor normal bir şey.
-
4gb ram ile ölü doğmuş. 4 senedir 6gb ramli telefon kullanıyorum bazen yetmiyor.
Telefonun özelliklerinden hedefledikleri kitle çok belli.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dalga geçmeyi bırakın 80 dolarlık şey buraya gelse vergisi cartı curtu ile en az 2000-2500 TL.
Vestel şunu yapsa ülkede alacak bi ton insan var bende alırım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X