Şimdi Ara

iPhone 13 kopyası Gionee G13 Pro, 80 dolarlık fiyat etiketiyle duyuruldu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
8.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Eskinin üst modelleri kopyalama modası geri dönmüş küresel kriz vs olaylarından sonra, malzeme çok kalitesiz tutulmadıysa satılır her türlü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MonitörKertenkelesi kullanıcısına yanıt

doğru tespit... o "yüzde on" olarak tabir ettiğiniz bölüm de 3 şeyden oluşuyor(önem sırasına göre): instagram, twitter, facebook...

bir ekleme de ben yapayım, genellikle kurumamış taze ojeli kolunda çantası ile avm'de gezen alicia silverstone çakması genç kızlar kullanır.

(erkek tarafında tasvir edemedim, görüntü kafamda, ama tasvir edemiyorum...)

• Fiyatı Tr uygun olursa Phone dan çok satar.

• Forum1th kullanıcısına yanıt
    applenin kullandığı depolama birimiyle bu cihazınkini karşılaştırman komik olmuş kanka

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • MonitörKertenkelesi kullanıcısına yanıt

kapasiteyi kullanmak kime göre neye göre ölçütlendiriliyor merak ettim :)

ben mi5 den bu yana xiaomi kullanıyordum etrafımada hep mi aldırdım ama instada atılan videoların rezil olmasından ötürü ip geçtim ve beklentimi %100 karşıladı. bence marjinal faydasını yerine getirdi fazlasıyla.

• Çok severek kullanmıştım, hala duruyor bataryası filan öldü sanırım,zamanın ötesinde bir telefondu.

• Bu firma iflas etmemişydi

• Aynı hissiyat reno4 yada lite4 temde var aire özelmbir şey değil siz çok sevmişşiniz belli

• 250 dolar en alt sınırdır sadece malzemede ekstra toplama maliyeti arızalı değişim maliyeti yoktur daha dolar bile enflasyonun babalarına gelirken kaç tane panel üreticisi var yada hafıza kartı kendi ürettiği işlemcisinin döküm parası da pahalı tasarlayan mühendis parası ..satışın ABD deki vergi hariç yarısı kardır.

• zamanında teknosa preo p2 adıyla gionee telefonu satmıştı. Halen yedek telefon olarak kullnıyorum. Hatta ois eis olsaymış 6 yıllık telefon hala kullanmaya devame derdım. Müthiş kalıtelı bir telefon. Eğer bu 80 dolarlık versıyonda ois eis falan olursa çok satar tabi garantı meselesı de onemlı. Halen reeder markası garantı verıyor turkıyede o telefona. Belkıde reeder adı altında gelırse a101 de falan da ucuza satabılırler

• TR fiyatı da önemli tabi

• Lana-Del-Rey kullanıcısına yanıt

İşte tam da senin kafandakiler için yazmışım mesajı. Sırf instagram videoları takılıyor diye ve bu sorun için bir araştırma bile yapmadan 7-8 bin lira fark verip iphone alanların çoğu telefonun özelliklerini değil normal telefonda olması gereken özellikleri kullanarak kazık yiyor. Sony xperia kullanıyorum şimdi baksan fiyatı 2000 ancadır instagram videoları mükemmel oynatılıyor ama sen bunun için 10 bin farkla iphone aldın. Üzüldüm mü hayır sokağa atılacak paran varmış ona şükret :))

• Bu kadar güzel tespit, tam da söylediğinize uygun bir üyenin mesaj atması ne kadar güzel bir tesadüf :))

iPhone 13 kopyası Gionee G13 Pro, 80 dolarlık fiyat etiketiyle duyuruldu
  • Öncelikle benim cebimdeki para zerrre kimseyi ilgilendirmez, ona göre haddimizi bilerek iletişim kuralım.

Söylediğimi anlamamışsın ya da okuduğını anlamak yönünde terar okuyup süzgeçten geçirip sindirerek anlamaya çalışmanı öneririm. Videolar oynatırken vs. takılmıyor.

Bildiğin androidde istersen en iyi ois lensli cihazla çek videoyu, insta story yaptığın an entegrasyonun rezil olması sebebi ile iphone 7 kalitesinde bile paylaşım yapamıyorsun.

mi 5 5s 6 8lite 8 note8 ve son olarak 9t kullandım emin ol ekosisteme senden daha ilgiliyim.

• Lana-Del-Rey kullanıcısına yanıt

Helal kirvem.

• siyasiyabend S kullanıcısına yanıt

Kesinlikle çok güzel bir cihazdı, yaklaşık 1 sene kullandım. Hatta olsa gene kullanırım

• Bu telefon şu anda Türkiye'de varmı varsa ne kadar nerde alabiliriz

• Bu ürün Türkiye'de varmı nerde alayım bulamiyorum ya

• tekstil olsun,otomotiv olsun,elektronik olsun bu ve bunun gibi binlerce çakma ürün yapmaya devam ettikçe "made in china" ibaresinin kalitesiz algısını daha çok perçinliyorlar.sonra diyorlar çin malı ürünleri neden premium fiyatına satamıyoruz. satamazsınız,bu kafayla satamayacaksınız.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.