Şimdi Ara

iPhone 13 serisinin fiyatlandırması sızdırıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
0
Favori
14.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iphone 12 fiyatı düşse bari 13 gelecek tavan fiyattan çıkacak şudur budur derken alınmaz. Ayrıca fanboyluğu boşverin android amiral gemileri bile iphone fiyatlarıyla yarışıyor artık. Donanım ve yazılımı kusursuz çalışan telefon hala iphone gerçekleri söylemeden olmaz..

• satış fiyatı türkiyede böyle olmayacak

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Güncelleme, güncelleme....

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2000₺'den fazlaya alınmaz

• İroni... dimi

• iPhone 13 serisinin fiyatlandırması sızdırıldı

• her yıl iphone alan biri değilim en son iphone xs almıştım ki aradan 3 yıl geçecek nerdeyse. hala stabil ve iyi durumda. yenilemek için bir sonraki nesli bekliyorum 14 'te sıçrama olur diye düşünüyorum.

• redclickk R kullanıcısına yanıt

Nalaka? Neden ironi olsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • antonio_06 kullanıcısına yanıt

Hocam 2013ten beri hd 7850 kullanıyormuşsunuz gördüğüm kadarıyla. Bu kadar parayı iphone'a vermek yerine bi pc alın.

• iPhone 13 Pro Max ?30bin at fava bekle

• olyhee kullanıcısına yanıt
    Pcde cok fazla takilmiyorum . Sadece age of empires oynuyorum . Kartimda 7850 degil gtx 680 yetiyo bana. iPhone 13 serisinin fiyatlandırması sızdırıldı

• Hala 64gb ram nedir?

• uysaloguz U kullanıcısına yanıt
    İroni mi kardeş :)

• çinliler kamerayı ekranın altına gömdü yıllardır ekrandan parmak izi sunuyor apple daha çentik devam 13 te ekran altı parmak izi koyup ilk yapan oymuş gibi maymunluk yapar ekran altı kamerayıda heralde 15 veya 20. seride koyar iPhone 13 serisinin fiyatlandırması sızdırıldı 

• quote:

Orijinalden alıntı: emrhyldrm

İroni mi kardeş :)

Hem evet hem hayır. İşletim sistemi olarak elbette önde. Neticede belli bir donanıma özel yazılım ancak apple kullanıcıları da mi mix 4 gibi görünen bir telefonu arzu ederdi diye düşünüyorum. Şu çentik irite edici.

• iPhone 13 serisinin fiyatlandırması sızdırıldı

Geçen yıl hariç ABD'de ciddi bir enflasyon yok, ama adamlar iphone 6'yı 2016'da 550 dolardan satarken 13 ü 800 dolardan çıkardılar. Malzeme teknoloji vb. kıyaslamak zor denilebilir belki, ama eminim net olarak kar marjlarını belirleyebilen olsa fahiş kâr eklemeye başladıklarını ortaya çıkarır. 6 dan 7 ye çok az bir geliştirme ile %20 koydular, sonra 8 de yine herhangi önemli bir geliştirme yapmadan 50$ dolar daha bindirdiler %8 civarında. Enflasyon yüzde 2. Tekel gibi görünmeseler de neredeyse tekel oldular. Alternatifi yok, o yüzden alışkın olan, kullanmak isteyen de karşı duramıyor.

• Ben 12 pro kullanıyorum yanında xiaomi mi 11 ultra da kullanıyorum ikilemdeyim çünkü Siri çok ihtiyaç artı konuş yazsın android de pek stabil değil artı düzen çok çok iyi vs Şimdi mi 11 ultra kamera iphone 12 proya 100 takar. İki cihazımda 512 GB mi 11 ultra çok ağır Handal ama s 21 ultra dan daha zarif

13 e geçmek mantıklı değil tabini paramız çok havayı seviyorsanız o başka
    Birini satacağım ama hangisi henüz karar veremedim Slmlar herkese

• Bakalım tr fiyatları ne olacak kur bu durumdayken. 12 serisinin 500-1000 tl üzeri çıkış yapar gibime geliyor. 13 prolar 2 3 aya gene 13 14 bandında bulunur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Xiaomi önce o rezil yazılımını düzeltsin. İsterse 1000W hızlı şarj koysun Apple’ın tırnağı olamaz. Instagram’a en iyi fotoğraf atan telefon o vasat kameralı dediğin telefon. 108 MP kamerasıyla Instagram’a leş gibi fotoğraf atan atanları al sen. iPhone 12 MP ile 108’lik Androidleri Instagram’da tokatlıyor. Ayrıca bu telefonun video kalitesine erişebilen bir Android yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 16 Ağustos 2021; 23:16:1 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.