Şimdi Ara

iPhone 13 serisinin fiyatlandırması sızdırıldı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
0
Favori
14.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Apple, bu depolama konusunda neden bu kadar pinti?

Çoğu üretici amiral gemisini 128-256 şeklinde sunuyor. Apple hala 64GB sunuyor. Hayır SE için olsa anlarım bütçe kaygısı var ama 13 serisi telefon alacak biri de 64GB telefon almamalı bence.

• Adamlar en yeni ve en pahalı modellere 1200 dolara yani 1200 birime sahip olurken biz bu telefonlara 20 bin tl ödüyoruz yazık zehir zıkkım olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Nickizm

Bu mesaj silindi.
    5 senedir 7 plus kullanıyorum ya yeter gari bence hakettim bu arada peşin alacağım. Zorlanmadan. Sıkıntı yok yani.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    Aaaa o sen misin dostum önceki hesabın yakında açılacak neden yeni hesap aldın ki

• quote:

Bu mesaj silindi.
    Hayırlı olsun nicktatör zaten iyi bir nick değildi bu daha güzel

• Türkiyede eski telefonla yeni telefonun aynı fiyata sahip olduğunu kim görmüş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: antonio_06

O fotograflarin cozunurlugune bak bide benim attigima. Kendi pinterest hesabimdan araklamislardir . Pinterest profilim Antoniooo06 buyur gir bak.

Sen ne saçma bi trollsün ya googledan resim atıp elinde çıkmayan telefon olduğunu iddia ediyorsun

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

Dostum saka gibisiniz. Mp ile kamera karsilastirmak, fotograftan anlamadigin belli. Git leş yazilimli xiaomi al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 64 gb lık teknoloji harikası.
    Omo oyos var moruq

• 12 kullanıyorum 14 de çentik kalksın öyle alacam şuan bana göre hiç bir fark yok

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt

hocam 5 yıl aynı cihazda sıkılmadan nasıl durabildiniz? Hele ki forum’un Apple bölümündeyken…

• iphone seven iphone alıyor yapacak bişey yok.

android tarafında ise markacılık olmuyor,farklı ürünler ve markalar tercih edilildiği için bu tüketici nezlinde güzel bir şey.En son xiomi firması telefonlarda önde gibiydi.iphone ile xiomi karşılaştırma testlerini merak ediyorum.

• Kasım 2013 dolar 2 TL, 1224 Dolar vermişiz.

8 yılda dolar cinsinden maaşım acayip eridi. Bu yüzden evime Ipad harici Apple ürünü sokmam. 2 tweet atıp,bankacılık işlemi için Iphone almak ülkemizde saçmalık. Aksini iddaa eden 1 maaşı ile 2 Iphone alabilen birileri olmalı.

iPhone 13 serisinin fiyatlandırması sızdırıldı

• quote:

Orijinalden alıntı: CaNeRR

12 kullanıyorum 14 de çentik kalksın öyle alacam şuan bana göre hiç bir fark yok
    120 hz ltpo ekran 12 de gelmeliydi geç kalındı sırf bu yüzden 12 tercih etmeyen çok kişi oldu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yurtdışında hep aynı para neredeyse en fazla 50-100 birim artıyor bizde mübarek geçen sene telefon alan adam bu sene satsa kâr ediyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Siyah Tavsan

12 ile farkı daha iyi batarya, daha iyi işlemci, küçülmüş çentik ve çok az daha iyi kamera olacak yani hissedilmeyecek iyileştirilmiş özellikler desek daha doğru olur. 12'den 13'e geçmenin hiçbir mantığı yok hali hazırda 12 de çok iyi telefon zaten.

Kısaca 12 S gibi oluyor hocam dediğiniz gibi. Çok fark olacak bir durum yok. 14'de yenilik yapar büyük ihtimalle.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.