Şimdi Ara

iPhone 13 serisinin fiyatlandırması sızdırıldı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
0
Favori
14.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yurt dışında insanlar çıktığı gibi ikiletmeden alırken bizde insanlar bankadan kredi çekiyor. Bir telefon almak için bunları yapacak duruma geldiysek diyecek söz kalmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anubisin_Ruhu kullanıcısına yanıt

3000 tl ye ip8 almıştım 3 sene kullandım aynı fiyata sattım. Bunu android telefonlarda hele çin telefonlarında yapamazsın istersen 2. El fiyatlara bak

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-37F4B34B4

hocam 5 yıl aynı cihazda sıkılmadan nasıl durabildiniz? Hele ki forum’un Apple bölümündeyken…

Valla hocam sıkılmadım pek açıkcası. Çünkü her anlamda yetti bana. Aslında takılsa yavaşlasa hemen sorun eder değişirim. Ha bir de kamerası da yetmese… ama cidden bir sebep bulamadım. Şimdi 120 hz ekranlı çıkacağından ötürü 13 serisine kesin geçiş yapacağım. Son aylar iyice sıkıldım artık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • antonio_06 kullanıcısına yanıt
    Şimdi bu zatı zerzevat başka forumlarda "saman ithal ediyoruz, hüü.." diye ağlamazsa ben de bişey demiyorum :)

• 12mini de indirim bekliyoruz.

• smart1978 kullanıcısına yanıt

içerlemissin erühlü.

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

5 senedir 7 plus kullanıyorum ya yeter gari bence hakettim bu arada peşin alacağım. Zorlanmadan. Sıkıntı yok yani.

Alıntıları Göster

Hayırlı olsun hocam şimdiden, uzun zamandır dayanmışsın artık vakti gelmiş bence de.  

• Kim ne derse desin, yine her zamanki gibi çok satmaya devam edecektir. 2017 yılından bu yana iPhone ve diğer Apple ürünleri kullanan birisi olarak yazıyorum, bu markanın dışındaki birçok firmaya verilen para, uzun vadede kullanıcıya zarar olarak geri dönüyor. Eskiden bu durumu ben de kabul etmeyenlerden olsam da zamanla bunun öyle olmadığını anladım.

Size tavsiyem, bütçenizi ayarlayın ve elmadan şaşmayın. Mesela 12 serisinde bir ihtimal elde kalanları satmak için indirim olabilir. Hali hazırda 11 kullanan birisi olarak gayet memnunum.

• quote:

Orijinalden alıntı: winuae

Hala 64gb ram nedir?

Depolama kapasitesidir o ram olsa duramazsın.

• antonio_06 kullanıcısına yanıt

bayıldım yoruma ya millet dellenmiş  

• Sonuçta bu telefonu alınca. Şirketteki arkadaşlar içlerinde vay anasını adamdaki telefona bak diyeceklermi , diyecekler. Yada bi cafede oturup telefonu ters koyup sipariş beklemek off. Ne Ego kasarım ne tatmin ederim kendinmi ha.. 500binlik 1milyonluk araban varmış gibi bu telefonu alınca insanlar sana o gözle bakıyor.

1milyonluk araç vs son model iphone 2side eşit derecede Ego kasmanı hava atmanı saglıyor. Yalnız biri 1milyon tl iken diğeri 15bin tl falan. Bence ego tatmin etmek için gayet ucuz bi meblağ.. Verilebilir.

Aynı şey gibi Knight onlineda +9 Silah takınca off adamdaki iteme bak diyorlar ya hani. Clana cagırırlar seninle dost olurlar falan. Bu telefonda aynı şey işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenqhisKhaan89 -- 18 Ağustos 2021; 16:22:20 >
  • The Blackmaster kullanıcısına yanıt

Anlamadım

• Kısaca elle tutulur yenilik yok çentik var. 1400 dolar..

Rakip firmalar daha fazla özelliği daha önce ve daha ucuza yaptı.

• Ekran altı kamera teknoloji piyasaya girmişken bu çentiğe bu para verilmez herhalde. O kadar ödüyorsun en azından tam ekran olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amma velakin -- 19 Ağustos 2021; 19:55:42 >
  • yasimboo Y kullanıcısına yanıt

1800 liraya aldığım Note 8 proyu 1 sene sonra 2500'e sattım. Kur nedeniyle oluyor bunlar. 3 sene önce dolar 3,70 seviyelerindeydi. Kendinizi kandırırsınız ancak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amma velakin -- 18 Ağustos 2021; 18:27:45 >
  • GEÇEN TEKNOSADA İPHONE 12 PRO MAX ELLEDİM ADAMLAR KALDIRIP ARKASINA FALAN BAKIYO SADECE DOKUNDUM SAKARLIĞIM TUTAR DÜŞÜRÜRÜM FALANDA HAYATIM KAYAR DİYE ADAMLAR 20000 DE OLSA ALIRIM DİO WTF

• Bari 13 ve 13 mini de 120 hz ekran olsaydı. Sıfır yenilik.

• quote:

Orijinalden alıntı: yasimboo

3000 tl ye ip8 almıştım 3 sene kullandım aynı fiyata sattım. Bunu android telefonlarda hele çin telefonlarında yapamazsın istersen 2. El fiyatlara bak

Valla hocam 3 yıl sonra satmak için cebimde 10k lık bi ürün neden taşıyayım. Bunun çalınma, kırılma gibi riskleride var. Bu dusunce ile araba alip satmak daha mantikli. Ticaret boyutu sizin ki. Tekrar diyorum ülkemiz şartlarında bugün iphone almak mantıksız(yorumumda da belirtttim maddi durumu iyi olana diyecek sozum yok). 2013 de aldım o zaman ki maaşımla rahat alabiliyordum mantıklıydı fakat bu gun neredeyse yari yariya maasim dolar karsisinda düştü. Yorumum da bu kapsamdaydı zaten

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.