< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
iPhone 13 serisinin fiyatlandırması sızdırıldı (7. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
-Telefon alırken en çok neye dikkat edersiniz ?
+İnstagrama güzel fotoğraf atmasına
-
Amaç oldukça basit aslında. Özellikle kur farkı oluşan ülkelerde insanlae 128 ya da 256 almak yerine 64 gb alıp cloud kullanıyor, bunu sürüme vurunca muhtemelen firma daha çok para kazanıyordur. İphone 12 konusuna girip bakabilirsin.
insanlar hala 64 gb alınır kanka icloud çekersin diyorlar. Yıl 2021, 64 gb yeter diyorlar evet.. diyor ki uygulama kullanmıyorum. madem uygulama kullanmıyorsun ne diye bu telefonu alıyorsun birader? Zaten bütçe sıkıntın olmasa 64 yeter mi diye sormazsın soruyorsun ki bütçe sıkıntın var, git yarı fiyatına başka telefon al uygulamayla işin yoksa.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
12 illa ki düşecektir yoksa zaten satamaz. Iphone 11 fiyatları gibi olur belki kur yüzünden daha yüksek bile olabilir ama 13den düşük olur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ctrl-alt-delete
O dolar bazında fiyatlar aynı kalacak hocam :))
Alıntıları Göster1 ayda dolar 9 olmaz herhalde değil mi
10 bile olabilir haklısın
Mini serisinin devam etmesi süper olmuş, mevcut durumda 12 mini kullanıyorum umarım uzun yıllar devam ederler.
-
İphone 13 64gb 799 usd yazıyor. 799 usd=6.813 TL ------------- Bu arada İphone 11 (7600 TL)
Fiyatlar İphone 12 seviyesinde olacak deniyor. İphone 12 64 gb 10699 TL ???
Akıl oyunları detected
-
Valla fiyat çok mu evet, eder mi hayır ama adamlar stabil ve uzun ömürlü telefon yapıyor mu tartışmasız evet hem eşim hem ben 2015 yılından beri i phone 6s kullanıyoruz hala canavar sadece 1 kere pil değişimi yaptım. Bana 1 tane telefon söyler misiniz 7 yıl hiç sorunsuz, takılmadan hata alamadan deli olmadan kullanabileceğim telefon
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
48 MeGaPikSeL ReDmi nOtE 7 bUndAn iYi çEkeR kArdEşİm.
eVeT mObİl cİhAzLaRdAn çOk iYi aNlıyOrUm neReDeN bİldİn
-
İphone 6s artık öldü be. Hiçbir teknolojik özelliği yok cihazın. Arkadaşımda düz iphone 6 var buram buram yavaş çalışıyor cihazı gelen aramayı açarken bile yavaş çalışıyor arayüz bizzat denedim. Yani bu 2021 senedinde iphone 6 7 falan kullananlar tamamen boş cihaz kullanıyor. Hiçbir yazılımsal avantajı yok teknolojik özelliği yok vs vs. Bi samsungun amiral gemisi cihazı kullanın ondan sonra iphonenin yüzüne bakmazsınız.
-
Bence telefondan beklentiye bağlı, benim kullandığım herşey için yeterli.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ya tabi beklenti önemli. Ama ben en önemli çerçevesiz olmasına ve ekran kalitesine en başta dikkat eden birisiyim. Kullandığım cihaz da S10+ şuanda. Beni bu cihaz tatmin ediyor şuanlık. Bir kaç sene sonra yine S serisinden alabilirim beklentimi karşılamaz ise iphone 13 falan bakarım.
-
Ye kürküm ye.
Evet iPhone kullanırken insanlar daha fazla değer veriyor
quote:
Orijinalden alıntı: WatchAndLearnnİphone 6s artık öldü be. Hiçbir teknolojik özelliği yok cihazın. Arkadaşımda düz iphone 6 var buram buram yavaş çalışıyor cihazı gelen aramayı açarken bile yavaş çalışıyor arayüz bizzat denedim. Yani bu 2021 senedinde iphone 6 7 falan kullananlar tamamen boş cihaz kullanıyor. Hiçbir yazılımsal avantajı yok teknolojik özelliği yok vs vs. Bi samsungun amiral gemisi cihazı kullanın ondan sonra iphonenin yüzüne bakmazsınız.
O kadar haklısınızki Samsung kullanan bir daha başka bir şey kullanmaz
8 Plus tan Samsung s10 Lite a geçtim. En az 5 yıl kullanacağım
Birde şey dogru sanırım androidin 2.senesinde satmaya kalkınca degeri cok düşüyor ama daha 2 ay önce kaç yıllık iphone 6s im vardi 64gb - 2000tlden sattım. Şaka gibi 6 yıllık telefonu 2bin tl verip aldı adam. Bundan daha güçlü android telefonum vardı 6s kasarken asphalt 9da S7 samsung kasmıodu. Hemen hemen aynı tarihlerde cıktı bu telefonla. s7'i 1200 tlden zor sattım.
-
Eşim 2016 model bir 6s kullanıyor. Geçen sene bataryasını değiştirdim. Cihaz öyle ahım şahım yavaş değil. Ne telefonu açarken yavaş açıyor ne de bankacılık uygulamalarında. Zaten kendisi instagram, banka uygulamaları, kamera galeri tarayıcı ve alışveriş uygulamaları gibi temel şeyleri kullanıyor telefonunda, belki bir iki de fotoğraf düzenleme uygulaması.
Diyorum sana samsung alalım bir tane, neden ki bu telefon işimi görüyor diyor.
-
O zaman bozulana kadar yola devam 6S ile. Ama güzel bir samsung aldıktan sonra keşke daha erken alsaymışım diyor insanlar, genelde iphoneden geçenler öyle söylüyor.
-
Evet hocam, yaşı genç olan ya da teknoloji ile ilgilenenler 2 yıllık telefonlarda bile farkı anlıyor ama eşim gibi telefonu belli başlı uygulamaları kullanmak için alıp, çok bir performans istemeyen insanlardan çok var. Kaliteli olsun, uzun yıllar gitsin, arıza ile formatla vs işim olmasın- başım ağrımasın diye düşünen bir çok insan da iPhone tercih ediyor. Türkiyede ilk olarak 2. eli iyi olduğu için, 2. olarak da bahsettiğim bu düşünce tarzından dolayı Apple bu kadar popüler. Zaten son 2-3 yıldır son modelini alabilenlerin sayısı da azdır tahminimce.
-
Apple bu isteklerinize yanıt verir. 2. elde değerinin az altında gider. Ama dediğim gibi teknolojiyi çok kısık sunar ve çok fahişe satar..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X