Şimdi Ara

iPhone 13 serisinin fiyatlandırması sızdırıldı (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
0
Favori
14.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Mesajı 104 kişi beğenmiş . Naptınız la siz.

Apple sizlere ne kadar geçirse azdır yemin ediyorum.

• DoNaNıMcı kullanıcısına yanıt

Maalesef durum böyle hocam, yılların teknolojisi AOD bile yok. NFC ise var ama yok, atıyorum kartı telefonun arkasına okutmak istedin diyelim, ya iphone kullanmayı unutacaksın yada kartla ödeme yapmayı.

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt

Dostum sen bir ara kendinwe android cihaz almayı düşünüyordun, yanlış mıyım?

• ***RAMMSTEIN*** kullanıcısına yanıt

Amann Oda olmayıversin hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lexco

Dostum sen bir ara kendinwe android cihaz almayı düşünüyordun, yanlış mıyım?

Evet hocam ama kamera anlamında tatmin etmediler hiç biri. Yine kapalı değilim androide. ios telefonlar kadar gerçekci çeken mantıklı bir android çıkarsa neden olmasın? Eylülde samsung m52 5g çıkacakmış mesela. Ona da bakıp eğer kafama yatmazsa 13 pro max alacağım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anubisin_Ruhu kullanıcısına yanıt

Hocam para zor kazanılıyor zaten o sebeple 2. El değeri de önemli benim için aynı özellikte android tv aldığınızda satarken de zararınız olur ki sizin için o tutar düşük de olsa benim için önemli. Ama dediğiniz gibi gücünüz

hiç bir iphone modeline yetmiyorsa (4000 tl altı) o durumda zaten zorlamak anlamsız ama 6000 civarına cıkıldı mı bence iphone her zaman avantajlı

• amma velakin kullanıcısına yanıt

İphone alsan daha yükseğe satardın işte onu demek istedim istersen deneyelim ilk çıktığı gün iphone12 alalım sen de muadili aynı fiyatta xiaomi , oppo samsung vb telefon al 1 sene sonra satalım hangisinin fiyat kaybı daha çok olacak. İphone bu konuda alman arabaları gibi muamele görüyor

• Bu fiyattan iphone 13 mü olur deniyordu 😂😂😂

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.