Mesajı 104 kişi beğenmiş Apple sizlere ne kadar geçirse azdır yemin ediyorum. |
iPhone 13 serisinin fiyatlandırması sızdırıldı (8. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Maalesef durum böyle hocam, yılların teknolojisi AOD bile yok. NFC ise var ama yok, atıyorum kartı telefonun arkasına okutmak istedin diyelim, ya iphone kullanmayı unutacaksın yada kartla ödeme yapmayı.
-
Dostum sen bir ara kendinwe android cihaz almayı düşünüyordun, yanlış mıyım?
-
Amann Oda olmayıversin hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet hocam ama kamera anlamında tatmin etmediler hiç biri. Yine kapalı değilim androide. ios telefonlar kadar gerçekci çeken mantıklı bir android çıkarsa neden olmasın? Eylülde samsung m52 5g çıkacakmış mesela. Ona da bakıp eğer kafama yatmazsa 13 pro max alacağım.quote:
Orijinalden alıntı: LexcoDostum sen bir ara kendinwe android cihaz almayı düşünüyordun, yanlış mıyım?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam para zor kazanılıyor zaten o sebeple 2. El değeri de önemli benim için aynı özellikte android tv aldığınızda satarken de zararınız olur ki sizin için o tutar düşük de olsa benim için önemli. Ama dediğiniz gibi gücünüz
hiç bir iphone modeline yetmiyorsa (4000 tl altı) o durumda zaten zorlamak anlamsız ama 6000 civarına cıkıldı mı bence iphone her zaman avantajlı
İphone alsan daha yükseğe satardın işte onu demek istedim istersen deneyelim ilk çıktığı gün iphone12 alalım sen de muadili aynı fiyatta xiaomi , oppo samsung vb telefon al 1 sene sonra satalım hangisinin fiyat kaybı daha çok olacak. İphone bu konuda alman arabaları gibi muamele görüyor
Bu fiyattan iphone 13 mü olur deniyordu 😂😂😂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X