Şimdi Ara

iPhone 13 yerine 16 Alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kafani daha fazla bulandirma,16 128 al geç max depolama 95-100gb kalir yeterli kararsiz kalmak iyi değildir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 10 Kasım 2024; 10:54:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt

Cihazda neleri kontrol etmem gerek? Ne gibi sorunlar çıkabiliyor iPhone 16 özelinde? Bir de iPhone 16 satışları Pro kadar çok olmadığı için acaba ilk seri mi gelir ve o serinin Prodaki ilk seri ekran sorunu gibi herhangi bir sorunu var mı?

• Hocam daha almadin mi.? Neyi bekliyorsun hocam,para cokmu geliyor gözüne geliyor sanirim:)) sayfasindaki arkadaşlara sor kendileri daha iyi yorum yapabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 17 Kasım 2024; 20:18:55 >

Apple storede milletin cihaz alırken ne kadar hızlı karar verdiğini görünce şok oldum geçen. O yüzden tepkinizi normal karşılıyorum 😀

256GB sini sipariş verdim ama takas falan derken gelmesi uzun sürer büyük ihtimalle. O kadar para veriyorken 3-4 bin az vermek için hafıza derdi çekmek istemedim minimum 2-3 sene kullanırım zaten.

• 55superx 5 kullanıcısına yanıt

Hayirli olsun allah utandirmasin,60 hz alişirsin:)

S23ü bir haftadır falan 60Hz kullanıyorum çok sorun yok gibi. Hiçbir zaman keşke şu animasyonu 120Hz görsem demedim hani. Ama 120Hz ye geri dönünce de vay be çok akıcı dedirtiyor yalan yok.

Sağolun. Kamerayı falan da mağazada denedim çok iyi geldi, hızından zaten şüphem yok. Umarım bir kronik sorun falan da çıkmaz da uzun süre kullanırım bakalım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 17 Kasım 2024; 21:12:28 >

Appleden almanin tek avantaji geri iade yapicağinda sorun olmamasi,ama gel gör ki el mahkum takas vs olunca olduda begenmedin sorun oldu o biraz kafa agritiyor.Memnun kalirsin hayirli olsun.

Takas neyse de 256GB 16 nın Apple fiyatı 70 bin, ben 62500e aldım. O fark yüzünden cihazlara Apple Storede bakıp siparişi internetten verdim mecbur.

Hayirli olsun

Hayırlı olsun güzel bir cihaz. Hz olayına takma derim

• hayloft H kullanıcısına yanıt

Siz ikisini de kullanmıştınız diye hatırlıyorum. Proya geçişte Hz farkını hissetmediniz mi? Şahsen sırf 120Hz diye buna 62 bin vermek yerine Prosuna 88 bin vermek istemedim. Zaten daha ağır olması gibi birkaç konu da Proya gerek yok dedirtti. Keşke Pro alsaydım dedirtecek bir durum var mı sizce?

Not: 16 nın kamerası süper gerçekten, S23 ile yan yana kıyas yaptım mağazada. Garip bir şekilde telefoto konusunda bile S23 den iyi cihaz. 3X Zoomda S23 de fotoğraf daha çok bozuldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 17 Kasım 2024; 21:31:26 >

Kamerası s23'ten sonra çağ atlatmıştır o kesin. Ben 120 hz farkını hissettim ama başka fark görmedim. 16 gayet hoş

Cuma günü gelmişti benim iphone 16 deniz mavisi 128 gb.

Batarya temmuz 2024 üretimi, telefon üretim tarihini 3utools henüz göstermiyor muhtemelen ağustos 2024 üretimidir. Batarya üretimi ile telefon üretimi arasında genelde 1 ay zaman oluyor. Çin üretimi geldi, ekran samsung, sarı ekran dokunmatik problemi v.s. yok her şey kusursuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 18 Kasım 2024; 11:32:19 >
  • donanımcı123 kullanıcısına yanıt

Temmuz geldiyse herhalde ilk partiyi bile satamadı Apple, bana da öyle gelir sanırım. Ama kronik sorun vs yoksa iyi. Malum 16 Pronun ilk serisi baya sorunlu.

Cihazın siyah renginde sorun var sanırım, Apple Store teşhirden kaldırmış siyah cihazları. Geçen baktığımda Magsafe ile temas eden her yeri çizilmişti siyah cihazların, onunla alakası olabilir. Normalde siyah alırdım sanırım ama hem eski cihaz siyah diye hem o sorundan dolayı ben de teal aldım bu sefer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 18 Kasım 2024; 11:29:2 >

Haziran 2024'den başlıyor üretim Temmuz 2024 ikinci parti ama tabi dediğim gibi bunlar batarya üretim tarihi telefonun üretim tarihi daha sonra oluyor.

Cihaz elime geçince nelere dikkat etmeliyim? Kutuyu açmadan ve açtıktan sonra kontrol etmem gereken neler var? Benim de bugün veya yarın gelir herhalde.

Kasaya bak, kamera merceği çevresine bak, mercek içine bak toz falan var mı, imei sorgulama yap e-devlet’ten, telefonu kurduktan sonra da kamera, hoparlör , ekranı test edersin, 3utools programına bağlayarak ekran markasına bakabilirsin. Bir de kutu arkasında üretim yeri yazar çin ve hindistan 2 ayrı üretim var çin üretimi daha iyi diyorlar ama bir gerçekliği var mı kesin bir şey yok.

Bataryaya baktım üretimde ağustos 2024 yazıyor, üretimden kasıt kutudaki "çinde toplanmıştır" yazısı ise bende de çin oluyor sanırım. Dokunmatikte bir sorun görmedim, ekran baya sarı tonlu bir renk veriyor S23 ün ekranı bembeyaz göz yoruyordu ama biraz daha beyaz olsa iyiymiş. Renk ayarı varsa yapayım.

3utools denen şeye nasıl bakabiliyorum? Bilgisayar ile yapılıyor ise Macbook kullanıcısıyım onunla oluyor mu ve oluyorsa nasıl oluyor?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.