Şimdi Ara

Tüm iPhone ve iPad Modelleri | Kılıf, Ekran Koruyucu ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.873
Cevap
256
Favori
254.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Merhabalar hocam ben almayı düşünüyorum teklifiniz hala geçerliyse iletişime geçelim.

• Merhaba arkadaşlar, İPhone 14pro için kılıf tavsiyeniz var mı?

• Cnytkyz C kullanıcısına yanıt

Bunu öneririm.Sert plastik oldugu için sararmada yapmıyor.Başka yerde var mı bilmiyorum 13 serisinde türkiyeye gelmişti suan gelmedi sanırım.

Tüm iPhone ve iPad Modelleri | Kılıf, Ekran Koruyucu ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]
    Tüm iPhone ve iPad Modelleri | Kılıf, Ekran Koruyucu ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]aliexpress.com
    230.88TRY |IPhone 14 için Baseus şeffaf manyetik telefon kılıfı 13 12 11 Pro Max kablosuz şarj kapak iPhone13 için 12Pro Max mıknatıs kılıf| | - AliExpress
    https://tr.aliexpress.com/item/1005004780036845.html?spm=a2g0o.cart.0.0.575a406axEtMmD&mp=1&gatewayAdapt=glo2tur
  • 14PM için alttaki kılıftan kullanan var mı?

Spigen Apple iPhone 14 Pro Max Kılıf Liquid Air Matte Black - ACS04813https://www.hepsiburada.com/spigen-apple-iphone-14-pro-max-kilif-liquid-air-matte-black---acs04813-p-HBCV00002W4G84?url_src=ios-product-detail

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peerless -- 8 Kasım 2022; 1:15:37 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Peerless kullanıcısına yanıt
    Ben iPhone 11’de kullanıyorum.. gayet şık ve koruyucu bir kılıf.. tavsiye ederim.. telefon kaç kere düştü yere hiç birinde zerre zarar görmedi..

• Peerless kullanıcısına yanıt
    Ben aldım iade ettim daha önce xr kullanırkende bu kılıfı kullanmıştım o zaman gerçekten kaliteliydi 14 pm için olan çok ince plastiği kalitesiz hatta ben sahtemi gönderdiler diye düşündüm bir ara spigene yakışmayan kılıf

• Merhabalar,

fiyatı orta şeker (2000tl harcamak istemiyorum açıkçası bu aksesuarlara ama ucuz olup işe yaramayan bir şeyde istemem)iş görür kılıf ve cam koruyucu ihtiyacım var. Koruyucu için hizalama aparatı olursa çok çok iyi olur. Konu ile ilgili önerileriniz beni memnun eder.

şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orta yollu şarj adaptörü arıyorum

bu ürünü kullanan var mı? ya da tavsiye edebileceğiniz bir ürün

Tüm iPhone ve iPad Modelleri | Kılıf, Ekran Koruyucu ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]
    Tüm iPhone ve iPad Modelleri | Kılıf, Ekran Koruyucu ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]amazon
    Spigen SteadiBoost 27W Hızlı Şarj Cihazı USB-C PD 3.0 (Power Delivery) iPhone Şarj Adaptörü F210 - 000CA26477
    https://www.amazon.com.tr/Spigen-F210-Cihaz%C4%B1-SteadiBoost-Delivery/dp/B07V7YHXY6/?tag=web-desktop-forum-21&ie=UTF8&language=tr_TR
  • feylezof77 F kullanıcısına yanıt
    Telefonun ebadı düşününce ince olması iyi aslında ama kalite anlamında şüphe varsa emin olamadım. Biraz daha bakınayım bakalım.

• 14 pro için yurtiçinden çerçevesiz şeffaf kılıf bulabileceğim bir yer var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PearLJaM -- 9 Kasım 2022; 10:27:10 >
  • scanh kullanıcısına yanıt
    Kaç praydı hocam?

• BijonAnahtarı kullanıcısına yanıt
    Sepette %25 indirim uyguluyordu.

• xyz35 kullanıcısına yanıt
    Tüm cihazlarımda kullanıyorum ( 13pm, 14pm, watch, airpod, ipad). Çok basarılı bir şarj aleti.

• Donnie.Brasco kullanıcısına yanıt
    Verdik bakalım siparişi. Teşekkür ederim yorumun için👍

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar. Youngkid marka kılıf kullanan var mı acaba? Özellikle rock ve jade benim çok hoşuma gitti.

• Merhaba,

Bu kılıf spigen tr sitesinde 519,90 TL Spigen orjinal sitesinde 24.99 dolar yani 464.78 tl ama hepsiburadada 219,90 TL satıcısıda hepsiburada. sahte olma ihtimali var mıdır ?

https://www.hepsiburada.com/spigen-apple-iphone-14-pro-kilif-liquid-crystal-4-tarafi-tam-koruma-crystal-clear-acs04953-p-HBCV00002W4G6G

Tüm iPhone ve iPad Modelleri | Kılıf, Ekran Koruyucu ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]www.spigen.com.tr
    iPhone 14 Pro Kılıf, Spigen Liquid Crystal 4 Tarafı Tam Koruma Crystal Clear | Spigen
    https://www.spigen.com.tr/urun/iphone-14-pro-kilif-spigen-liquid-crystal-4-tarafi-tam-koruma-crystal-clear

• Merhabalar iphone 14 pro için önerebileceğiniz lens koruyucu var mı acaba?

• Torras veya panzer glass ekran koruyucu kullanan var mı? tavsiye eder misiniz? Daha önce isimlerini hiç duymadım.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.