Selamlar, 14 Pro Max 256gb ve 14 Pro 256gb alarak aranıza katıldım. Kılıflar tamam, orj apple slikon kılıf aldım ikisine de ama ekran koruyucu henüz almadım. Araştırıyorum. Normalde 12pm olsun 13pm olsun Spigen kullandım hep ve memnun kaldım. Bu yeni telefonlar için de iyi mi acaba? Hem PM hem de P için bundan sipariş vericem ama vermeden önce buradan fikir danışmak istedim. Pek ucuz camlar değil, iyi zam yapmışlar. Kullananlar memnun mu? Ya da şunu al dediğiniz başka modeller var mı? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dcorp -- 3 Kasım 2022; 1:37:36 > |
Tüm iPhone ve iPad Modelleri | Kılıf, Ekran Koruyucu ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU] (8. sayfa)
-
-
Apple sadece şık göründüğü için alüminyum yapmadı…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı ürünün ip13 pm için olanını 2 ay evvel 247 Liradan almıştım.
Tavsiyem 30-40 Liralık cam ile idare edin, zira pahalı cam fiyatları zamanla normale dönecek…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu memlekette pahalı olan heçbirşeyin zamanla normale döndüğü görülmüş ve duyulmuş deeldir...
-
Kaça vereceksiniz hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Selamlar, daha önceden de yazdığım gibi aliexpress üzerinden orijinal deri kılıflardan satın aldım. Vergi dahil 270₺ civarında fiyatı var. Her gören kesinlikle çok beğeniyor ve telefona aşırı hava katıyor. Ayrıca silikon kılıf gibi cebe girip çıkarken sorun yaratmıyor. Normalde parlak olan kılıfları kullanamıyorum çünkü elim terliyor ancak bu kılıfta öyle bir sorunla karşılaşmadım. Magsafe için ekstra mıknatısı var ve aşırı güçlü tutuyor. Satın aldığım link kapanmış onun yerine 14 pro leather case diye aratıp qiji store(benim satın aldığım) mağazasından alabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thursy -- 3 Kasım 2022; 11:48:37 >
-
Hayırlısı olsun da orijinal değil tabii ki
Dıştan bakınca ve koruma durumunu düşününce orijinalliğin değiştirdiği bir durum olduğunu düşünmüyorum hocam o yüzden 1299₺ bence gereksiz bir miktar. Onun yerine her rengini alıp farklı farklı kullanırım daha iyi.
-
Tercih meselesi ama o kadar para istediklerine göre orjinalin vardır bir kerameti...
-
Orjinalin hiçbir kerameti yok 1 ayda soyuluyorlar
Hiçbir kerameti yok hocam. İnsanlar böyle düşündüğü için bu kadar pahalı. İşçilik farkı elbette fiyat farkı gerektirir fakat şimdiki üretim teknolojisi ile yan sanayi ürünler de birinci sınıf kalitede üretilebiliyor. Orijinal diye aldığınız ürünü belki çakma dediğiniz firma apple için fason üretiyor (farazi konuşuyorum).
O yüzden 4-5 kat fiyat farkı bana mantıklı gelmiyor.
Çakması 200 iken orijinali 400 olsa anlaşılır. Ama 1000 liralar bu kılıflara yazık günah. Tüketim malzemesi sonuçta. Sarf malzemesi. Kullan, eskiyince at yenisini al.
hiç sanmıyorum hocam belki yapıldığı fabrikalar bile aynidir. biri 10 uzerinden 9 kaliteyle yapıyordur biri 10 uzerinden 7 kaliteyle yapıyordur. çoğu insan pahalıdır vardır kerameti dediği icin telefoncularda satılan ekran koruyucularda bile bu orijinal, daha kaliteli vs. diye 2-3 kat pahalıya satıyor.
13 pro nun kamera koruyucusu 14 pro ya uyar mı ?
Ben de bu tip bir kılıf almıştım 13 pro için geçen sene. Kalite falan süper lakin taktıktan sonra kılıfı çıkarmak o kadar zor ki çile çektirdi bana. Bu kılıfta takma çıkarma rahat mı ?
-
Hocam bu da sert ancak bi sure sonra alisiyosunuz ve kolay çıkıyor.
merhaba bana yeni link paylaşabilir misiniz. Dediğiniz mağazada bi tane apple logolu deri kılıf var o da 300 küsür falan
-
amazonelago Glide iPhone 14 Pro kılıfı (6,1 inç) ile uyumlu, koruyucu TPU kılıf, iyileştirilmiş darbe direnci, kamera koruması, çizilmez, basit ve benzersiz tasarım (şeffaf/mor)https://www.amazon.com.tr/koruyucu-iyile%C5%9Ftirilmi%C5%9F-korumas%C4%B1-%C3%A7izilmez-benzersiz/dp/B0B6TJ6LBF/ref=mp_s_a_1_3?crid=CD19NCDRYQHK&keywords=elago+iphone+14+pro&qid=1667485565&qu=eyJxc2MiOiIzLjM5IiwicXNhIjoiMi44MCIsInFzcCI6IjEuNTYifQ%3D%3D&sprefix=Elago+%2Caps%2C201&sr=8-3
Şu elago kılıf hakkında bilgisi olan var mı? Baya sağlam ve şık duruyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
IPG iPhone 14 PRO MAX Tam Kaplama (Ekran ve Arka Koruma)www.amazon.com.trAmazon.com.trhttps://www.amazon.com.tr/dp/B0BFFRVG4M/ref=cm_sw_r_cp_api_i_VERRHGR9KCSJDCS8TF0Q
Almayın,
Sözde 14 Promax için diye etiket yapıştırmışlar ama kertik açıklığından 13 PM için olduğu belli.
Çöpe attım…
-
selam sizce düz 14 alınır mı ?
-
300tl makul fiyat olur diye düşünüyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X