Almışken iyi bir şey alın tavsiyem spigen yada benks marka tam boy |
Tüm iPhone ve iPad Modelleri | Kılıf, Ekran Koruyucu ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU] (11. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Dostlar Spigen marka camlara o kadar para vermeyin Benks v pro camlar daha kaliteli spigenden tavsiye ederim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Benks kevlar yada momax
-
-
-
Merhaba Hepsiburada satıcısı sahte olma ihtimali zayıf. Ben aldım %15 daha indirim yaptılar 185 liraya geldi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Linki var mı aradım yazdığınız şekilde bişey çıkmadı
Nasıl hocam bu kılıf? Memnun musunuz?
-
-
Şarj adaptörü için tavsiye verebilir misiniz? Orijinali çok pahalı geldi. Güvenilir fiyat/performans bir ürün arıyorum
Anker nano 20w alabilirsiniz. Aradığınız ürün:)
Bu kenarları beyaz olan ekran koruyucular kenarları siyah olan modellerden daha mı dar kesim oluyor. Yani kenarlarda daha fazla mı boşluk kalıyor.
Hocam fazla dikkat etmedin açıkçası, kılıfla beraber resimdeki camı yapıştırdım az önce, çok bi boşluk kalmıyor kılıf ve cam arasında
Değerlendirme fotolarına ve YouTube dan bir iki videoya baktım öyle geldi bana sanki. Şu an bende kenarları siyah olan bir model takılı kılıf ile cam koruyucu arasında hiç boşluk yok. O boşluk kalma işini sevmiyorum. Fiyat güzel aslında 3 lü ürün için.
-
Güzelim cihaz ne hale gelmiş
Desenli olduğu için ben de beğenmedim ama Kılıfın altında görünmüyor amaç tozdan korusun yeter. Zore’nin ürünü çıkana kadar dursun napalim
en son iphone 11 cihazıma bodyguardz kaplama yapmıştım çıkardığım da hep iz bırakmıştı bazı yerleri daha parlak kalmıştı telefonun bir daha kullanmadım açıkcası tavsiye etmiyorum iyi bir kılıf kullanın yeterli
-
Allah affetsin çok kötü. Hatta ileri götürüyorum Apple yetkilisi olsam bu fotoyu görsem, para iadesi yapar cihazı alırım sizden.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X