Şimdi Ara

Tüm iPhone ve iPad Modelleri | Kılıf, Ekran Koruyucu ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.873
Cevap
254
Favori
254.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Almışken iyi bir şey alın tavsiyem spigen yada benks marka tam boy

• Dostlar Spigen marka camlara o kadar para vermeyin Benks v pro camlar daha kaliteli spigenden tavsiye ederim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mylove kullanıcısına yanıt
    Benks kevlar yada momax

• visceroid V kullanıcısına yanıt
    Momax olabilir aynısı bende mevcut
    Tüm iPhone ve iPad Modelleri | Kılıf, Ekran Koruyucu ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]

• Cnytkyz C kullanıcısına yanıt
    Wiwu mat magsafeli kılıf

Tüm iPhone ve iPad Modelleri | Kılıf, Ekran Koruyucu ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]

• 14 proda kılıf olarak Buff kullanıyorum memnunum, ekran koruyucu amazondan aldım 8 gün civarında geldi, henüz deneyemedim şehir dışındayım ama yorumlar iyi, 3 adet olması ve aparat olması avantaj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AndOne -- 11 Kasım 2022; 0:14:3 >

• kskmehmet5 kullanıcısına yanıt

Merhaba Hepsiburada satıcısı sahte olma ihtimali zayıf. Ben aldım %15 daha indirim yaptılar 185 liraya geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BogazınYargıcı kullanıcısına yanıt

Linki var mı aradım yazdığınız şekilde bişey çıkmadı

• BogazınYargıcı kullanıcısına yanıt

Nasıl hocam bu kılıf? Memnun musunuz?

• AliExpress’ten aldığım arka ve çerçeveler için mat body teslim edildi. Akşam deneyeceğim bakalım umarım sorunsuz uygulayabilirim:)

• Şarj adaptörü için tavsiye verebilir misiniz? Orijinali çok pahalı geldi. Güvenilir fiyat/performans bir ürün arıyorum

• Alastair JR A kullanıcısına yanıt
    Anker nano 20w alabilirsiniz. Aradığınız ürün:)

• AndOne kullanıcısına yanıt

Bu kenarları beyaz olan ekran koruyucular kenarları siyah olan modellerden daha mı dar kesim oluyor. Yani kenarlarda daha fazla mı boşluk kalıyor.

• Cnytkyz C kullanıcısına yanıt
    Hocam fazla dikkat etmedin açıkçası, kılıfla beraber resimdeki camı yapıştırdım az önce, çok bi boşluk kalmıyor kılıf ve cam arasında

• AndOne kullanıcısına yanıt

Değerlendirme fotolarına ve YouTube dan bir iki videoya baktım öyle geldi bana sanki. Şu an bende kenarları siyah olan bir model takılı kılıf ile cam koruyucu arasında hiç boşluk yok. O boşluk kalma işini sevmiyorum. Fiyat güzel aslında 3 lü ürün için.

• AliExpress’ten aldığım 14 pro max için body’i uyguladım. Arka kısmında maalesef kâğıt yapışması oldu ama neyse. Ben mat almıştım ama desenli olan modeli yollamış Çinliler. Ürünün kalitesi güzel araç folyosu gibi yapısı.

• Gokcesel kullanıcısına yanıt
    Güzelim cihaz ne hale gelmiş

• feylezof77 F kullanıcısına yanıt
    Desenli olduğu için ben de beğenmedim ama Kılıfın altında görünmüyor amaç tozdan korusun yeter. Zore’nin ürünü çıkana kadar dursun napalim

en son iphone 11 cihazıma bodyguardz kaplama yapmıştım çıkardığım da hep iz bırakmıştı bazı yerleri daha parlak kalmıştı telefonun bir daha kullanmadım açıkcası tavsiye etmiyorum iyi bir kılıf kullanın yeterli

Allah affetsin çok kötü. Hatta ileri götürüyorum Apple yetkilisi olsam bu fotoyu görsem, para iadesi yapar cihazı alırım sizden.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.