Şimdi Ara

Apple iPhone 14 Pro / iPhone 14 Pro Max [ANA KONU] (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40.187
Cevap
695
Favori
2.162.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
100 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende 13 Pro 256 var şu an. Polonya'ya gidiyorum artık uzun bir süre. Burada bunu satıp orada 14 Pro 256 alsam, burada bunu 2. el sattığımdan daha ucuza alacakmışım gibi geliyor. Hiç bir çiziği vs olmayan Siyah 13 Pro 256 GB'ler kaça gidiyor bu ara?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuhan Apatay -- 8 Eylül 2022; 4:4:52 >
  • Hocam yaptığınız hesap doğru değil. Çok düz mantık olmuş. Birkaç sayfa geride bir arkadaş doğru bir şekilde hesap yapmıştı. (Mobilde 33-35. Sayfa olması lazım.)

Zaten direkt olarak Apple’daki üst düzey birinden aldığım bilgiye göre de Apple kuru 22’den hesaplıyor. Her kur artışında bilgi alıyoruz. (Avrupa fiyatına göre hesaplasan bile 20.5-21 yapıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gürcistan'dan 14 pro alacağım. Dolar bazında fiyatı değişmediği için lari olarak çok zam geleceğini düşünmüyorum. Geçen sene 13 pro kaç lariden çıkmıştı hatırlayan var mı?

Edit: lari, dolar karşısında geçen seneye göre değer kazanmış hatta.
    Apple iPhone 14 Pro / iPhone 14 Pro Max [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A NEW LIFE -- 8 Eylül 2022; 5:16:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2-3 kere sorulmuş bir de ben sorayım. Amerika’ya gittiğimizde normal sim kartlı telefon alamayacak mıyız şimdi? Satmıyorlar diyelim e-sim uygulamasının Türkiye’deki verimli bir şekilde sunulup sunulmadığı hususunda bilgisi olan varsa bilgilerini paylaşırsa sevinirim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Aklınızı başınıza toplayın arladaşlar. Bir telefon için ABD’ye de gidilmez. Bu telefonu artık porsche lamborgini kullanan adamlar kullanabilir.

Ben de apple ekosistemimden çıkma kararı aldım. Böyle bir fiyatlama politikası asla olamaz. Adamlar artık ayrışma derdinde. Bırakın da nokia gibi olsunlar. Akıllı olun, bu fiyatlara bu teknoloji değmez. Yine de tercih sizin tercihiniz kardeşlerim. Kuru 22-24 liraya sabitlemek akıl karı değil. Apple watch’ta ise 35 liraya sabitlemişler. Kimse köle değil. Apple Türkiye ofisinde çalışanları zengin etmek istiyorsanız alın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reutersakonusanyetkili -- 8 Eylül 2022; 6:50:6 >
  • cezaaka C kullanıcısına yanıt
    Hocam aşırı düşük bir teklif değil mi ben mi yanlış anladım

• 8 kusur asgari ücret İphone 14 pro max … yanı gerçekten mantık dışı fiyat 44 bin TL yurt dışından gelen varsa aldırtın yarı yarıya denk geliyor

Herhalde hayatım boyunca yaptığım en doğru yatırım tr garantili 13 pro almak oldu 16 bin TL ye alıp ben ne yaptım demiştim bi yandan … şimdi bunu satıp yurt dışı 14 pro max alacam üstüne para kalacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veysel_lowe -- 8 Eylül 2022; 7:36:48 >
  • TheMuyu kullanıcısına yanıt

Hocam cebimizdeki telefon hariç 1 tane telefon getirme hakkımız yokmu? Kutusunu açmasak olmazmı?

• Alastair JR A kullanıcısına yanıt
    Valize koyabilirsin ama bazen gümrük kontrolde kontrol için seçilen rastgele birkac birinden biri olursanız kontrol ederler ve telefona ekstra vergi çıkarabilirler. Hiçbirşey olmayabilirde tabi şans biraz

• NomadCRY kullanıcısına yanıt
    Hangi açıdan düz mantık olduğunu ve hesabı nasıl yapmamız gerektiğini anlatabilir misiniz?

• Daniel Faraday kullanıcısına yanıt

O mantıkla dünyanın her yerinde Türkiye den ucuz .Olay şu Avrupa'da bu kadar fark olmuyordu bu sefer çok fark var .

• Yeni fiyatlar ile artık bu telefonlar TR'den alınmaz. Yazık gerçekten. Yurtdışından yarı fiyatına alınıyor. 3 sene zaten kullanılır. 3 sene sonra pasaport sahibi-sim kart zorunluluğu da bitmiş oluyor.

• kaça gider sence 13 pro max 128 gb sıfır çizik 1 seneden fazla garantisi var

• Elimde 13 Pro Max 512 GB var. Turkiye garantili ve ayni zamanda 16sinda Hollanda’ya gidiyorum. Acaba burada 30-35K arasi elimden cikarip ustune hic para vermeden yurt disi telefonunu alsam olur mu? Her sene elimdekini satip yenisini almaya calisiyorum. Seneye 15 de alacagimi dusunursek Turkiye’den almaya devam etmek daha yararli mi olur sizce

• Alper A kullanıcısına yanıt
    Her sene yenilemeyi düşünüyorsunuz bence TR garantili bir iPhone almalısınız. Ama yok ben bir kere alır sonra 4-5 sene kullanırım diyorsanız yurt dışından almanız en azından fiyat bakımından daha mantıklı duruyor.

• Yurtdışında adamlar bir aylık maaşı ile iPhone alsın, sonraki ay konsol tv alsın rahat rahat, daha sonra drone, fotoğraf makinesi vs vs
    Bizde bu tarz şeyler yatırım olarak görülmeye başlandı, adamlarda hobi. Öyle ki Apple cihazları geri dönüşüme verin çevreyi koruyalım diyor.

Bizim insanımız da bunların bir tanesini almak için aylarca, yıllarca çalışsın. Kredi çeksin, bir kere aldığı zamanda yıllarca kullansın.

Bizim insanımızın hak ettiği bu mu?

Yarın ancak ikinci el iPhone alırız. Bugün 13 pm ‘ ı 35 bine satışa koysam kaç kişi alabilir ? Bırak sıfırı ikinci eli bile alacak güç yok kimsede. Yazık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 9 Eylül 2022; 22:19:47 >
  • Alper A kullanıcısına yanıt

Hocam ben de 16'sı amsterdam'dayım. Birlikte basmamız yok mu apple store'u.Apple iPhone 14 Pro / iPhone 14 Pro Max [ANA KONU] 

• aria26 kullanıcısına yanıt

Niye sen iPhoneu Dolarlami aliyorsun? Apple iPhone 14 Pro / iPhone 14 Pro Max [ANA KONU] 

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.