Şimdi Ara

Apple iPhone 14 Pro / iPhone 14 Pro Max [ANA KONU] (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40.187
Cevap
695
Favori
2.162.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
100 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 14Proda güzel yenilikler var. Alirmiyim bilmiyorum, ama 15Pro ile parmak izi sensorunun eklenecegini umuyorum, bu yuzden bekleyebilirim. 14Pro alacak olanlar Kameranin cektigi fotolarin megapikseli 48 e yükseldigi icin bellek olarak artik 128GB az gelecektir, özellikle cok fotograf cekenlerin 256GB versioynu almalari onlar icin daha kullanisli olacaktir.

• Alper A kullanıcısına yanıt

3 yıl kitler sizi yurtdışından alırsanız. Her sene değiştiriyorsanız, TR den almak daha doğru. Elinizde 13 pro max olduğu için sizin cihazın da değeri artacağı için çok sorun olmaz. Asıl sıfırdan alanlara problem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 8 Eylül 2022; 9:28:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elinde 13 Pro/Pro Max olanlar için çok fazla sorun yok gibi duruyor. Ortalama 10 bin TL üstüne koyarak 14 Pro/Pro Max’lere geçilir muhtemelen. 13’ten 14 Pro’ya geçmek çok daha masraflı. Ortalama 20 bin TL gibi bir fark ödemek gerekecek.

40 bin TL fiyat bari 256 GB için olsaydı. 256 GB almak için 2.500 TL daha ödemek gerekiyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 14 Pro'nun çentik olayını çok beğendim. Adamlar yapmış hakkaten.

• 13 Pro 128gb Sierra Mavisi, çizik bile yok. Apple store dan aldım, sizce 30.000₺ ye satabilir miyim?

• DT28 kullanıcısına yanıt
    Komik maalesef 30Watt

• Almanya’dan 14 pro max almayı düşünüyorum.Uluslararası garanti kapsamında burada 1 yıl garantisi geçerli oluyor mu arkadaşlar

• mrc3435 M kullanıcısına yanıt

hayır bitti artık o olay apple türkiye yurtdışı cihazlarına destek vermiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LuqueTr -- 8 Eylül 2022; 9:56:33 >
  • türkiyede cok pahalı.

bunu yurtdışından arkadaşa getirtirsem nasıl yapılıyor bilen var mı.

• LuqueTr kullanıcısına yanıt

bu kötü olmuş

• türkiyede alım gücü berbat.vergiler ve döviz yükseliği

• Tracy-Mcgrady kullanıcısına yanıt
    dönerken sınırda sormuyorlar mı ne aldınız diye

Hocam bundan emin misiniz herkes farklı görüşte

bir arkadaşıma sizin dediğiniz gibi demiştim 28 haziranda hatta baya baya bi iddalaşmıştık,sonra ben tezimi kanıtlamak icin apple müşteri temsilcisini aradım ve ilginc bir şekilde garantinin geçtiğini duydum hatta o an tek tek 13 pronun ülkemizde garantisi geçen serilerini not almıştım,yurt dışı alacak arkadaşlar apple müşteri desteğini ararsa garantisi ülkemizde geçen serileri mutlaka öğrenecektir,bu arada garantisi geçmeyenlerde örnek veriyorum alındığı ülke fas oradaki ile buradaki baz ve frekans olayı uymadığından,yani orada satılan serilerin parçası burada olmadığından geçmiyormuş ,baya uzun bir telefon görüşmesi olmuştu bununla ilgili apple ile yaptığım

Apple iPhone 14 Pro / iPhone 14 Pro Max [ANA KONU]

Apple iPhone 14 Pro / iPhone 14 Pro Max [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deutchwhy22 -- 8 Eylül 2022; 10:16:7 >

• Apple iPhone 14 Pro / iPhone 14 Pro Max [ANA KONU]
  • mrc3435 M kullanıcısına yanıt

Maalesef son 5-6 yılda onuda bitirdiler. Mahkemeye gitsen bile bir çözüm olmuyor. Adam Avrupa da kutudan şarj aleti çıkmadığı için apple ceza kesiyorlar. Ama sorsan o ülkeler cehennemlik biz burada harikayız.

• leftercan1907 L kullanıcısına yanıt

Arkadaşın yurtdışından tr gelecekse alıp yanında getirecek, 120 gün kendi hattınla kullanabilirsin. Sonra kullanman için hat sahibi kimin adına ise o kişinin pasaport kaydı ile ülkede imei kayıt ücreti ödemelisin.

• Pro ile pro maxın kamera farkı varmı yoksa geçen seneki gibi sadece boyut ve pil farkımı var

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.