Şimdi Ara

Apple iPhone 14 Pro / iPhone 14 Pro Max [ANA KONU] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
40.100
Cevap
707
Favori
2.153.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
100 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
57. Sırada  bugün en iyi #20
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu yıl aksesuarlarda cihazla beraber çıkar umarım.. geçen yıl erken satışa sunulan cihazlarda kılıf sorunu olmuştu…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 14 pro ne zaman ön sipariş veya sipariş verilebilecek durumda olur ? tarih var mı ?

• mob411 kullanıcısına yanıt

ben de en çok türkiye'ye ne zaman geleceğini merak ediyorum. geçen sene erken gelmişti ne güzel keşke bu sene de öyle olsa...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aria26 kullanıcısına yanıt

eylül sonu gibi ön siparişe açılsa süper olur

hocam şöyle: geçen sene eylül 14'ünde tanıtılmış 23'ünde abd ve avrupada satışa çıkmıştı. 23'ünde de türkiye'de önsiparişe açılıp 1 ekim'de teslim edildi. bu sene de aynı planlama devam ederse türkiye'de 23 eylül gibi satışa çıkar 16'sında önsiparişe açılır. daha önceli senelerlerde ekim sonu kasımdan önce gelmezdi ama:(

ben kasım gibi 13 pro siparişi vermiştim. Tam 1 ay beklettiler ve aralıkta gelmişti.

Ona göre ayarlama yapacağım bende bilgi için teşekkür ederim , inş geçen seferki gibi aynı planda devam eder , ön sipariş e açılırsa ön sipariş yaparım :)

Ben de şöyle bir sayfa buldum hocam baya araştırdım. 16 eylülde avrupa'da raflarda olucak diyor apple store'lar için. 16-17 eylül amsterdam'da olucam eğer kapış kapış gitmezse mağazada stok olursa 14 pro max 512 alıp dönmeyi planlıyorum. 18 dönüş uçağım var son güne bırakamam önceki 2 gün halletmem gerek bu işi. Amsterdam halkının bu konudaki tutumunu bilmiyorum amerikadaki gibi mağaza önünde 2 gün kamp kurup sabah yağmalarlarsa kalmaz bana zaten. Şu an 13 pro max 512GB 1609€ amsterdam'da. Söylendiği gibi 100 euro zamlı bile gelse 14 serileri, 14 pro max 512gb 1709€=31.200 TL falan eder. Pasaport kaydı falan toplam 34-35 bin'e mal olsa, yine bile çok iyi. Türkiye'de 45.000-50.000 bandında bekliyorum ben 14 pro max 512gb için. Ayrıca tax free muhabbetine vergi iadesi de almaya çalışıcam global blue listesine baktım amsterdam apple store var listede. Evrak düzenleticem mağazada. Öyle olursa %21 daha kârım olucak tadından yenmez. Tabi kısmet.

iculture
    Datum prikken voor de iPhone 14: dit is wanneer hij komt
    https://www.iculture.nl/nieuws/iphone-14-datum/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBCD -- 1 Eylül 2022; 11:22:19 >

O zaman korona muhabbeti vardı, çip krizi vs olmazsa hızlı olur işler

• TheBCD T kullanıcısına yanıt

ben türkiye'den alabilirim avrupaya çıkma durumum yok türkiye'ye ne zaman geleceğini merak ediyorum

• birde gelecek modeller arasındaki farkı anlayamadım

düz 14, 14 pro, 14 plus ve max var sanırım. çok büyük telefon sevmiyorum 6.1" olan yetiyor 13 pro gibi hatta miniyi çok sevmiştim, pro özellikleri onda olsa mini bile tercih edebilirdim ama pro aldım. Yeni 14 te bunlar nasıl ayrılıyor ? farklar neler ?

• Haftaya bugün herşey netleşecek arkadaşlar az kaldı sabırlı olun

14 vs 14 pro boyut aynı kamera vs farklı

14 max vs 14 pro max boyut aynı kamera vs farklı

mini yerine büyük boyutlu max geldi gibi düşünebilirsiniz.

• Apple iPhone 14 Pro / iPhone 14 Pro Max [ANA KONU]

Şöyle bir görsel düşmüş. Böyle olabilir diyorlar iphone 14. Doğruluk payı nedir bilemiyorum tabii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ciho. -- 1 Eylül 2022; 13:14:16 >
  • ciho. kullanıcısına yanıt

Böyle olursa en azından simetri açısından daha iyi olur. Eski görsellerdeki gibi birinin uzun-geniş diğerinin yuvarlak olması rahatsız edici gözüküyordu.

• ciho. kullanıcısına yanıt
    Umarım böyle olur. Önceki sızıntılara göre çok daha güzel bir görüntüsü var.

• cream cheese kullanıcısına yanıt

hangisini almak mantıklı ? çok büyük telefon sevmiyorum, 6.1 'i geçmemeli bence. Ama kamera batarya çok fazla farklılık olursa max olan kafamı kurcalar açıkcası. Ama max'ta boyut dediğim gibi çok büyük geliyor bana. 13'te Max'ı bu yüzden tercih etmedim.

Bi tanıtılsın da yorum yapmak zor. 14 pro tercih edilebilir.

• Bu cihazın Tr gelmesi yine 1 ay sürer dimi?
    Hali hazırda 13 kullanıyorum şimdi satmak pek mantıklı değil gibi,tanıtım da diğer cihazlara da zam gelebilir diye düşünüyorum.Aklımda 14pro var bakalım hayırlısı cok ucuk rakam olmazsa alırım

• Az önce instagramda bir hesap 14 pro ya 37500 pro max e 41000 tl olması bekleniyor yazmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fushia -- 2 Eylül 2022; 3:12:56 >
  • Fushia kullanıcısına yanıt

türkiye şartlarında mantıklı olan fiyatlar bu fiyatlar zaten ama belli olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IrrepertuX -- 2 Eylül 2022; 3:29:9 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.