iPhone 14 Pro Max, Apple Store Online ile sipariş verenler (6. sayfa)
-
-
Bekliyoruz bakalım ..
-
22 aralık mağduru 😅 -
Almanya Apple Online Store'dan sipariş veren oldu mu dostlar? Daha erken gelme ihtimali var mı?
Sipariş Tarihi: 24 Aralık
Model: iPhone 14 Pro Max 128 GB Deep Purple
ETA: 05 Jan - 13 Jan
Durum: İşleniyor...
-
Ne güzel 1 haftada geliyor desene. Türkiye’de 3-4 hafta. -
Burada stok sorunu yok bildiğim kadarıyla, stokçuluk yapan da yok. Aslında bazı mağazalarda stok bile var fakat ben her zaman online'dan alıyorum. 14 gün koşulsuz iade için. Geçen yıl ben de Türkiye'den alıp 4 hafta beklemiştim. :(
-
Para yok diye ağlarlar sorsan ama maşallah geldiği gibi bitiyor iphone’lar. Almanya’da Türkiye kadar talep olduğunu düşünmüyorum. 😅 -
Türkiye'de iPhone'ların geldiği gibi bitmesinin sebebi maalesef herkesin alabiliyor olması değil. Stokçuların ve alıp 2-3 katı fiyattan satmaya çalışanların olmasının ve gelir adaletsizliğinin vatanımızda iyice artmış olması. İnsanlar iPhone'u bir yatırım aracı olarak bile kullanmaya başladı. Bugün alayım yarın değerini kaybetmez diye bakıyorlar. Burada kızılacak kesim zavallı halkımız değil, onları bu duruma düşürenlerdir. Benim vatandaşımı Batum'a, Kıbrıs'a saatlerce kuyruk bekleyip dolandırılma riskiyle birlikte sadece bir iPhone alabilmek için gönderen kim varsa, öfkemizi onlara yansıtalım. Almanya'da stok var çünkü hem Android cihazlar burada daha popüler hem de arz-talep meselesi. Sadece ihtiyacı olan insanlar sipariş verdiği ve stokçuluk olmadığı için, isteyen daha rahat ulaşabiliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi watrik -- 3 Ocak 2023; 15:39:33 > -
Ama şöyle bir durumda var stokçuların bunu yapmasının sebebi telefonu değerinin üstünde alanlar.
44 bin tl olan telefonu 50 bin tl ye sorgulamadan alanlar dolu.
O yüzden de telefoncular stok peşine düşüyor.
Yani arz talep meselesi gibi. -
O sorgulamadan alan tipler değil mi zaten vergilerimizi yiyenler? Onlara göre problem yok, farkı bizim vatandaşımız ödüyor zaten. Biraz düşünelim...
-
Bugün "gönderime hazırlanıyor" olarak değişti siparişin durumu muhtemelen kargoya verilecek yarın
-
Siparişi hangi tarihte oluşturmuştunuz? -
Sizin iki siparişten biri hazırlanıyora geçmişti, diğerinin durumu değişmedi mi? -
9 aralık 14 PM 128 gb az önce Gönderime hazırlanıyor olarak güncellenmiş.
-
-
9 aralıkta vermiştim siparişi 128gb siyah renk
-
13 aralıkta sipariş geçtim Bugün itibari ile gönderime hazırlanıyor -
Hayır hazırlanıyor aşamasına geçen bugün teslim edildi. Diğeri hala işleniyor. İkiside 22 aralık. -
Bir haber paylaşmak istiyorum.
“Apple’ın iPhone 14 Pro ve Pro Max modellerinde yaşadığı stok sorunları çözülmüş gibi görünüyor. Noel ve yılbaşı döneminde yükselen talebin hafiflemesi ve en büyük iPhone üretim tesisinde yeniden yüzde 70 kapasiteye çıkılmasıyla birlikte stoklardaki sorunların geride kaldığı söyleniyor.”
Apple kasım ayının ortaları itibarıyla verilen siparişler için Noel döneminde teslimat sözü veremiyordu. Bu dönemde şirketin üretimdeki kaybının 20 milyonu bulduğu söylenirken, Apple’dan konuyla ilgili resmi bir açıklamanın gelmesi de durumun ciddiyetinin göstergesi olarak değerlendirilmişti.
Ancak hem Noel ve yılbaşı talebinin hafiflemesi hem de üretimin kademeli olarak artması sayesinde iPhone 14 Pro modellerinin stoklarının olağan seviyeye yaklaştığı söyleniyor. JP Morgan tarafından hazırlanan bir raporda ABD ve Çin’de teslimat sürelerinin 1-2 haftaya indiği ve Zhengzhou’daki üretim kapasitesinin de yüzde 70’i bulduğu belirtildi.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X