< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İPHONE 14 PRO MAX YURT DIŞI PİCK UP YÖNTEMİYLE (ONLİNE SİPARİŞ VE MAĞAZADAN TESLİM) ALMA SÜRECİ (76. sayfa)

-
-
Almanya'dan tüm siparişlerde bahsedilen zoll formu dolduruluyor mu?
-
Oradaki kişiye kalmış, ben Berlin Brandenburgda yanımda hazır bulundurmuştum, bakmadı. Sadece Amazon faturasına kaşe basmıştı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler hocam, Apple dan çıktı alması kaldı o zaman.
-
Arkadaşlar kasımda Almanya’ya gidince oradan iphone almayı planlıyorum. Dönüş Kopenhag Danimarka’dan sizce gümrük memuru sıkıntı çıkarır mı? Danimarka için herhangi bir form gerekir mi? Zoll formu gibi…Online alıp burada kendim iade alıyım diyorum. Almanya’dan alıp Danimarka dönüş yapan var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cool_psy -- 14 Eylül 2023; 15:51:21 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İsviçre online Apple stor dan pick-up ile sipariş verebilen varmi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar Kasım ayında bir iphone alsam.4 aylık hakkından 2 ay kayıtsız kullansam. Ocak başında tekrar 4 ay yenileniyor mu ? Yoksa tamamen kapanması mı gerekiyor yenilenmesi için?
-
Bende bu sorunun cevabını merak ediyorum. Telefon yurtdışına çıktığı zaman süre değişiyor mu? Ben 15 pro max alacağım ama kayıt yaptırmayı düşünmüyorum. Sanırım 4 ay + 4 ay dual hatlarda kullanılabiliyor. 4 ay da eski telefonu kullanıp sonra tekrar 15 e geçmeyi planlıyorumç
-
Evet aynısını planlıyorum ama kasımda telefonu açarsam galiba yeniyılda yenilenmiyor tamamen kapanana kadar.
Hocam ben online olarak satın almıştım, iptal etmeli miyim? Faturayı fiziksel mağazada yaptıramaz mıyım, biliyor musunuz?
İptal etsem ücret iadesi sıkıntı, yarın teslim alacağım.
-
Hocam ben apple'dan online olarak sipariş geçtim yarın elden teslim alacağım, apple'da yapıyor mu acaba?
-
Hangi ülkeden aldınız hocam?
-
İtalya hocam
Anladım hocam hayırlı olsun
Bugün cihazları aldım ama iade edeceğim tax free almak için mağazaya gidip kredi kartıyla elden almam lazımmış. Uğraştırıcı olacak…
aralık da sıfırlanıyormuş. 8 ay daha kullanabiliyprmuşsun.
O zaman süper kesintisiz 12 ay kullanabileceğiz.quote:
Orijinalden alıntı: eedizaralık da sıfırlanıyormuş. 8 ay daha kullanabiliyprmuşsun.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
merhaba italya mı? ben de haftaya bolonya'dan pick up yöntemiyle almayı planlıyordum.
bir de arkadaşlar ben bu sene ortalarında berlin'de mağazadan watch ve ipad almıştım ve havaalanı çıkışında mühürlettim. sonra bu olayı unuttum ve bir şey yapmadım. zaman sınırı ne kadar acaba vat geri almanın?
-
3 ay diye biliyorum.
-
o zaman yalan olmuş bizim iş mayıs sonuymuş
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X