Şimdi Ara

İPHONE 14 PRO MAX YURT DIŞI PİCK UP YÖNTEMİYLE (ONLİNE SİPARİŞ VE MAĞAZADAN TESLİM) ALMA SÜRECİ (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.644
Cevap
108
Favori
138.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
115 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Pick up yöntemi ile VAT geri alınamıyor bu arada. Mağazaya gidip fiziki olarak karttan geçmeniz ve Tax-Free belgesi hazırlatmanız italyada zorunlu hocam.

• SkyTech74 kullanıcısına yanıt
    Amazon dan alınıyor, hatta gümrük kaşesine de gerek yok. Çıkış mührü gerekli. Tam iade alınıyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • grimer kullanıcısına yanıt

Bu iyiymiş hocam. maalesef tam çıkacağım vakit sadece Apple'da 15 pro 128 vardı. Dolayısıyla appledan aldım, Apple çalışanları da yapamayacaklarını söylediler.

teşekkürler ama pro ya da pro max görünmüyor stoklarda. bakalım haftaya ne olur

• everblack E kullanıcısına yanıt

pro yada pro max şu anda bulabilmek zor hocam. 1-2 aya stoklar düzene girer.

• Neden telefonun fiyatı böyle yüksek? normalde 1199euro olması gerekmiyor mu?

• Merhabalar, ayın 15 inde Dubai De olacağım kısmetse, kaç gün önceden rezerve yaptırabiliyoruz cihazı acaba, ona göre sistem üzerinden almaya çalışacağım. Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim

• 15 Pro Max getirecek var mı ?

• drjacob kullanıcısına yanıt
    Stok olursa getiririm.

• Bu durumda iadeyi Global Blue gibi bir aracıdan mı alacağız? Fiziki alımda direkt Apple'dan iade alınamıyor diye biliyorum.

hocam selamlar. peki amazon italya ile alınan iphone da nasıl bir işleyiş oluyor? ürünü amazon italyanın apple sayfasından alıp, elimize gelmesini bekleyip sonrasında ürünle giriş çıkış mı yapmamız lazım italyaya? biraz bilgi verirseniz sevinirim. önümüzde ki ay italyaya gidecegim. yakın zamanda italyadan tax refund alanlarda yardımcı olursa çok makbule geçer

Apple dan tamamı geri alınabiliyor instagramdan gokdenizgok isimli kullanıcıyı takip edin açıklamış nasıl olacağını bazı ülkelerden.

• erlck E kullanıcısına yanıt

Amazon ürünü size teslim ettikten sonra açıp kullanabilirsiniz, İtalya'dan çıkış yaparken pasaportunuza vurulan damga, faturanız ve ikametgah belgenizi amazon italyaya göndereceksiniz sonrasında iadeniz yatacak. Başka bir şeye gerek yok.

• serocan39 S kullanıcısına yanıt

baktım şimdi kesintili olarak iade alabiliyormuşuz.

Hangi ülkeden alacaksınız siz hocam? İtalya için kesintisiz olarak vergi iadesi videosu yayınlandı şimdi.

instagram
    Gökhan Gökdeniz on Instagram: "Sonunda 🇮🇹 Italya için de kesintisiz iade alma yöntemini keşfettik, kaydetmeyi unutmayın 🥳Takipçilerimizden @saylontea bu yöntem ile kesintisiz iadesini aldı.Pre - order (online sipariş) olarakAmazon.it adresinden istediğiniz ürünü sipariş veriniz.Video da gözüktüğü üzere satıcı ve gönderici Amazon olmak zorunda. Başka firmaların satıcı olduğu ürünlerden bu yöntemle iade alamıyorsunuz 🙅‍♂️Tüm siparişlerinizde son ödeme ekranında VAT ( KDV ) dahil ödeme yaptığınızı görebilirsiniz. Bu oranın tamamını TR ye döndükten sonra Amazon size iade ediyor.Bu iadeyi alabilmek için ise siparişi verdikten 9 gün içinde richiesta-fattura@amazon.it adresine mail atmalısınız.Ürünleriniz teslim olduğunda, mailinize bir fatura geliyor.o faturayı çıktı alıp, dönerken havalimanından tax officer a damgalatıyorsunuz. Tax officer damgalamazsa da sorun yok. Çünkü önden yapmanız gerekenleri Amazon ile yazışmıştınız.TR ye döndüğünüzde yinerichiesta-fattura@amazon.it mail adresine▪️Pasaportunuzun ön yüzü▪️Pasaportunuzdaki o ülkeye ait giriş çıkış damgaları▪️Tax officer tarafından damgalanan faturanızı▪️TR tarihçeli ikametgah ve TR de oturduğunuz gösterir bir faturayı Mail atıp iadenizi talep ediyorsunuz.Tam 48 saat sonra satın almayı/ödemeyi yaptığınız kredi kartınıza AMAZON tarafından %22 kesintisiz full vergi geri yatırılıyor 🥳Böylelikle Global blue veya diğer tax refund firmalarını aradan çıkarmış oluyoruz.Onların hizmet bedellerinden ve bekleme sürelerinden kurtulmuş oluyoruz 👏🏻Hergün seyahat masraflarınızı azaltacak paylaşımlar yapıyorum.Bu gönderiyi beğenip,kaydeder ve yorumlarsanız çok memnun olurum.Birlikte Apple ve Amazon iadesi aldığımız takipçilerimi ise yorumlara muhakkak bekliyorum.🌐: bilet.ucuzaucak.net📲 : t.me/ucuzaucak🌀 Via @ucuza.ucak & @gokdenizgok#amazon #apple #taxfree #vergiiadesi #yurtdışı #elektronik #alışveriş"
    https://www.instagram.com/reel/CpfjsBtgBrg/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

• Selamlar,

Yakın zamanda Almanya için anlatıyorum.

Ben iPhone 15 Pro mu Almanya Hamburg Apple mağazasından aldım.

Fatura 1-2 gün içerisinde düşüyor. Hatta ben Kılıf + telefon aldım. Önce kılıfın faturası kesildi sonra telefonu alınca telefonun.

Faturayı alıyorsunuz. Hamburg havalimanında Gate giderken solda ZOLL var.

İnternette ZOLL Form yazın o formu dikkatlice doldurun internette nasıl doldurulacağına dair videolar var.

Doldurduktan sonra faturanız ile birlikte gümrük polisine gidip yani zoll'a formu kaşeletin. Bazı Gümrük polisleri cihazı görmek isteyebilir ben sabaha karşı gittim hiç bakmadı bile imzaladı geçti.

Bu Ülkeden çıkarken yapmanız gerekenler.

Şimdi Türkiyeye döndünüz. Apple'a mail atmanız lazım.

Ben Faturayı, Zoll onayladığı evrağı ve ikâmetgahı mail attım aynı gün bir mail geldi işlemler başladı diye.

2. gün mağazadan mail geldi. 4. Günde para iadesi geldi.

Bu şekilde vergi iadesi alırsanız %19 tamamını veriyorlar.

Mağazadan fiziksel alırsanız GlobalBlue gidiyorsunuz %9 yada %10 falan alıyorsunuz.

Bu anlattıklarım Almanya Apple için geçerlidir. Risk tamamen size aittir.

bu benim son kişisel deneyimimdir.

• runeterra kullanıcısına yanıt
    Aynı şekilde amazon de den de %19 vergi geri alınabiliyor ben aldım.

• Amsterdamdan alıp vergi iadesi alan var mıdır?

• Cem300 kullanıcısına yanıt

Birleşik Devletler' de 15 PM 1TB 1.780 USD ama stok yok...

• yakin zamanda hollanda icin yapan var mi? Amazon oluyor ama Apple deneyimleyen oldu mu tax free icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.