Şimdi Ara

iPhone 14 Pro şarj olurken elektrik iletiyor: Apple'a göre normal (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
4.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çoğu laptop şarjda ekranın arkasına elinizi sürtünce elektrik veriyor😀

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ti7800 kullanıcısına yanıt
    Aslında hiç yakmaması lazım iphone 14 ü olanlar test ederlebilirler😀 bizde öğreniriz

• Teslanınyeğeni kullanıcısına yanıt

Muhahaha  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu seviyedeki elektrik kimseye zarar vermez cildinizin hassaslığı ve terinizin ph derecesiyle alakalı olarak kimi insanlar daha düşük seviyedeki gerilimleri hissedebilir, güncel mobil cihazlardaki tehlikeli ve size zarar verebilecek tek şey bataryadır, kullanılan kontrol kaleminin lambasının yanması sizi yanıltmasın sadece 220VAC gerilimle çalışanı üretilmiyor videodaki gibi çok hassas olanları da var, ayrıca sızan akım ACdir DC değil

• Teslanınyeğeni kullanıcısına yanıt
    Hakikaten çok abartıyorlar hatta bu kadar elektriğin vücuda yararı var tenini bronzlaştırıyor yanık ten insana çok yakışıyor.

• Sesli güldüm :)

• iPhone dan gelen elektrik ten çıkan enerji 🤣🤣

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mirgulay72 -- 8 Kasım 2022; 9:15:26 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Skjdhbsa,:WQ:EQ:EWQW:EW:RQRW:

Apple'a göre normal... Sen kalk 1500 USD para bayıl, telefon al, kaçak akım sızdırsın, Apple da desin ki bu normal bir durum, şarj olurken telefonu tutma da derler belki.

asdlkjaslşkasd abi çok büyük bir komedi bu ya, trajikomik. Yazık.

• evde toprak hattı yok. neyi ellesem elektrik çarpıyor kendime yeni klavye aldım geçen ck530 o metal kısımlarına elim çarpınca yanıyor resmen iPhone'yi şarja takınca telefonu tutamıyorum elektrik yakıyor elimi, pc kasasının metal kısmına el süremiyorum. hatta metal usb yi pcye takarken bile elektrik çarpıyor. usb takmak için eldiven giyiyorum. kulaklıktan bile akım yedi bu kulaklarım. bığtım ya bığtım

• LBRTN kullanıcısına yanıt
    O nasıl bir hayat

• Macbook aldım daha yeni, şarj ettiğim bölgede elimin ekstra titrediğini hissettim. Zarar vermiyor ama hoş bir durum değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple bağımsız metal kasalı cihazlarda çok rastlıyorum.

• cubital tunnel syndrome... ağır telefon...sinir sıkışması yapar

• LBRTN kullanıcısına yanıt
    Bizim eski evde de öyle bi durum vardı. Bahçeye saldım bi tane bakır kablo. Sadece bilgisayarıma giden çoklu prizin toprağına bağlamıştım. Sene 2.000 falan tabi, tırsıyoruz bilgisayar elimizde kalır diye. O zaman böyle peynir ekmek gibi satılmıyordu ki elektronik cihazlar.

• Kullanıcı telefonu şarja takılıyken kullandığımda kolum uyuşuyor demiş, başka biri kontrol kalemi ile cihaz üzerinden geçen bir elekrik akımı olduğunu kanıtlamış ve tüm bunlar olurken Apple bey durumu kabul ediyor, olağan bir şey olduğunu söylüyor ve hiçbir adım atmıyor! Ben böyle saçmalık görmedim. Bu işin şirazesi çoktan kaçtı!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steamboatmice -- 8 Kasım 2022; 14:19:49 >
  • steamboatmice kullanıcısına yanıt

Az önce denedim malesef bu olay var ama diyorum yap 13-14 gibi alüminyum 35 gram daha hafif olsun cihaz.

• Zarar vermez

• monacomen kullanıcısına yanıt
    Appleın yeni hizmeti mobil solaryum

• Telefonu genel olarak şarda kullanmıyorum ama dün %20nin altına düşmesin diye 5 dakika falan taktım harbiden her dokunduğumda hafif bir elektriklenme oluyor uyuz oldum çıkardım tekrardan

• joven kullanıcısına yanıt

Elektriğe bağlı hiç bir ekipmanda olmaması gereken bir durum.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.